.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Имам обрив отдолу

Здравейте на всички. Имам обрив отдолу, не знам дали така да го нарека. Едни малки, бели пъпчици, които не ме сърбят и изобщо не ги усещам. Девствена съм. Не съм ходила на гинеколог, защото съм много, ама много срамежлива. Не съм мърла, поддържам хигиена. Някой може ли да ми каже какво ми има?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Оф хора моля ви помогнетеееее

Град
    СофиЯ
    Нормално е тук-таме да имаш такива бели пъпчици. Не се притеснявай!

Мерси много, че ми обърна внимание. Само на 13 съм и нищо не разбирам от такива неща. Бях се притеснила, понеже от доста време имам такива. А ме беше срам супер много да кажа на някой мой познат, дори и да е мама. Благодаря много! Темата е приключена според мен, затворете я ако искате.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Значи, нормално е да има примерно 1-2 пъпчици от махането на космите, и то да ги има там, където би трябвало да е окосмената част.. около ануса, венериния хълм, големите срамни устни.. но иначе, ако са по лигавицата( образно казано по всичко, което трябва да е гладко) и са наистина пъпки, а не тъканта да е такава ( защото тя е леко грапава.. ), не е нормално! Трябва да се види от специалист.
    И никога не трябва да те е срам да кажеш на майка си. Особено след като не криеш от нея нещата. Просто и сподели, едва ли ще те нападне. И знай, че има доста варианта да си болна от венерическа болест, без да развиеш болезнените симптоми.
    Ако имаш дори минимални съмнения ги сподели с по-голям.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Значи, нормално е да има примерно 1-2 пъпчици от махането на космите, и то да ги има там, където би трябвало да е окосмената част.. около ануса, венериния хълм, големите срамни устни.. но иначе, ако са по лигавицата( образно казано по всичко, което трябва да е гладко) и са наистина пъпки, а не тъканта да е такава ( защото тя е леко грапава.. ), не е нормално! Трябва да се види от специалист.
    И никога не трябва да те е срам да кажеш на майка си. Особено след като не криеш от нея нещата. Просто и сподели, едва ли ще те нападне. И знай, че има доста варианта да си болна от венерическа болест, без да развиеш болезнените симптоми.
    Ако имаш дори минимални съмнения ги сподели с по-голям.
    Да-така е-я кажи каде са пъпките?

Никога не съм се бръснала. Извинявайте много, но съм малка и не схващам за тия венерини хълмове и неща от сорта. Пъпчиците не са при окосмяването, а отвътре. Страх ме е. Ами ако имам гъбички или нещо от сорта? За нищо на света не отивам на гинеколог.

Цитирай Първоначално написано от anonimna^ood
    Никога не съм се бръснала. Извинявайте много, но съм малка и не схващам за тия венерини хълмове и неща от сорта. Пъпчиците не са при окосмяването, а отвътре. Страх ме е. Ами ако имам гъбички или нещо от сорта? За нищо на света не отивам на гинеколог.
    Ami ]ами щом като пъпките не са при косъмчетата значи най-вероятно имаш инфекция-даже съм много сигурна, че имаш инфекция-и иди на лекар, защото не идеш ли на лекар представи си е нещо сериозно и например останеш без деца(сори за това страшно описание, но си е така!)Просто иди на лекар-не чакай!Няма от какво да те е срам-гинеколога е виждал толкова много женски полови органи, че няма значение, че и теб ще те види!Няма нищо срамно!

Не, не, страх ме е и ме е срам... Не мога да си показвам разни работи на някакъв си непознат. Май ще кажа на мама, защото още малко и ще се разрева. Не искам да ходя...

Повече от фен
    Град
    sofia
    Kажи на мама, тя ще знае как да ти помогне

Мила, щом не е реакция от обескосмяването- задължително иди на лекар. Може да е инфекция от праха за пране, от бельото, от настинка. Просто трябва да те види лекар.

Показах ги на мама. Тя каза, че това е напълно нормално и са мастни жлези. Аз наистина не дадох добро описание, но нямаше как да го кажа. Благодаря на всички, които ми обърнахте внимание! Камък ми падна от сърцето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си