.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Да, случвало ми се е. Прекрасно е...
    I see the world as a candy store

Ревящ "мъж"... жалка картинка
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Не ми се е случвало,но се надявам някой да ме обича толкова много,че да плаче заради мен(от радост,разбира се).Все пак не всички момчета са толкова емоционално,но това е израз на прекалена емоционалност и на силна обич.Може би...
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Да плачеш не е срамно! Това е израз на много силни чувства и понякога може много силно да трогне някой човек. Но не бива да се плаче и за най-малкото нещо. Момчетата (мъжете) също са хора, така че не виждам какво лошо има в това, да изразяват чувствата си. Повечето мъже прикриват чувствата си и таят в себе си всичко, за разлика от жените, които плачат на воля. Понякога е по-добре да си поплачеш за да може да изкараш от себе си негативизма и лошите чувства. Затова жените в това отношение са по-добре от мъжете, те го изживяват силно и не ги е срам от това. Мъжете крият в себе си мъката и така не могат да я преодолеят лесно!
    Нищо не съхне по-бързо от сълза...!

Град
    sofiq
    mm dam az revnah i na 4oveka mu stana kofti i kfo stana..
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: Сълзи от момче...

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Искам да ви питам дали ви се е случвало момче да плаче пред вас и заради вас без да сте го наранявали по някакъв начин (емоционално, предполагам, че момче много рядко би заплакало при физическа болка), просто ей така, защото е щастлив да е с вас, да ви обича и да се радва на близостта ви?
    Доста са плакали, слава богу сегашния не е. Писна ми от лигльовци. 7 месеца един педал ми рева през ден за всякакви глупости. А да се разреве относно това защото бил щастлив.. Що за простотия? Ако си търсех лигавщини щях да се родя лесбийка, егати.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Е, сигурно сте прави... За мен това, че според приятелят ми единствено едни неща, които направих специално за него, могат да го насълзят, и че това го сподели с мен, това са едни от най-милите думи, които съм чувала... И когато му разказвах колко ми липсва починалата ми баба, почти разплакана, а той ме беше прегърнал силно, няколко момента, след като ме пусна най-сетне, видях една сълза на бузата му... Фактът, че той по някакъв начин съумя да почувства всичко заедно с мен и да му е мъчно така, както на мен ми стана, просто ме накара да повярвам, че човекът до мен наистина не е някой, който можеш да намериш под път и над път, и че за него съм специална...
    WOW...moje6 samo da se radva6, 4e ima6 takyv priatel, koito dotolkova e sypri4asten kym tvoiata bolka, 4e 4ak pla4e zaedno s teb. =D>
    I kNoW tHat EVeRytHinG ChanGeS, AlL tHE CitIeS anD FaCEs, buT I knOW How I FeEl AboUt U. TheRe'S A mOunTaiN b/N uS, But tHerE's oNe ThInG i'M suRe oF, ThaT I KNow How I feEl AbouT u...
    http://www.inthenews.co.uk/photo/photo-x-$7006116$180.jpg

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Коравосърдечен съм и не си позволявам този лукс никога!

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Да, случвало се е.
    >>> House Music <<<

Мега фен Аватара на koalka
    Не, точно заради тази причина - не.

Голям фен
    Град
    на луната
    Не ми се е случвало , а и дано не ми се лучва някой да плаче заради мен. Няма нищо срамно да плаче човек, ама не по такива поводи .
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Град
    kadeto iskam
    Ми от радост плака само веднъж пред мен- Когато му казах че съм бременна, иначе при някой наш по голям скандал, бласка тръшка и плаче от яд, щот е най - лесно да ме удари... ама той не е такъв

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Доста са плакали, слава богу сегашния не е. Писна ми от лигльовци. 7 месеца един педал ми рева през ден за всякакви глупости. А да се разреве относно това защото бил щастлив.. Що за простотия? Ако си търсех лигавщини щях да се родя лесбийка, егати.
    Не е задължително да си лесбийка, за да си лигава, не мислиш ли? А и някъде да съм споменала нещо от сорта на това, че всеки ден го прави? Това беше веднъж, но този момент ми беше един от най-скъпоценните, защото разбрах, че не съм с някое безчувствено същество. А не бих могла да имам особено добър коментар за това, че си държала някакъв "педал" (по думите ти) 7 месеца, на всичкото отгоре без да си го търпяла... Звучи странно, а как си е изпълнявал мъжките задължения?
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

