.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 188

Град
    не там където ми се иска..

Re: Защо не ви харесват,емотата?

Цитирай Първоначално написано от emo_girl_92
    mnoo mi e interesno za6to ne ni haresvate emotata(a i drygite koito se ybli4at razli4no naprimer rapar4etata metalite hip hop i dr.) za6toto sme po razli4ni i interesni ot vas i privli4ame pove4e vnimanie ili za6toto ne mojete da ponasqte takiva hora??ili ako ne e nqkoe ot teq dvete za6to??
    е затва, шот ''тру'' е/имота в бг почти НЯМААА, сички се подиграват с тая музика (опа, знаеше ли, че е/имо идва от музикалния стил еmocore? )... не разбирам тая нагласа към живота, ма нямам нищо простив нея... дразни ме именно тва, че убавиците (няма мъжки род за тях ;/ ) дет се подвизават около парка на свободата (абе тва при орлов мост ) са позьорчета, които не могат да изпъкнат сред другите с мозъка си, затва ше го праат с външния си вид защо не харесваме останалите стилове на обличне, в сми G, чалгари и т.н. ... същата причина (; мн малко хора се обличат по-особено, за да изразяват себе си чрез дрехите... сииииииичко друго са П О З Ь О Р ИИИИ !!!
    love hurts, but it's worth it =)

Цитирай Първоначално написано от style_hip_hop
    eh eh eh 4e natropahte momi4eto sigorno baq tapi4ko i stana
    Мани, че сега като й обясниха, че имотата си режат вените може и да иде да пробва

Иначе аз не харесвам имотата защото всички, които познавам са адските позьорчета и комплексарчета. Имо-манията напоследък се явява начина да бъдеш забелязан когато водата в лейката е малко(надявам се специално авторката да е разбрала метафората, защото като гледам постовете й до тук май нейната вода е мноооооого малко и е на изпаряване вече ). Само че, проблема е там, че много хора решиха да се парвят на различни и в един момент се превърнаха в стадо от еднакви. Най-уникалното е начина им на обличане-само при този стил можеш да видиш 15 човека, независимо от какъв пол са(те и без това не се разграничават по този признак) облечени в напълно еднакви дрехи, но с различен цвят на райетата, които имат самочувствието на уникални хорица

Цялото това нещо обаче не е толкова повърхностно. Комерсиялното имо, което е модерно напоследък, съсипва до някъде цяло едно поколение. Аз лично не познавам имо, което да може да пише нормално на кирилица, да знае кога се използва "А" и кога "Ъ", кога е "О" и кога е "У". Но така е модерно... Дори "имотата" в моя клас си разменят бележки в час, написани на ЛАТИНИЦА с всичките му 4-ки, 6-ци, 7-ци и т.н.! Не познавам имо, което да не си слага досадното "ууууу" след името(пример lor4e7yyyy, stefi7yyyyy, pepi7yyyyy). Това е цяло едно поколение от деца, търсещи себе си, а в търсенето... загубени тотално. Днес решават че искат да бъдат имо. Купуват си съответните дрънкулки и дрешки и започват да пишат неграмотно на латиница... Докато забравят родния си език. И това, драги съфорумци, е младото поколение на България! Това, драги съфорумци, издрържали да четат писанията ми до тук, са бъдещите политици, лекари, учени! Това са хората, които един ден ще понесат отговорностите на зрял човек(ако не са се избесили до тогава), това ще бъдат порастналите деца, които ще трябва да гледат СВОИ деца!

От своя страна китайските компании за евтина конфекция доволно потриват ръце, защото пред тях се отваря един огромен пазар от дезориентираните дечица на цял един народ на които да пробутват стоката си. Компания им правят и турските босове на фирми за пластмасови топчета, явячащи се мъниста в броениците, които всяко уважаващо себе си имо трябва да притежава!

Извинявам се за дългите писания, които на моменти добиваха вида на политически изказвания, но просто сега ми е дадена възможността да изразя по мирен и културен начин неприязънта си към този все по-разширяващ се кръг хора. За последно бих казала, че понякога се е случвало някоя госпожица да ми се качи на главата и въпреки това да се размине без бой, но ако някое имо дори само се блъсне в мен в дискотеката ще отнесе якия тупаник!

Можех да систематизирам отговора на въпроса "Защо не харесвате имота?" в едно изречение и то е "Защото не са себе си!", но все пак написах всичко това за да може някои хора да се позамислят...
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Град
    #mainatown
    Първо,нямам нищо против емотата и второ ако всички емота бяха като теб наистина щеше да има за какво да не ги харесвам.
    Обичам само един човек и това съм аз.

Град
    Ямбол
    Защото са смешни и абсурдни.

Град
    Ямбол

Re: za6tooo??

