- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на тъмно или на светло?!
Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
кога как дойдеама като че ли по ми харесва да е на затъмнено ама не много
![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
Абе да ама на затъмнено може да не й уцелиш некоя пломба...Първоначално написано от DiVa SaMoDiVa
И на светло и на тъмно ми харесва,но тъмното е по-романтично и някакси ми действа по-възбуждащо :P
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
ammmm,na tumno e po qko,po romanti4no.ina4e i na svetlo ne mi pre4i,i prez denq sme go pravili![]()
Няма значение и на двете ми харесва :P
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
не знаех как да гласувам 6тото аз оби4ам и на светло и на тъмно(ама не пълен мрак)по сяко време м исе прави секс и мога да го правя.тука идва проблема,6от приятелката ми оби4а пове4е на тъмно,но свикна да го правим и на светло,6от ни се отдават пове4е възможности през деня отколкото през но6та![]()
![]()
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
nqmam mno pretencii po toq vapros no na svetlo spored men e po priqtno
Life is just a dream on the way to Death...
С любимия човек и двата начина ми харесват! На тъмно се отпускам и затварям очи, а на светло се наслаждавам на гледката![]()
На мен ми харесва на тъмно повече,но по принцип няма значение..
f@nt@zi@
na tumno ili na mnogo leka svetlina,ama ako e na sve6ti ili na lunna svetlina e prosto...NEVEROQTNO![]()
![]()
![]()
![]()
Като за първи път е хубаво да е на светло,но иначе както и когато те сфари .... то не пита и не чака !![]()
Отговорих на тъмно, но предпочитам, когато има някаква лека, мъждукаща светлинка.
men ne me barka vajnoto e da sam s lubimiq ... osvetlenieto ne pravi use6taniqta![]()
![]()
По принцип каквото каже другият,но той на светло му е по-хубаво,защото "се възбуждал повече"...аз лично предпочитам лека светлина или да е тъмничко,усещането ми допада повече![]()
Любовта бързо отминава,и отминава като хлапе-държи да отбележи пътя си с опустошения! Оноре Дьо Балзак