- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Защо не ви харесват,емотата?
xaxaxxa dobre ve moi podkrepqm te.Първоначално написано от _Becko_
stiga s teq emota beee. .
nai qkiq stil e hip hop bre yeeeee
емо смехх в българия където емо е прическата и на мпетрйоката си слушаш ивана,драга цана и незнам си кой айде бегай се скрии некъде ма . . . нах ги мразим е такива ма нестига че неразбира ма и спори с сички д**ба . . .
da i az ako moga da pitam sig normalnoto obli4ane e da e kat vas - tupite fa6ani ili 4algariПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
muzikata - pak taka - ili hause ili 4alga
are zemete se skriite i kato ne znaete kfo 4ustva edin 4ovek nedeite da go obijdate 6toto ste super jalki!!!!!![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
abe emo girl - ti si neveroqtno prosta
ne znae6 kakvo e Emo i govori6
eto (makar i da se draznq) -
tova e Emo
Mrazim emo - (pone az) 6ot si mislqt 4e kato se pravat na ot4aqni ot jivota
i si rejat venite - nqkoi 6e gi sujali i 6te prrivlekat vnimanieto.
A vsu6tnost dori gi e strah da si rejat venite (pove4eto imota s marker si risuvat belezi po kitkite) Za emo boys da ne govora - PEDALI SA!
izvinqvam se za latinicata!
Първоначално написано от SlAdKy_KoTi
Оооооо,не,а емотата не са жалки?!? Апфхахахахахахх
Кво обиждаш Мими?!От къде знаеш,че е чалгарка...пфффф...я по-добре ти се скрий!!!
П.П-А най са ми смешни емота,дет пишат ЕтУ тЪка
Емотата са хора като всички останали. И те си заслучават уважение![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Човек, който се води само по модните тенденции(каквито несъмнено са имотата) не заслужава грам уважение! Ти лично как би се почувствал/а, ако твой познат имо е приклещен от групичка твои познати, които се готвят да го бият. Ти отиваш, защото ти става жал за имото и им обясняваш "Вижте момчета, оставете го това момче, защото така и така, аз много го уважавам(като това за уважението го казваш, само за да си по-сигурен/сигурна, че ще го оставят на мира)!" и те те питат "Добре де, защо го уважаваш толкова?" и ти казваш "За това и това.". Хората го оставят да се развива благодарение на теб, но след 1 месец качеството, което си изтъкнала, като мотив за уважение излиза от мода и е заменено от друго. Как ще се почувстваш, когато отново видиш тези хора? Няма ли да се почувстваш тъпо, защото и те като теб виждат промяната в модните тенденции и съответно в човека и ти излизаш шматката?Първоначално написано от Steli{P}
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Почти нищо не разбрах,защото това твоето не е български,а някакъв измислен език...Първоначално написано от SlAdKy_KoTi
Не ме познаваш така,че не ме обиждай,че съм фешънка или чалгарка ! (Да,за мен това е обида !)
За мен нормално обличане е някакви дънки и тениска - нещо удобно и тиинейджърско.За мен това да се облечеш цялата в различни цветове и да ми претендираш,че си имо е много смешно - повечето приличате на дечица, туко що излезнали от селския панаир ...
Да,не знам "kfo" чувства един "човек" като теб,но си представям ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
АМИ АЗ НЯМАМ НИщО ПРОТИВ ТЯХ ДАЖЕ ИМ СЕ КЕФЯ![]()
Защо не ми харесват ли ?!?! Защото почти всички са wannabe stupid posers![]()
А относно рапЪрите и метЪлите нищо против няям те rlz![]()
![]()
a nenenennee ti me razbi kak moje da kaje6,4e emotata sa samo vun6en vid???????????????????????????????????????Първоначално написано от emo_girl_92
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Ми не, не ги мразя.Мразя позьорите, които се правят на иймота.А ако не си виждала иймовски позьор иди се огледай в огледалото.![]()
Така...аз понеже съм некомпетентна по темата бихте ли ми казали какво точно означама емо,имо или там квото еИ още нещо-ако си си рязъл вените(заради някаква конкретна причина) значи си емо така ли?