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    mnoo mi e interesno za6to ne ni haresvate emotata - za6toto sme po razli4ni i interesni ot vas i privli4ame pove4e vnimanie

Мацкаааа , цепиш мрака !
    Не харесвам е/имтота по няколко причини.СПОРЕД МЕН това е тъпо да се прайш на е/имо.Повечето от "вас" са егати тъпите неориентирани чалгари,ама де ли сте тръгнали да ми се прайте на разбирачи ! Смяташ се за интересна ли ? Че кое ви е интересното ?!??! Вие сте смешни ! Особено някои как се обличат ... мъка,мъка ... СЕЛСКА мъка ! А пък това за рязането на вените вече няма да го коментирам. Да,вярно,привличате внимание,но дали позитивно или негативно е отделен въпрос !
    Ще те посъветвам едно - обличай се нормално,слушай нормална музика и живей нормален живот !
    Ае със здраве !
    Режат си вените? Ха-ха. Кажи ми за 1 емо в България, което си е рязало вените.
    Слагат бинтове и лепят цитопластове по ръцете, че да ги гледат хората. По-зле са и от фешъни.

защо ли:
    -ужасно сте грозни
    -по женствени сте от памела андерсън (за момчетата)
    -мажете се с кво ли не само да е черно
    -неприродосъобразна сексуална ориентация (демек хюмнета)
    -предпочитам да се измия със сапун миришещ на лайна отколкото да ви слушам бъкийте дето наричате имо музика
    -малки са ви пишките/циците/мозъците/там квото ви създава комплекси - научно доказано
    Цитирай Първоначално написано от ^Drama^Queen^
    Мали дайте ми нож да се гръмна
    :P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :P

Повече от фен
    Град
    lunata
    Пичета сте.
    wtf

абе хора
    тръгнали сте да отговаряте на тва позьорче дет е пуснало темата.
    Не виждате ли,че я е пуснало за да се прави на интересно....
    Само по ника й личи какво истинско имо е тя...
    или интелектуалното й ниво
    вие като слушате метъл примерно да се пишете:
    метъл_бой93 или нещо такова...
    верно има такива неспасяеми случаи,ама какво да се прави
    заради позьорчета като това дет е пуснало тая тема стилът е с такава лоша слава в България.

имам и 1 съобщение към авторката:
    Не намери точните хора пред които да се правиш на голямото имо момиченце.Кой те знай какъв бухал си в главата...В тоя форум има хора,който не слушат имо,но знаят за него повече от теб.
    Много се хервя на такива идиотчета,Заради тях имото е с такава лоша слава

Град
    село Злидол
    emo_girl_92 Ето колко ти разбираш от емота.. Няма смисъл да говора кво емо си...

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    Авторката на темата, много си зле, братле.
    Гледам в скайпа ми някви са се написали Емо гърл и сложили аватари на Токио Хотел... и си написали лофф токио хотел... леле(а до вчера са си написали няк'ва чалга песен). А ти си няк'ва цифра заблудена, за да пускаш такива теми.
    А да ти отговоря на въпроса, мразя емотата, защото повечето са такива като тебе.

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    1-vo emotata sa samo van6en vid spored men ni6to pove4e.
    2-ro ot kade znae6 koi se prestryva i koi ne??
    Ти го каза Емо изобщо не е само външен вид...А тая мацка в профила ти е фешънка..Ето затова ги мразим, заради такива като тебе
    \/ А и сте некви задръстени ! Не е само вънщен вид а за тебе келешко е така и ако смяташ,че тая в подписа ти е емо значи трябва до умреш Набии си го в главата

DIE EMO

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Щото емотата са позьори! Айде момичетата може ... има някои, които наистина са сладки ама момчетатааааа баси гейчетата! Кво става тука ква е тая мания УЖАС!
    Предпочитам естествените момичета и момчета!
    >>> House Music <<<

аз лично не познавам ЕМОТА ама наистина момичетат(някой)биват ама момчетата на мен не ми харесват

Град
    Карнобат
    Aз не ги мразя даже мноо ми харесват емотата като визия ама в България почти няма истински емота.Сички само се мислите за такижа.Праите си странни при4ески слагате пове4е грим и се обли4ате цветно.Тва не значи да си емо.Тва си е цял живот , а ващо си е просто ....нищо.Дразнят ме само тея дет са праят на емота пак не са....
    Цял ш*бан живот дишаш прахта.
    Цял ш*бан живот пълзиш в пепелта.
    Започнал си да гниеш отвърте,
    за теб няма да има `утре`.
    Ти си човек,обречен да страда.
    Хванал си влака за ада!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ^само идиот би бил иймо цял живот
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

nqmam problemi kum nikvi hora-rasi,godini ,stil na obli4ane...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от KiSs^
    аз лично не познавам ЕМОТА ама наистина момичетат(някой)биват ама момчетата на мен не ми харесват
    Да бе, биват за пукане отдолу...

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    http://youtube.com/watch?v=4nRNYG_xM2U
    Ааа, не т'ва ме разби.

