.

Виж резултатите на анкетата: на тъмно или на светло-секс

Гласували
108. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • светло

11 10,19%
  • тъмно

61 56,48%
  • не ме бърка,какато иска другия...

36 33,33%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Според мен сексът на тъмно би бил по-романтичен... А и смятам, че така се набляга на физическото усещане на допира повече и е по-възбуждащо...

кога как дойде ама като че ли по ми харесва да е на затъмнено ама не много
    НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!

Цитирай Първоначално написано от DiVa SaMoDiVa
    кога как дойде ама като че ли по ми харесва да е на затъмнено ама не много
    Абе да ама на затъмнено може да не й уцелиш некоя пломба...

И на светло и на тъмно ми харесва,но тъмното е по-романтично и някакси ми действа по-възбуждащо :P
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Голям фен Аватара на mokka
    ammmm,na tumno e po qko,po romanti4no.ina4e i na svetlo ne mi pre4i,i prez denq sme go pravili

Няма значение и на двете ми харесва :P

ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

не знаех как да гласувам 6тото аз оби4ам и на светло и на тъмно(ама не пълен мрак)по сяко време м исе прави секс и мога да го правя.тука идва проблема,6от приятелката ми оби4а пове4е на тъмно,но свикна да го правим и на светло,6от ни се отдават пове4е възможности през деня отколкото през но6та
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

nqmam mno pretencii po toq vapros no na svetlo spored men e po priqtno
    Life is just a dream on the way to Death...

С любимия човек и двата начина ми харесват! На тъмно се отпускам и затварям очи, а на светло се наслаждавам на гледката

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    На мен ми харесва на тъмно повече,но по принцип няма значение..

f@nt@zi@

na tumno ili na mnogo leka svetlina,ama ako e na sve6ti ili na lunna svetlina e prosto...NEVEROQTNO

Като за първи път е хубаво да е на светло,но иначе както и когато те сфари .... то не пита и не чака !

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Отговорих на тъмно, но предпочитам, когато има някаква лека, мъждукаща светлинка.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Град
    secret :D
    men ne me barka vajnoto e da sam s lubimiq ... osvetlenieto ne pravi use6taniqta

Град
    близо до теб
    По принцип каквото каже другият,но той на светло му е по-хубаво,защото "се възбуждал повече"...аз лично предпочитам лека светлина или да е тъмничко,усещането ми допада повече
    Любовта бързо отминава,и отминава като хлапе-държи да отбележи пътя си с опустошения! Оноре Дьо Балзак

I dvata nachina sa podhodqshti no az lichno predpochitam priglushenata svetlina ... da ne e syvsem tymno za da moga da go vijdam pone ot chasti ... obicham da go gledam v ochite a tazi slaba svetlinka i vyzbudata gi kara da svetqt

Град
    В СъниЩаТа тИ ..
    Няма голямо значение и по двата начина е приятно... В ядиния можеш да наблюдаваш всичко,н0 другия е п0-романтичен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си