за всеки сезон ли имате дрехи или само зимни и летни?
Е, то пак отива към сезонни :P Е, има си дрехи, които са за преходните периоди, много ясно... Например не можеш да тръгнеш през пролетта със зимно яке, както и със ботуши с много пух или вата отвътре, да не говорим за дебелите плетени блузи, особено с висока яка... А и имам някои блузки, които мога да облека само през пролетта или есента, защото са по-тънички за през зимата, но и са с по-дълъг ръкав, така че не са подходящи и за лятото... Така че мога да кажа, че си имам някои дрешки, които нося специално през даден сезон![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ami da za vseki sezon si imam opredeleni drehi mn qsno...![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Разбира се![]()
Няква по-тъпа тема не успя ли да измислиш![]()
неПървоначално написано от hungry_vampire_f
![]()
другия път се постарай повечеПървоначално написано от rrrtttpppddd
![]()
Иначе аз си нямам определени дрехи..тея ще нося само лятото-тея пролета третите-есента пфф.. нося квото и когато ми хареса :р
Ами по принцип дрехите ми са различни за всеки сезон, но имам такива, които нося и зимата и лятото
дънкова пола с ботуши(зимата)
същата пола с чехли(лятото)
един-два панталона...
и с бельото май е така, другите дрехи не стават за всички сезони..
Разбира се.По-скоро имам дрехи за различните климатични условия,а не толкова за това какъв сезон е.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Темата верно е тъпа ....Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ми имам...
не мога през зимата да тръгна със дебело яке, ебаси...
само панталоните и полите ми се целогодишно еднакво дебели![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
damzРазбира се.По-скоро имам дрехи за различните климатични условия,а не толкова за това какъв сезон е.