- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Защо не ви харесват,емотата?
Мен лично емотата ме кефят.Сладки сте, а и няма смисъл да мразя някой който е просто различен.Вие си избирате съдбата.Нямам нищо против вас, имам страшно много приятели емота и метъли и разбрах, че са готини хора и всички имат много грешни представи за тях.Могат да са супер приятели и винаги са готови да помогнат.Тай че емотата ме кефят! \/
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
EEEEEEE най-сетне дин човек на мое мнение!!!Първоначално написано от JackAzZ
![]()
![]()
...
(ралф) теб си те представям на какво приличаш..Първоначално написано от EmO_KiD_;(
![]()
![]()
иначе.. емота 1 на 100 може и да е емо, а не поза.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
И как си ме представяш????Първоначално написано от Lady Death
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
А ти знаеш ли изобщо какво е емо?!Ще ти кажа какво ми се случи преди няколко дни.Имам тука едни съседи,децата има са 4-5-6 клас(различни семейства са) и една вечер докато чаках една приятелка пред входа си ги видях.Те дойдоха при мен и взеха да си говорят нещо.В един момент чувам как едното момиче казва на другото че същия ден си била рязала вените и аз,тъй като бях достатъчно стресната,реших да я попитм какво я е накарало да си реже вените в 5 клас...?!Знаеш ли какво ми отговориха и трите едновременно... "Ние сме емо,затова си режем вените"
Тази история я разказах,за да покажа колко повечето "емо" не знаят и си нямат ни най-малка идея за какво става дума.Просто сега е модерно,сега е някаква болест и е тръгнала най-вече по малките деца.И като стана дума,ти на колко си години?!
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
азз съм емоционална,пък не съм емо...Първоначално написано от JackAzZ
![]()
kato za protokola mi 6te kaja 4e momi4etata emo sa mnogo gotini na vun6en vid ama samo na vun6en vid i sre6tu muzikata nqmam ni6to protiv tva si e kakto metal kakto ostanalo oba4e kato stava duma za li4nosta na 4oveka emotata nqmat takava vsi4ki sa ednakvi kajete mi edno ne6to po koeto se razli4avate vsi4ki si rejete venite mislite si za edno i su6to apuk nemoga da razbera kakvi sa tiq emota predi edna godina slu6aha 4alga i izvednuj stanaha emota za da stane6 ISTINSKO emo trqbva da preotkrie6 sebe si da si zapoznat s kulturata im a vie samo se ligavite za vnimanie nezavisimo kakvo e
^BAD_GIRL^ разбирам те до нас живее едно момиче 5-ти клас съседка и манилия ден се нарязала, питах я защо и и казах повече да не го прави, тя ми каза за кфо да не го права беше ми тъпо и нямаше какво друго да правя и смятам да ставам емо.... и както по - горе казаха наистина някаква болест ги е хванала малките разбирам, че ся е модерно така ама след една година ще дойде нещо друго на мода и кфо нали уж си бил емо за кфо пак се променяш, така че както казаха истинските емо-та са малко, а другите позета които просто гледат какво е модерно сега и какво привлича внимание повече :P![]()
abe mahaite go tva emo we samo BON JOVI,50CENT,GUNS"N"ROSES,DJ POUL VAN DYK,JOE COCKER,TOM JONES
Защото хората са идиоти и няма кой да хейтят.Първоначално написано от emo_girl_92
Не съм изчела всичките страници поради откровен мързел, но от това, което видях като начални постове на милата авторка ми стана ясно колко емо/имо/имоу/"квото-ще-да-е"-мо е...Принципно тя не знае кво е емо...не знае явно и че 99% от емотата не са никви емота ми чалгарки, облечени цветно и мислещи, че визията прави човека. В повечето случаи доста нескопосана визия, но това е друга тема. И не, истинските емота (аз лично такова не познавам) не ме дразнят....те са просто хора с такава психика и за мен това си е просто болестно състояние. Пак повтарям - ЗА МЕН. Лично мнение, извинявам се ако обиждам някого. А тия позьорчета могат да си живуркат спокойно...след 1 година няма да е модерно да си емо и те ще станат нещо друго, няма проблем![]()
Абе, това момиче е много тъпо бре![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
1 Вие сте позьори
2 Имате противен външен вид ( в повечето случаи )
3 Ти не си EМО а си ( виж точка 1 )
Дръпнали си на лево бритона и айде аз съм емо, ама слушате чалга на макс
Jebem te u usta, jebem te u oko
момиче,мноу бъркаш.Ти с тфойте разбирания ме размаза просто."Ние сме по-различни от вас''...Ти не си никфо имо и се казва точно имо съкратено от имоушанъл.Емо е депресиран човек.Ти си некфа тъпа чалгарка,която се прави на такава какфато не е.Поне не се отваряй като не знаеш нищоПървоначално написано от emo_girl_92
В България истински ЕМО-та няма, всичките са позьорчета търсещи внимание
Първоначално написано от Dundy
omg .. регнах се като видях кво написала -.-
"ние сме по-различни от вас" -.-
и кво е по-различното ..
