.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    не ми се е случвало ама и не искам :P ама се пак и те си имат чувства ... абе няма лошо да си изразява и по такав начин чувствата само да не е често

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Не ми се е случвало.. А и ми е все едно дали ше ми се случи..

Животът е адът описан в Библията!

da be za momi4e axhxah se 1 xaxah TE trqbva da pla4at za men ne az za tqh

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ами звучи миличко, ама не ми се вярва да е възможно някое момче да изрази по такъв начин чувствата си...
    The reasons of love... <3

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
    da be za momi4e axhxah se 1 xaxah TE trqbva da pla4at za men ne az za tqh
    Егати самовлюбения човек ...
    То не че е лошо да се харесваш, ама има една граница, която като я прекрачиш ставаш смешен и жалък...
    И го казва момче, което претендира, че е много влюбен в едно момиче и че вече се е променил и не е женкар... Тцтцтц...
    {наглост, ебахти }
    The reasons of love... <3

Голям фен
    Мммм....не не ми се е случвало..но аз НЕ съм на мнението,че ако едно момче плаче значи не е мъж...все пак и мъжете са хора и те имат чувства...

are stiga be kak mom4e 6a revne we. stiga gluposti tva e nvuzmojno pone gledaiki men i brat mi. xxaaxxa da revna 4e nqkoi me udaril ili zarqdi nqkoe momi4e NEVUZMOJNO

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Случвало ми се е да.. но не само от щастие, ами главно при караници.. И то не плач, ами се виждат сълзи в очите, навлажнения поглед, променения говор.. Не ми допадат такива ситуации, просто незнам как да реагирам.. Но не го намирам и за слабост от страна на момчето- просто знача много за него!
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Град
    Русе
    аз съм плакал много пъти, но нито веднъж заради момиче/гадже... Винаги си е имало доста трагични поводи... И чувствени моменти и спомени, кофти е когато се разделяш с даден човек завинаги (било то смърт или друга причина)
    Никога не съм и никога няма да плача за момиче, а пък кво остава и пред самата нея, ъпсурд

Случвало се.... но то понеже много държи на мен...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Да, виждала съм и не искам да ми се слу4и пак

Е, ще си призная, защото мисля, че няма нищо срамно в това. Момче съм..Когато се разделих с момичето, което най много обичах и все още обичам..беше 30ти (правехме 4 месеца, тя таман се беше върнала от нейния си град и имаше много проблеми и се разделихме, но чувствата все още ги има..)..признавам си и че никога не бях плакал за момиче, никога не бях плакал толкова много и то ПРЕД НЕЯ стана всичко. Бях съсипан, целия ми свят рухна и не можех просто без нея..Тя беше всичко за мен и не можех да понеса мисълта, че вече не е с мен и се показаха сълзите ми.. и тя ми каза тогава " Винаги ще те обичам и след време може пак да сме заедно, защото те обичам много и не се разделяме, защото няма чувства между нас, а заради обстоятелствата.. "

Da mnogo puti.Ne moga da gledam miloto mi kak pla4e.Prosto ne izdurjam i az po4vam da pla4a s nego.Neznam oba4e stra6no mnogo me boli kogato mu se e slu4ilo ne6to lo6o.Gadno mi e kogato nqma nastronie.
    Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!

чак да плаче не....но никога не е късно! сега съм на 14 до като умра...през колко ще мина

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си