Град
    Danny's heart ;-)
    мацката в подписа ти не е емо
    ti na kvo vika6 emo?
    tq ako ne e nz prosto

То тва ако е емо.....оф....мн е зле тая в подписа ти.
    прилича на маймуна с жълта коса и мн гривни
    НЕ Е ЕМООООООО!!!!!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=1tRhi_aqDiA

Графа ft. Нора - Именно ти

хей ти, заблуденото "Емо"
    Ако обичаш, недей се излага повече .. спри да претендираш че си Емо, при условие, че дори не знаеш произхода и смисъла на стила.
    Не мразя емота, защото не познавам такива, и още нещо, в БГ няма истински емо-та!
    Нито бих те мразила, нито бих те нарекла емо. Успех!
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Re: za6tooo??

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    mnoo mi e interesno za6to ne ni haresvate emotata - za6toto sme po razli4ni i interesni ot vas i privli4ame pove4e vnimanie

Мацкаааа , цепиш мрака !
    Не харесвам е/имтота по няколко причини.СПОРЕД МЕН това е тъпо да се прайш на е/имо.Повечето от "вас" са егати тъпите неориентирани чалгари,ама де ли сте тръгнали да ми се прайте на разбирачи ! Смяташ се за интересна ли ? Че кое ви е интересното ?!??! Вие сте смешни ! Особено някои как се обличат ... мъка,мъка ... СЕЛСКА мъка ! А пък това за рязането на вените вече няма да го коментирам. Да,вярно,привличате внимание,но дали позитивно или негативно е отделен въпрос !
    Ще те посъветвам едно - обличай се нормално,слушай нормална музика и живей нормален живот !
    Ае със здраве !
    Напълно съм съгласна ... И само да добавя че почти всички таканаречени емота са тъпи позьорчета и аз познавам много такива и не са ми никак пряитени ...

Емо идва от емоционлен...Е емоционален да го свързаваш само с облеклото...Пробвах какво е да си емо тъжен и мрачен тъпо е...Но се обличам така...Е радвам се,че не съм като онези чалгарки дето пък нямат нищо общо с емо а пък се мислят за емо...Мене ако ме видите с бухналите поли...Е повече мязам на готик,но да не се отклонявам от темата...Характера на емотата не хубав..А и не всяко емо е "депресиранно" и "тъжно"...Аз пък имам една приятелка и само нея ще призная за емо...Облича се така,мяза на тях...Емо е но не е мрачна и тъжна и все недеоволно тъкмо обратното....Емо: Облелко и външен вид "да"....Характер "не"... [/b]
    London Tipton

Aз попринцип съм мн чувствително дете и може да ме разплаче всяко второ нещо,а и не съм преживяла мн хубави неща в живота,но не искам да говоря за това,защото не са мн хубави.Мога да кажа,че съм ЕМО,но аз мисля,че позиорите са смешни,защото например има една в моя клас,която е СЕЛЯНКА (ФЕШЪНКА) и са тая година се праи на мене и си мисли че е ЕМО.И аз от ония дни и казах да спре,защото според нея ЕМО е ЕМОЦИОНАЛНО МАЛТРЕТИРАН ОЛИГОФРЕН и по тоя начин иска да ме обиди,ама тя си мисли,че като носи кецове и всякъв на цвят дрехи ще е ЕМО.Да да!!Тя се дЪржи като К.... пък ми била ЕМО ОМГ
    Аз примерно съм адски отвратилтелен характер.Гадна съм и винаги правя гадни и тъпи работи.Нямам мн приятели,е имам,ама не мисля,4е са ми истински и съм си самичко и винаги съм било,защото като съм по-различна явно ги засенчвам и..съм отритната
    ...

R . O . F . L .

Цитирай Първоначално написано от EmO_KiD_;(
    Aз попринцип съм мн чувствително дете и може да ме разплаче всяко второ нещо,а и не съм преживяла мн хубави неща в живота,но не искам да говоря за това,защото не са мн хубави.Мога да кажа,че съм ЕМО,но аз мисля,че позиорите са смешни,защото например има една в моя клас,която е СЕЛЯНКА (ФЕШЪНКА) и са тая година се праи на мене и си мисли че е ЕМО.И аз от ония дни и казах да спре,защото според нея ЕМО е ЕМОЦИОНАЛНО МАЛТРЕТИРАН ОЛИГОФРЕН и по тоя начин иска да ме обиди,ама тя си мисли,че като носи кецове и всякъв на цвят дрехи ще е ЕМО.Да да!!Тя се дЪржи като К.... пък ми била ЕМО ОМГ
    Аз примерно съм адски отвратилтелен характер.Гадна съм и винаги правя гадни и тъпи работи.Нямам мн приятели,е имам,ама не мисля,4е са ми истински и съм си самичко и винаги съм било,защото като съм по-различна явно ги засенчвам и..съм отритната
    Направи услуга на света-самоубий се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си