- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Имам обрив отдолу
Здравейте на всички.Имам обрив отдолу, не знам дали така да го нарека. Едни малки, бели пъпчици, които не ме сърбят и изобщо не ги усещам.
Девствена съм. Не съм ходила на гинеколог, защото съм много, ама много срамежлива.
Не съм мърла, поддържам хигиена. Някой може ли да ми каже какво ми има?
![]()
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Нормално е тук-таме да имаш такива бели пъпчици. Не се притеснявай!
Мерси много, че ми обърна внимание.Само на 13 съм и нищо не разбирам от такива неща.
Бях се притеснила, понеже от доста време имам такива. А ме беше срам супер много да кажа на някой мой познат, дори и да е мама.
Благодаря много!
Темата е приключена според мен, затворете я ако искате.
Значи, нормално е да има примерно 1-2 пъпчици от махането на космите, и то да ги има там, където би трябвало да е окосмената част.. около ануса, венериния хълм, големите срамни устни.. но иначе, ако са по лигавицата( образно казано по всичко, което трябва да е гладко) и са наистина пъпки, а не тъканта да е такава ( защото тя е леко грапава.. ), не е нормално! Трябва да се види от специалист.
И никога не трябва да те е срам да кажеш на майка си. Особено след като не криеш от нея нещата. Просто и сподели, едва ли ще те нападне. И знай, че има доста варианта да си болна от венерическа болест, без да развиеш болезнените симптоми.
Ако имаш дори минимални съмнения ги сподели с по-голям.
Да-така е-я кажи каде са пъпките?Първоначално написано от ThePainIsReaL
Никога не съм се бръснала. Извинявайте много, но съм малка и не схващам за тия венерини хълмове и неща от сорта. Пъпчиците не са при окосмяването, а отвътре.Страх ме е. Ами ако имам гъбички или нещо от сорта?
За нищо на света не отивам на гинеколог.
![]()
Ami ]ами щом като пъпките не са при косъмчетата значи най-вероятно имаш инфекция-даже съм много сигурна, че имаш инфекция-и иди на лекар, защото не идеш ли на лекар представи си е нещо сериозно и например останеш без деца(сори за това страшно описание, но си е така!)Просто иди на лекар-не чакай!Няма от какво да те е срам-гинеколога е виждал толкова много женски полови органи, че няма значение, че и теб ще те види!Няма нищо срамно!Първоначално написано от anonimna^ood
Не, не, страх ме е и ме е срам...Не мога да си показвам разни работи на някакъв си непознат. Май ще кажа на мама, защото още малко и ще се разрева. Не искам да ходя...
![]()
Kажи на мама, тя ще знае как да ти помогне![]()
Мила, щом не е реакция от обескосмяването- задължително иди на лекар. Може да е инфекция от праха за пране, от бельото, от настинка. Просто трябва да те види лекар.
Показах ги на мама.Тя каза, че това е напълно нормално и са мастни жлези.
Аз наистина не дадох добро описание, но нямаше как да го кажа. Благодаря на всички, които ми обърнахте внимание!
Камък ми падна от сърцето.
![]()