.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Може би малко странен проблем...

Проблемът ми е такъв:
    Харесвам едно момче. Дотук добре.
    Но той е брат на една от най-добрите ми приятелки.
    Мисля, че той също изпитва нещо към мен.
    Само че се притеснявам дали ако евентуално станем гаджета, няма да е конфузно като скъсаме, защото все пак й е брат и когато ходя у тях, няма да е много готино да се гледаме като орангутани и да си спомняме гадното минало или някакво скарване...
    Вие акво мислите?

Мисля че си лапе което си пада по баткоФци...това мисля...пък човек който мисли за раздяла преди да се е събрал с "обекта на любовта" си...според мен няма бъдеще тая връзка...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Моя съвет е : недеи парво защото момчета има колкото искаш,нали знаеш те идват и си отиват,второ -не рискувай да се скараш с приятелката си...
    If YoU HAd JuSt OnE WiSh, WhAt WoUlD It Be?

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Мисля че си лапе което си пада по баткоФци...това мисля...пък човек който мисли за раздяла преди да се е събрал с "обекта на любовта" си...според мен няма бъдеще тая връзка...
    Ама ти къде видя да пише, че е батко?
    Въпросното момче е с точно една година по-голям от мен!
    Ти на това ако му викаш батко...
    А колкото до това, че мисля за края още преди началото да е дошло...ми да, мисля, защото се страхувам да не оплескам всичко хем с него хем с приятелката си.

Като мислиш за края ти посъзнателно се подтикваш към това...и да батко ти е по голям е...една година си е една година...и на колко си години кажи все пак?

Lupus in fabula

Аз харесвах един приятел на брат ми и той знаеше,но нищо не стана сега сме си фр. и когато идва вкъщи при брат ми си говориме съвсем нормално,като приятели
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Моя съвет е : недеи парво защото момчета има колкото искаш,нали знаеш те идват и си отиват,второ -не рискувай да се скараш с приятелката си...
    Никога няма да се предавам,
    дори сама да оставам!
    С момченца ще се заигравам,
    после нагло ще ги заебавам!
    Не ми трябват газари или идеали,
    те са само за Не'кви П***и заспали.
    Трябва ми едно сърце,което да Обичам и във вярност да му се вричам !!!

На 15 съм, но има ли значение...
    Той е свестен, не бой се, не е от онези дето искат само секс..
    Тъй че не е проблема във възрастта.

И защо трябва след раздялата да се гледате ''като орангутани'' ?? ..Може да останете приятели .. Пък и как може още преди да сте тръгнали да мислиш какво ще е кат скъсате?
    just a kid۵

Град
    *in a pink dream*
    moje bi si prava , no po tozi nachin izlkiuchvash vyzmojnostta da si s choveka , s kogoto iskash , samo zashtoto ima rodninska vryzka s tvoq prqtelka .sama si preceni , ako go priemash kato golqm problem , nedei .no za men ne bi bil ot takova znachenie
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Не става въпрос за това...за секс или не...говоря, че щом вече обмисляш че може да се разделите това не е на добре...пък и щом си на 15...доста зор да се задуржите в тая възраст 3-4 години...и тъй или иначе ще се разделите...но това не значи че не можеш да си останете френдс и да си ходиш пак у твойта френдка...

Lupus in fabula

Ми не знам, може и да не се гледаме като "орангутани", но може и да се.
    И все пак трябва да пазя приятелите си, защото момчетата идват и си отиват.
    Не знам.
    Ще си помисля още...
    И кой е казал че искам 3-4 годишна връка?
    Разбира се ако дотам стигнат нещата, да.
    Но и аз не вярвам да се разият така обстоятелствата.

Топя лаф идват и си отиват докато го ползвате винаги ще сте нещастни...щот ако някоя ми каже това следва "Айде търси си друг тогава..." да видим от къде идват и къде отиват...ма тъпо е това българското население ей...

Lupus in fabula

Да, мерси за комплимента
    Имах предвид, не че цял живот е така, ама сещаш се на 15 години как е.
    Точно "идват и си отиват".
    А откакто една приятелка издържа само по седмица с трима подред, това ми е ясно.
    Аз, слава богу, издържам по доста повече от една седмица...
    Е, не е 3-4 години както казваш ти, но не е и поредния малолетен флирт.
    Не ми харесва така.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Постъпи както си решиш,обаче гледай да не развалиш приятелството си с това момиче.

щом мислиш за раэдяла...пък и се чудиш дали да тръгнеш с него,значи не го искаш достатъчно(ако го харесваше наистина нямаше да ти пука за нищо и за никой)
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    stara zagora
    napulnu sum suglasna purvo tvij dali 6e trugnete pak posle kfo 6te stane aku skusate
    I love my boy (h).......Перфектен си за тази нощ,...харесвам твойте силни ръце, пълни с мощ,.......Не можеш да ме купиш с пари,
    аз исках тялото ти, а ти ми го подари.
    За мен парите са средство, а не цел,
    впечатли ме, заведи ме в най-скъпия хотел......

за пръв път го чувам тфа да не ходиш с някой а да обмисляш раздялата си с тоя човек

Пробвай се.Поне от любопитство да видиш какво ще стане,ако наистина го харесваш.Не подтискай чуствата си.

Град
    (: Русе :)
    Като мислиш за края ти посъзнателно се подтикваш към това...и да батко ти е по голям е...една година си е една година...и на колко си години кажи все пак?
    +1
    So free

Мега фен Аватара на koalka
    Най-добре не го мисли чак толкова.Ако сте добри приятелки, раздялата с брат й, няма да ви попречи на приятелството.Все пак това нея не я засяга пряко, а пък и какво толкова?Не е задължително да се гледате "като орангутани", може да си запазите приятелските отношения.

Супер фен
    Град
    sofiq
    mn to4no kazano

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

А защо мислиш, че ше се гледате като орангутани. След края на много връзки хората си остават приятели и си спомнят с усмивка за изминалите моменти...

Град
    kadeto iskam

Re: Може би малко странен проблем...

Цитирай Първоначално написано от Elegance'
    Проблемът ми е такъв:
    Харесвам едно момче. Дотук добре.
    Но той е брат на една от най-добрите ми приятелки.
    Мисля, че той също изпитва нещо към мен.
    Само че се притеснявам дали ако евентуално станем гаджета, няма да е конфузно като скъсаме, защото все пак й е брат и когато ходя у тях, няма да е много готино да се гледаме като орангутани и да си спомняме гадното минало или някакво скарване...
    Вие акво мислите?
    Ти още не си тръгнала с него, а мислиш какво щяло да бъде ако скъсате.... Като онази приказка "Нероден Петко"

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Щях да напиша същото
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си