- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Защо не ви харесват,емотата?
наистина както каза Steli{P} да си емо нее е само да се обличаш в този стил всеки втори се облича така тфа значи ли че всеки втори е емо да сега е модрено да се обличаш така и да бъдеш емо ама от толкова много позьори вече не може се познай кой е истински имама една фр-ка която е емо, но не позьоркапознавам я от много време и знам, но наистина вече мн трудно се различава кой е истнски и кой се прави на интересен... така че както по - горе беше писано бъди си нормална слушай си нормална музика обличай се нормално и готово както явно знаеш емотата имат големи проблеми с металите скиновете па за кфо ти е пубертета да ти мине в ядове и тормоз
![]()
Ако съдиш само по дрехите - да, трудно е. По характера обаче лесно се различават.Първоначално написано от _MiA_
Добре, но какъв трябва да си, за да си ''нормален'', коя е ''нормалната музика'', какво е ''нормалното'' облекло?Първоначално написано от _MiA_
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
xaaxhaxh .. мале като та слушам и не приличаш много на 92..зле си ..Първоначално написано от emo_girl_92
Така- имо заради emotional на английски, ама ти си малка, сигурно тази дума още не сте я учили. Мацката в профила ти е фешънка, емотата са по- депресарски тип хора, истинските де, не такива като теб. Емото не е начин на обличане, а стил на живот, обличането просто е един от аспектите. Един въпрос към теб: каква музика слушаш и как реши, че си емо?
дарлин' зле си, мнооогооо зле (за авторката)
иймото, заедно с по-тежкия си вариант сриймо са пост-пънк/пост-харкор жанровe, името за стила произлиза всъщност от начина, по който са определяни някои групи - emotional hardcore - от, ако не се лъжа, бостънската хардкор сцена през 60-те и 70-те години на миналия век....текстовете им, най-често, са вътрешно насочени, но никъде не се споменава самоубийство - това е истинският стил, а не нашумялото бретонче на правата черна косичка, бялата кожа, липсата на граница между мъж и жена и стотиците белези-резки по ръцете, знак за неуспешен опит за самоубийство...смятай какъв идиот, карък и смотаняк на едно трябва да си, за да не можеш дори да се самоубиеш
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Като си емо,бъди си обличай се с каквито дрехи решиш,слагай си бритона на която страна решиш,въобще с 2 думи,направи живота си така,че да му се кефиш на макс,само тогава няма да ти пука за мнението на околните,когато си на 100 процета удовлетворена от себе си.Глупаво е да търсиш сметка на някъго,защо не харесва това или онова,всеки има собствен вкус и усет за нещата.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
тъй като гледам ника на авторката на темата мога да кажа само 1:
Абе дете,сигурно до вчера си слушала или дива чалга или нео метъл и изведнъж си решила че трябва да станеш Емууу,защото така е модерно.
Имото го мразят толкова много хора заради позьорите,ей такива дечица като теб![]()
![]()
Няма стил в емотата.Друго си е да се обличаш като сицилиански гангстер![]()
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
Знам ли - аз съм един твъъърде обикновен човечец, приятелите ми - също. Не движа с такива, дето се правят на фешъни, гейове, емота и тн. И сигурно за това толкова ненавиждам различните.
Еми ето!Първоначално написано от emo_girl_92
Ти видимо си някоя шибана смешка.. или както сега се нарича "фейкърка" и се имаш за голямата работа...
Само външен вид били ..агахаха..
Ти не си ли режеш вените, бе?![]()
П.П. Я постни една снимка ;D
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Уоу! Чакай малко, тя още не ми е отговорила на въпроса каква музика слуша и защо е решила да стане емо- още не се знае, че слуша емо :PПървоначално написано от die_die_my_darling_
Оф тва Емо значи .. последно време много нашимяха и сега всеки 2 се прави на Емо .. дори в моя град дет е малък че има едно поне 20 30 МОМИЧЕТА дет се правят на едно .. наблягам на момичета защото те се правят на интересни .. мислят си че така повече ги забелязват .. но уви нещата не са такива.. Аз лично мога да кажа че не харесвам Емо-тата и техния стил
![]()
Такам..за 1-вото - Емотата не са само външен вид!Напиши нек'де "Какво е емо" (например в гугъл) и чети.Първоначално написано от emo_girl_92
за 2-рото- То се разбира кой се преструва и кой не...
Това да ти харесва стила, да му подражаваш и да си Емо са съвсем различни неща,които отминават.И аз бях по едно време на такава вълна...Ама сега осъзнавам колко жалко съм изглеждала ...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Първо към авторката на темата - чете се Имо, защото идва от английски.
Второ - Имотата не са само външен вид, Имо идва от имоушънъл, има такъв стил музика, който е разновидност на рока.
Не мразя имота, но не ги и харесвам, защото повечето само се мислят за такива, а дори не знаят какво е това имо.
Не твърдя че цялата ми теория по-нагоре е вярна, но все пак аз не съм имо, не слушам този стил, и няма как да знам с точност.
Това съм чувала от приятели, това ти казвам сега.
Пийс.
А, кой определя кое е нормално???Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Аз нямам нищо против емота, ама... ми се струва тъпо тва рязане на вени... и така. Вие не сте "емо", вие сте "десперадо". Разбираш ли? Аз затва не бих се направила "емо", но нямам нищо против. Все пак всеки може да си живее живота както му жаресва, нали?!
Първоначално написано от Steli{P}
еми то вече наистина толкова много стилове станаха, че вече всичко е нормално
Абе я верно постни една снимка да те видиме.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Колкото,теб сигурно.Кой знае и ти ква си.Видяла някво емо в кой знае ко сайт..купила си черно бели чорапи ииии вечеее еее...емо..че и теми пуска дажеПървоначално написано от emо_girl_92
ъм..бтв-коя е нормалната музика?
=D>Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
eh eh eh 4e natropahte momi4eto sigorno baq tapi4ko i stana![]()
Пха ,ти пЪ за иМушВАнал ли се мислиш?Първоначално написано от emo_girl_92
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
emo_girl_92 ти си едно тъпо wanna be emo! Щом мислиш че емо стилът е само начин на обличане и начин да се правиш на клоун значи дори не си научила основните работи за своя стил! Затова по-добре скрий някъде!
ПП Куха си кат изпразнен х**!
1.Ти не си имо,не знаеш какво е имо и не се определяй като имо,само защото това е "на мода".Не е така.Имото е начин на живот,а не просто да се гримираш,облечеш и си пуснеш бретон.
2.Аз нямам нищо против имотата.И използвай личните местоимения "ние" и "вие" по предназначение.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Здравейте на всички!Въпросът на авторката защо хората не харесват емотата е малко повърхностен.Защото един човек ако е приятен за околните,независимо какъв стил има на обличане,на музика..ако той е свестен повечето хора биха го харесвали,нали така.И напоследък наистина мн хора почнаха да се запалват по тая вълна с тези емота,аз НЕ виждам нищо лошо в това да се обличаш в този стил,на мен ми харесва.Сега тея дет си режат вените предполагам,че в Бг не би трябвало да се срещат много много,или гейчетата емота..по-скоро американските емота и тама по др страни.. има мн откачени по тоя свят.Та,важното е просто да си естествен,да имаш стил,и да уважаваш другите.![]()