- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Защо не ви харесват,емотата?
Не се кефя на позьори,педали,самоубийци и скапани песимисти.Иначе има хубави женски.
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Напълно съм съгласна!Първоначално написано от Genie^in^a^bottle
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И бих искала да допълня един свой преден пост: не се дразня на истинските имота, а на тези които се правят на такива. (Аз изстински имота не познавам и може би за тва не им се дразня)
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
щото сте смешниПървоначално написано от emo_girl_92
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Първоначално написано от nofi
И тва. Евала. Дано се осъзнаят поне една част от тия деца.
Аз не мога да кажа, че изчетох всичко, ама да питам какво означава да мразиш емота? Тва е като да мразиш метъли например. Не може да се определяш като мразител на нещо, поради простата причина, че не познаваш всички емота, метъли, чалгари, малгари и тям подобни, за да кажеш, че ги мразиш. Имам един приятел, който мразеше сички чалгари, ама направо си вярваше и накрая се влюби в най-голямата чалгарка, която познавам и са 2 години заедно. А сега идете го питайте, дали мрази чалгарите. Емотата, са си хора, друг е въпросът, че не знаят какво е ЕМО, всъщност и се правят на интересни. Ако не ме лъже паметта нещотото, дето им е като девиз е EMO is not a style, EMO is the fucking life. Дано не съм объркал. Тъй че...нека си живеят, стига да не пречат.
На английски се пише ЕМО ама на български се чете ИМО!!! Недоразбрала!!! Няма значение как се обличаш!Първоначално написано от emo_girl_92
А и в БГ няма тру ИМОуз
![]()
![]()
![]()
А не не не нееееее![]()
![]()
![]()
Ами,аз много харесвам емоатта(може би съм една от малкото хора,които ги харесват).Не съм емо,просто ги зачитам за хора и ме кефат.Истинските емота са много по различни от това,което ние имаме в България...А и колкото и да ги харесвам,трябва да си призная,че авторката на темата не е емо,а нещо като объркана фешънка.Истинското емо е това,което е от вътре,в душата му,а не дрехата.А и си толко неориентирана...емо идва от emotional и на български наитина се чете ИМО,както и на другите езици....
Аватара наистина не е емо,а фешънка...ти също,доколкото разбирам.![]()
Колко си тъпа...
1.Наистина се чете ИМО,но и емо да кажеш не е грешно...
2.Наистина момичето от подписа ти НЕ Е ИМО а фешънка
3.Ти не си никакво имо а проста лигла,която си мисли,че е интересна.
Бас ловя, че по-голяма тъпотия не можеш да напишеш!
Емо хорицата имат право да мизерстват колкото всички останалиНие българите трябва да съсредоточим омразата си към един обект, не катко е сега към:
1. Цигани
2. Турци
3. Комунисти
4. Американци
5. Руснаци
6. По-богатите от нас
7. Гейове
8. Чалгари
9. Споменатите в темата емо/имота
Така просто си хабим тъмната част на балканския си гении
Хаха, това беше шегичка, просто няма смисъл в омразата и глупостите. И да си кажа, най ме дразнят типовете, хвалещи се - "Ти не си еди-какъв си, щото не отговаряш на еди-какви си характеристики, а аз знам един, който е истински туричин/циганин/комунист/американец/руснак/богаташ/гей/чалга/емо/метъл/развлаченяк/изрод. Всеки си е индивидуално различен. Ебал съм ви в логиката.![]()
аворката не6о трае
emi ne mene mn me kefqt matalite ama ne i emotata v kraq na krai6tata i vie ste xora kato nas ama me drazmi tova 4e se rejete(imampredvit istinskite emota a ne imitatorite)taova e![]()
+1Първоначално написано от Under_my_skin
![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Ne gi haresvam zashtoto se obli4atkato pedali pravqt taka 4e horata da gi syjelqvat i sa degradirali narkomani li4no az ne haresvam pet neshta: 1.emota/gazari 2.4alga 3.debeli jeni 4.hora bez 4uvstvo za humor i 5.VW golf 3
Не знам дали някой друг е отправял този въпрос,но все пак искам да попитам някой знае ли как емотата си правят косите така бухнали?До колкото знам е с топиране но при мен става много рошаво.Моля помогнете ми!!!![]()
![]()
I am the dream
You are the dreamer !!
pi6i mi na li4no...6e ti obqsnqПървоначално написано от lady_forever
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
1. да не си пушила нещо развалено?Първоначално написано от emo_girl_92
2.ти не си ИМО а си просто депресирана, изоставена от гаджето си и понеже търсиш внимание, се правиш на ИМО, ама не се получава, защото ИМО е култура, не стил на обличане!