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Емотата са тъпи,жалки,неориантирани психически малки дечица,който не знаят какво искат от живота.Мислят си,че като се облекат на раета и си сложят някоя и друга дрънкулка са нещо кой знай какво.Смешни сте!!!!!!Ае като си емо срежи си бените ма не ти стиска. Жалки сте!!!![]()
Емоционално Малтретиран Обект ( Олигофрен ) - Е.М.О. ( имо от англо-саксонския начин на произнасяне )Първоначално написано от love_enrique
Относно рязането - те го правят често, а конкретната причина е че са в депресия, ако тва е конкретна причина.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
1-во: Емотата са побъркани пубертетчета, които нямат никакви други способности, освен да се правят на ощетени от живота, емоционално съкрушени или дълбоко депресирани. Даже педалите са по-големи мъже от Емо момчетата!!!!!!! Като малки не са имали играчката, която искат, момичето, което са харесвали на 11 не им е вързало или пък са стъпили в локва.... Всякакви такива проблеми, на които нормалните хора не обръщат кой знае какво внимание Емотата ги ползват, за да привлекат внимание и да се правят на интересни. Режете си вените щото крушката гръмна...дреме ми!Първоначално написано от emo_girl_92
2-ро: Емо не е стил на обличане!
3-то: Това, че си видяла пет клипчета във Vbox не те прави Емо!
4-то: Мацката ти от подписа е шарена. Не е Емо!
Лека вечер!
Лично аз не харесвам Емотата!!!!Хаусърите и другите ме кефят,ама Емотата-НЕ!!!{Сега някой само да не вземе да се убиди!!!Нищо лично!!!}Защо не харесвам Емотата ли?Защото според мен е много глупаво да се самоунищожаваш,а те точно това правят!!!Вместо да се кефят на слънцето и живота,те при най-малкия проблем цивват и искат да умрат!!!Е чакайте мало бе хора!!!Ако всички разсъждавахме по този начин досега на Земята нямаше да са останали хора!!!
хаха бившия ми е емохихи сладки са бе не са лоши
нямам нищо против тях сякаш...
![]()
Хаусъри и ЕМота - БОЖЕ МОЙ![]()
Аз вече ме е срам да кажа каква музика слушам. За вас "хаусър" ( брех от къде я измислихте тая дума... ) означава момченце с фешън прическа ( Да бе, фешънн.. друг път ) обици, гейски дрешки, очила като на водолаз и педалска чантичка в която да си носи гримовете. ЗА пред хората слушат ХАУС, ама всяка събота вечер АМОР бате...
А ЕМО-тата са още по-жалък случай. Групичка черни създания, които също слушат чалга ама се правят на луди. Зализали бритоните и " оу колко съм емоционална "Пак жалки опити за привличане на внимание
Просто сте такива жалки позьорчета моите връстници, че започвам аз да се чувствам странен
Jebem te u usta, jebem te u oko
[i]ХаХ...Е не всички могат да са ЕМО,защото не се казват Емил,Емилия и т.н.!!![/i]
k1m avtorkata na temata- macka ti hubavo kazva6 4e si emo no qvno nz kakvi sa v1n6no i kato harakter emotata![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Хмм... ами аз лично си падам по рапърчета и всъщност компанията ми е такава слушам такава музика,но Емо стила не ми допада,защото и до ден днешен не мога да си обесня в какво се изразява.За мен сте нещо между метали и пънкари.. и музиката ви неопределима.Абее едно никакво ми е такова,а иначе не че ви мразя просто не ви разбирам принципите...ако въобще имате такива.И още нещо,което е факт и е тъпо-това е мода,защото от година-две навлезе и изведъж всеки 2ри-"аз съм емо-аз съм емо" а хабер си няма от значението на тая дума.Айде ако Ти не си от тея да кажа 95%,които не знаят какво изразява стила им да ми обясниш.![]()
Ши мейкс ми краааааааайййййййййййй.![]()
![]()
![]()
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
ФЪК ЛОВ ФЪК ЛАЙФ АЙ ХЕЙТ МАЙ ЛАЙФ АЙ КИЛ МАЙСЕЛФПървоначално написано от Kianna
![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko