- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Kaspersky
Zdr!
Imam nujda ot nqkakwa versiq na Kaspersky anti-virus. Dori da ne e poslednata, no trqbwa da e s crack ili serien nomer i da moje da se update-wa. Ako nqkoi ima link ili ne6to takowa da postne. Mnogo mi e neobhodima! merci predwaritelno!
What you do that's nothing new
It's all been said and done
You can do whatever you want
If it's what you call fun
You can hang around with all you pals
Drink 'til you are beat
Dirty looks to all you pass
Walking down the street
kaspersky e мн ялова програма на мене за малко не ми прееба windowsaпък и е мн "тежка" програма ... защо не пробваш с някоя друга например AVG или новата версия на FIreWall ... иначе по темата виж в www.kaldata.com там има Kaspersky
Merci brato! 6e probwam i s AVG.
What you do that's nothing new
It's all been said and done
You can do whatever you want
If it's what you call fun
You can hang around with all you pals
Drink 'til you are beat
Dirty looks to all you pass
Walking down the street
Само искам да допълня, че ако незнаш как се инсталира и т.н., следвай инструкциите тези инструкции - натисни точно тук
Az svalix Kaspersky Full +Crack
ima lesna instrukciq za instaliraneto i na bg-arski i angliisksi
http://new.arenabg.com/details.php?i...f70af981d078f2
nadqvam se da e tova koeto tarsi6![]()
Първоначално написано от mishkata88
Като не можеш да работиш с нея и да я настроиш като хората не е нейн проблем , а твой.
Антивирусната която си предложил/а няма смисъл просто да я критикувам , а пък тая нова версия на "Firewall" ме разби.
Също да допълня ,че от Капсерски Лаб блокират много бързо невалидните рег. ключове и ги вкарват във блеклистата си ... каквито и хитрини да се имислят те винаги са ежедневки , затова просто няма смисъл .
http://zamunda.net/details.php?id=88247
Незнам дали още работи кея.Но ако не разбираш много много си сложи нещо по-лесно за ползване nod32 И AVG са добри решения
My heart is broke but I have some glue
crazy_F_, баща ти май не те е научил на наблюдателност, а?
1. По-нагоре е предложен AVG
2. По-нагоре е даден линк за Kaspersky.
3. Заключвам темата.