3.Щом аз знам това, а съм чалгар, представи си ти какво ИМО си........аре бягай не ме дразни и ако обичаш не ми отговаряй на поста че се дразня от такива комплексари дето се праят на нещо си и те незнаят на какво!
Crazy_666 Ама изобщо не си хаби думите за такива роботрони...Направо ми вадят нервите...Чесно казано наистина той не е емо/имо а знае такива неща които "емотата" незнаят..Хайде да не позираме окей?Бъдете си нормални или пък бъдете друг стил който вие е по силите...А не се правете на нещо което не сте...Чакайте имам няколко пример..Една приятелка ми ги изпрати:
http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=266416
Е кое й е емо?Тъпа чалгарка!!
http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=580362
Ооооо Какво емо!!!За първи път виждам!!!
Eeee...Най-доказващия не го намерих...Хайде ако го намеря ще ви го пусна да се спукате от смях...
London Tipton
Оххххх,понеже тази тема много се засяга искам и аз да си кажа мнението.
Значи,смятам,че излезе освен 'имо'-модата и модата на 'имо-хейтърите'.
Вече е модерно всички да мразят емотата. Защо? Защото са лесна плячка? Съгласна съм,че тия,които само се правят на някакви,за да привлекат внимание,са жалки, а това,че повечето са такива,също е факт. Ама баш да ги мразите?Все пак какво са ви направили. Може да ви дразнят,ама да мразиш е силно понятие. Позьорчетата винаги са били неприятни за масата хора/нормалните/. Логично е да не харесваме хора,които се правят на някакви,само за да привлекат внимание. Също така,всеки има право да си слуша музиката,която си харесва,но да се носи и да си прави прически,само за да го означава,вече не е същото. Може да харесва черно например,но нека запази стила си. А това,че повечето 'имо'-та нямат и на идея какво е истинското емо,а само се праят на такива вече ги прави позьори,за което споменах вече. Но,замислете се,колко много позьори има на тая земя! Нима са само емотата? Това,че напоследък се говори все за тях,нищо не значи. Както има позьори емота,така има и позьори 'хаусъри',и метали,и всякакви. Но вие всички се нахвърляте на 'емотата',защото и това вече стана мода. Да,тези повечето дразнят,но...и те са хора. Щом им харесва,да си се правят на каквито си искат! Всеки си има своето право....
Първоначално написано от Your Nightmare
АмЪ мНогУ сЪъ гОтИнКиИиГадни кучки
![]()
На мен лично не ми харесват емотата защото всичките до един ми приличат на някакви си измислени позиори .. лично мнение е това .. тъпо е да копираш от някои си дрехите и прическата си и да се обличаш по определен начин по които го правят 18273723 други души ! ... Аз съм си Венио стил и си ми е кеф![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Искам и аз да дам мнение по темата. Има много хора, които не харесват метълите,рапърите,рейвърит е и... Всеки има различно мнение по въпроса. Аз не харесвам емо-тата защото според мен това е нова мода, която по която много тийнеджъри си падат. Според мен този тип хора, които са повлияни от тази нова мода искат да са различни и интересни и да привличт вниманието на околните. Преди време бях метълка(ако може така да се каже),в такъв смисъл че се обличах само в черно,носех много гривни..а и харесвам много неща, за които сега не мога да си помисляСъмнявам се че някой тийн ще хване да си реже вените,защото си мисли че е емо и преживява труден момент.Не съм много запозната точно какво представляват истинските емо-та, но според мен са по-различни от това, което виждам в нета. В интернет виждам картинки и снимки на емо-та. Според мен емо-стилът представлява смесица от пънк, рок и метъл(но най-вече от пънка),като изключим розовият цвят
![]()
А, стига, бе, какво емо си ти като дори не знаеш кво означава това?Било само външен вид!Аз съм повече емо от теб(опазил ме Бог)!
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!