da kogato my otidoh na gosti i toi ma 4aka6e na garata i kato me vidq izti4a pregurna me i deset minyti ma gy6ka i my kapeha sulzite ot radost ...a sled sedmica kogato si trugvah se razreva i ot bolka ....abe jivota e gaden i ve4e i jeni i muje si pla4at tva ne e ne6ty nenormalno a izraz na 4ystva
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Искам да ви питам дали ви се е случвало момче да плаче пред вас и заради вас без да сте го наранявали по някакъв начин (емоционално, предполагам, че момче много рядко би заплакало при физическа болка), просто ей така, защото е щастлив да е с вас, да ви обича и да се радва на близостта ви?
    Без да съм го наранявала,не..Но бившия ми беше голям ревльо.. Плачеше всеки път когато му кажех,че не искам да сме заедно(ма сълзите пяха от театрална постановка)
    Изглеждаше смешен
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Град
    Пловдив
    Sluchvalo mi se e!Ama ne zaplaka ot shtastie ami ot tva ve4e ve4e se radelqme To i az bqh mnogo iznenadana shot ne predpolagah che ot vsichki mom4eta s koito sam bila do sega tochno ti shte zaplache Poneje toi beshe taka s nai zdravi nervi Ama stana uspqh i se gordeq sas sebe si SHOtmu go natrih v nosleto che vse nqkoga shte zaplache za momi4e(poneje predi mi beshe kazval che nikoga nqma da go napravi i samo glupacite go paraveli)

Голям фен Аватара на mokka
    daaaaa i mnogo gadno se 4ustvah....ne iskam da stva pak

Малко ми е криво от факта,че в последните 1-2 години съм разплаквала момчета... и то заради мен... ама к'фо да направя,че съм силен характер а иначе от щастие...мне,не съм попадала на чак толкоз емоционални :Д

Да случвало ми се е-веднъж с приятеля ми се скарахме много лошо и грешката беше негова и му стана гадно,че може да ме изгуби и т.н. и се разплака.Не виждам нищо лошо или срамно в това момче да плаче,това все пак е израз на чувства и емоции.

Помня,че в университета първата година ми се беше паднало по български език есето ''Момчетата никога не плачат''.Аз разбира се опровергах тази легенда в есето.Сега няма да се мъча да правя същото,а ще карам по същество.Ами пред мен са плакали почти всичките ми гаджета Едно от тях рева ,защото се беше напило и го изби на рев за майка му и започна да ми разправя,че умирала и някакви такива.Жената още си е жива,така,че не знам какви ненормалности го бяха прихванали. Сегашния ми приятел е плакал за мен...,но пак е било докато е бил пиян.И като се замисля...алкохола май отприщва тия неща при мъжете.Проблема е,че трудно биха се отдали на емоция ей така..без да има стимулант.Водят се още от легендата,че момчетата никога не плачат,а аз ги съветвам да си плачат...иначе много се насъбира и накрая пийнат и станат за резил

сличвало ми се е .. сега с настоящия ми приятел.. той е супер много чувствителен и много пъти е плакал пред мен за мен.. и то просто без причина .. просто защото ме обича.. аз не мисля,че това е нещо лошо ли гейско да плаче момче.. напротив даже до намирам за много мило .. защото това показва дали един човек наистина те обича и го доказва един вид... не казвам, че тези който не плачат не те обичат .. просто.. нз аз така си мисля
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

Град
    Олимпико,Герена и разбира се - ст.Васил Левски
    Цитирай Първоначално написано от sexy_momi4e
    Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    Случвало ми се е. Вярвай ми, не искам да става пак
    +1
    +1
    вие не заслужавате момче да прави това заради вас!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от sharkybul
    Цитирай Първоначално написано от sexy_momi4e
    Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    Случвало ми се е. Вярвай ми, не искам да става пак
    +1
    +1
    вие не заслужавате момче да прави това заради вас!
    Звучи малко грубо, но като се замисли може да е така... Всички сме хора, и силните могат да плачат (и го правят )
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

и на мен се е случвало, но ситуацията беше друга той ме харесваше от страшно много време и мислеше, че имам чувства към него, но аз му казах истината и стана...
    С поГлед пленявЪм,с усмифка опиянявЪм,с преГръдка завладявЪм,с целувките си прекалявЪм,но с любоф наранявЪм...и никога не съжалявЪм !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си