- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на тъмно или на светло?!
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
не съм пробвала с превръзка...звучи интересно но също така бих искала и с белезници..
![]()
![]()
![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
DaaaПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Tova za prevryzkata e ideq,ama trqbva toi da se seti...ehh
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Не си взимай от онези белезници с пухчетата, много са гадни, много дразнят и ако си по-буйна за нула време ще се разнищят и ще паднатПървоначално написано от ReFlEcTiOn
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
та изглежда че си пробвала с белезници...та освена тея неща...нещо друго интересно ..забавно..?!Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Много работи, едва ли на някой му се чете. Пък и не ща да прекалявам със спама в тематаПървоначално написано от ReFlEcTiOn
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Се тая ми е![]()
За мен няма никакво значение.Дали е светло или тъмно-се тая,важното е да съм с човека който искам,но иначе на тъмно е по-романтично
![]()
Няма любов...има само временни интереси[!][!][!]
На тъмно ми по-харесва..по-отпускащо е![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
ne 4e sym mn opitna no predpo4itam da e svetlo![]()
Vsqka Jena Trqbva Da Obicha Neshto... V Kraen Sluchai Tova Moje I Da E Myj
На приглушена светлина![]()
>>> House Music <<<
Predpochitam na tymno... nqkak po konfortno mi e ... i poveche moga da mu se nasladq... ne che na svetlo ne mi e hubavo no tymninata me privlicha poveche kogato stava duma za sex...
na men mi e vse edno porpincip ama defakto obi4am na tumno![]()
no exit
се едно..![]()
В началото може бии е по-добре на тъмно,за да не се притесняват.
После най-вероятно е все едно.Свиква се с човека.
На тъмноИли най-добре на много приглушена светлина - да се виждаме кой къде е, но основно да се отдаваме на другите усещания.
ами не съм гласувал в анкетата защото няма отговор който да ми пасва
Обичам и на светло и на тъмно ... зависи от това какво искаме
например на тъмно ... е по романтично, а ако не се вижда добре какво прави партниора ти е и леко загадачно защото може да те изненада с нещо :P (за тая цел някои път с моята прителка си връзваме очите но тва е друга тема)
а на светло ... както писах в една моя тема ... много обичам да я гледам като е върху мен, а и по принцип докато правим секс ...
и тъмното и светлото си имат плщсове които допринасят за по голяма възбуда ... и мисля че и на светло и на тъмно при нас сме си напълно отпуснати, не се притесняваме един от друг и така ...
![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
На тъмничко е по-хубаво![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Най-добре на приглушена светлина![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
На тъмно съм по спокойна...и ми е по-комфортно=D>
Предпочитам на тъмно
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Светло - тъмно - путката си е една и съща...
Гласувам - светло