- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сълзи от момче...
Искам да ви питам дали ви се е случвало момче да плаче пред вас и заради вас без да сте го наранявали по някакъв начин (емоционално, предполагам, че момче много рядко би заплакало при физическа болка), просто ей така, защото е щастлив да е с вас, да ви обича и да се радва на близостта ви?![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Случвало ми се е. Вярвай ми, не искам да става пак![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Случвало ми се е, когато се скараме и след това емоциите наделеят в него, но без причина...![]()
Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!
Аз от мъка не прача пък от щастие...ма деа знам може някоя по нежна душичка...Но пък за сметка на това съм разплаквал от физическа болка...над момче...момичето не го видях дали ревна бързо си тръгна
![]()
Защоо ?Първоначално написано от Steli{P}
![]()
If YoU HAd JuSt OnE WiSh, WhAt WoUlD It Be?
Е, сигурно сте прави... За мен това, че според приятелят ми единствено едни неща, които направих специално за него, могат да го насълзят, и че това го сподели с мен, това са едни от най-милите думи, които съм чувала... И когато му разказвах колко ми липсва починалата ми баба, почти разплакана, а той ме беше прегърнал силно, няколко момента, след като ме пусна най-сетне, видях една сълза на бузата му... Фактът, че той по някакъв начин съумя да почувства всичко заедно с мен и да му е мъчно така, както на мен ми стана, просто ме накара да повярвам, че човекът до мен наистина не е някой, който можеш да намериш под път и над път, и че за него съм специална...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
И аз това питам. За мен това да обичам и в същото време да виждам как съм обичана е едно от най-ценните неща...Първоначално написано от Hell0_Kitty
Случвало ми се е .. имаше едно момче което много ме обичаше ноо аз пък него не ии веднъж кат се беше напил и бяхме само двамата докат си говорехме заплака .. Мн гадну се почувствах .. не е приятно усещането ..
just a kid۵
ne ot shtastie ne mi se e sluchvalo.bvshiqt mi e plakal baq kato se razdelqhme - pro nas beshe trudnichko i dosta vreme prodylji dokato doide kraq.chesno kazano otnachalo kaot go vijdah , mi stavashe ujasno i sym plakla s nego , no sled kato mina vreme na 7-8pyt kogato se razplaka , bqh kato bezchustvena ... i se razdelihme... pff kakva sym koravosyrdechaimam vpredvid , che ponqkoga i plakaneto ne te razchustva , kogato chustvata sa izcherpani
a segashinq mi priqtel , toi ne plache . vsichkite pyti kogato az si zaminavam ili toi si se pribira (ot razlichni gradove sme , na 300km) si izplakvam ochite , toi prosto ne si izrazqva taka chustvata.spored men si e i fo choveka![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Dam sluchvalo mi se e bivshiqt mi pritel e plakal 2 ili 3 pyti pred men i zaradi men i chesno kazano ne mi se iska pak da mi se sluchi.
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
+1Първоначално написано от GaBiIi__
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
усещането наистина не е много приятно но има и чувствителни момчета![]()
Iskam sylzite da budat ot kruv Iskam da kusam ot ustnite plut Iskam leglo v prusta Iskam lubov sled smurtta
ole nestiga 4e pla4e mi i pred momi4e .. am ligavo mi se stryva i to zaradi babati det ti bilo mu4no... mi qvno naistina mn si te obi4a i pposto si etakav nejen .. ddzn za mene e mn kfti mom4e da reve pred teb az nikoga ne sam revala pred mom4e i ne6ta i toi da reve pred mene![]()
Slu4valo mi se e.Toy plaka s men,kogato useti kolko me boli samo pri misylta 4e TRQBVA vremenno da se razdelim.A men me bole6e o6te pove4e zatova,kogato pla4eh se krieh![]()
Последния път плаках на стадиона пред 25000 души, или по скоро пуснах 1-2 сълзи, когато ЦСКА отпадна от Тулуза в 96-тата минута. Иначе ми се е случвало 1-2 пъти преди това, но там поводите бяха трагични.
Estestveno,zabravih.Pred men ili po-to4no-zaedno s men sa plakali i dvamata mi bratq i to ne ot radost...Mnogo e gadno da vidi6 4e nqkoi pla4e zaradi teb,zaradi tvoqta bolka da stradat i drugi.Togava use6ta6 kolko mnogo obi4 ima v syrcata im![]()
случвало ми се е да плаче за мен момче което ме харесва но не от радост а от болка (понеже бях при леля ми 1 месец в неговия град...и се прибирах) .... пък той искаше да сме заедно...![]()
![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Плакал съм последно във 6-7 клас. Заради момиче не съм нямам и такова намерение.
Еми мислу, че 2 пъти съм плакал през момичета. Едната ми беше най-добрата приятелка и нямаше нищо лошо, просто разговора ни беше такъв, че нямаше как...![]()
2рият път беше пред едно гадже и беше просто лек срив в системата.Не съм плакал за нея, нито нещо свързано с нея, просто така се случи, че чух една песен, която много ме разчувства нещо (бях си и пийнал) и не можах да се овладея. Съдейки по реакцията и не беше нещо лошо, ама знае ли човек.
![]()
mii do sega momche ne e plakalo pred men ... i mislq che i ne iskam da mi se sluchva ... no kogato se razdelih s bivhiq toi taka me pogledna .... che beshe po losho i ot plach mislq ....![]()
...love is in the air ... ;]
Плакало е, но нито от радост нито щото е наранено .. бяха някви детски караници, не помня точно причината![]()