откъде идвате,извънземно Оо ?
ffs ..
аз напрао се хващам на бас,че има истински български емота,но са тези,които не го осъзнават ..
иначе съм против мразенето
на квото и да е
емота,рапъри,метъли,джита xD
квито има ..
ffs i rule ..
www.myspace.com/the_terriblesecret
Авторката ако е истинско ЕМО нека се самоубие![]()
Така...
Ще кажа само 2 неща по въпроса:
1. Това е криворазбрана мода, а да вървиш по такива тенденции е проява на лош вкус
2. Дразнещо, натрапчиво, изкуствено, нагласено, жалко, имитаторско, спрело и смешно е това, на което се опитвате да се направите. На 13-14 години нямаш изграден мироглед, за да определяш себе си толкова крайно. След време ще се смееш на себе си, ако въобще ти дойде акъла, за което нямам големи надежди.
Такива изказвания тип "вижте ме колко съм яка" само правят смях, но пък трябва да ви има вас стадото "емота" за да се открояват стойностните хармонични и събудени хора. Съжалявам за такива дечица, само като прочета в Skype MiMiTuUuUuu, Gal4etUuUu, Sad' Loretyy и ми става лошо. И в комбинация с аватарче на облегнато до стената дете (не се знае m или f), намацано с кило грим и облечено в розово и черно, с кръв по себе си.
Такива с лопата да ги ринеш, смешна и жалка картинка.
И това го пиша не защото злобея, а защото трябва обективно да ви се каже истината, че не сте нищо особено, а си правите лоша услуга. Наистина писва да ви се гледат тъпите погледи нагоре и да ви четем кухите неграмотни умозаключения.
Жалка картинка...
И аз съм така...И настроението им да е от рода на " Ти ДаВаШ сЪРцеТО си нА нЕя а МЕНе МрАЗиш...оБичАЙ си НЕя мЕн забрАви!!!" Става ми лошо...И по тея лигавио никове и още взето профили разбирам кви емота стеСъжалявам за такива дечица, само като прочета в Skype MiMiTuUuUuu, Gal4etUuUu, Sad' Loretyy и ми става лошо. И в комбинация с аватарче на облегнато до стената дете (не се знае m или f), намацано с кило грим и облечено в розово и черно, с кръв по себе си.
Такива с лопата да ги ринеш, смешна и жалка картинка.
И това го пиша не защото злобея.![]()
London Tipton
Аз лично нямам нищо против тях, всеки има ораво на изборХаресват ми като стил на обличане, там шашавите прически и тн.. но това с рязането и самосъжаляването..
![]()
Аз се побърквам като прочета ника на някой и той е "XpR Mn LoF Подчертавам и удебелявам LOF, защото това показва, колко неграмотни хора има на този свят. (аз си се дразня на потребителското ми име тука, ама не мога да го сменя или поне не знам какПървоначално написано от Your Nightmare
). Познавам хора, които пишат "ф" вместо "в", което е още една проява на неграмотност или просто се правят на интересни. Това е много жалко.
А до авторката: ти сега си имо, "защото така е модерно", след 1-2 месеца ще станеш рапърка, пак, "защото така е модерно", после ще си метълка, отново, "защото е модерно". Та замисли се над всички постове в тази безсмислена тема, в която ти употребяваш 2-те думички, от които едната е личното местоимение в множестено число (тука се направих на умна), "ние имотата", и ще разбереш, че ти си една позьорка, която няма идея какво е и що е имо, ама все пак според нея е такова!!!
Иначе нямам нищо против истинските имота, но съм против позьорчетата като теб!!!![]()
Слушала съм каква ли не музика и съм била в компанията на какви ли не хора. Никога не съм позволявала такива неща да оказват влияние на това, което съм. Разбира се, променяла съм се, но само, защото съм решавала, че промяната е необходима, за да продължа напред. Позоьори не мога да понасям. И позьорството не е черта само на emo- тата, навсякъде ги има.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.