.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 188
    Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    защото сте ЕМОЦИОНАЛНО МАЛТРЕТИРАНИ ОЛИГОФРЕНИ съкратено ЕМО!!!
    xaxaxxa dobre ve moi podkrepqm te.
    stiga s teq emota beee. .
    nai qkiq stil e hip hop bre yeeeee

Фен
    Град
    c0фиR
    емо смехх в българия където емо е прическата и на мпетрйоката си слушаш ивана,драга цана и незнам си кой айде бегай се скрии некъде ма . . . нах ги мразим е такива ма нестига че неразбира ма и спори с сички д**ба . . .

Re: za6tooo??

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Цитирай Първоначално написано от emo_girl_92
    mnoo mi e interesno za6to ne ni haresvate emotata - za6toto sme po razli4ni i interesni ot vas i privli4ame pove4e vnimanie

Мацкаааа , цепиш мрака !
    Не харесвам е/имтота по няколко причини.СПОРЕД МЕН това е тъпо да се прайш на е/имо.Повечето от "вас" са егати тъпите неориентирани чалгари,ама де ли сте тръгнали да ми се прайте на разбирачи ! Смяташ се за интересна ли ? Че кое ви е интересното ?!??! Вие сте смешни ! Особено някои как се обличат ... мъка,мъка ... СЕЛСКА мъка ! А пък това за рязането на вените вече няма да го коментирам. Да,вярно,привличате внимание,но дали позитивно или негативно е отделен въпрос !
    Ще те посъветвам едно - обличай се нормално,слушай нормална музика и живей нормален живот !
    Ае със здраве !
    da i az ako moga da pitam sig normalnoto obli4ane e da e kat vas - tupite fa6ani ili 4algari
    muzikata - pak taka - ili hause ili 4alga
    are zemete se skriite i kato ne znaete kfo 4ustva edin 4ovek nedeite da go obijdate 6toto ste super jalki!!!!!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

abe emo girl - ti si neveroqtno prosta
    ne znae6 kakvo e Emo i govori6
    eto (makar i da se draznq) -

tova e Emo

Mrazim emo - (pone az) 6ot si mislqt 4e kato se pravat na ot4aqni ot jivota
    i si rejat venite - nqkoi 6e gi sujali i 6te prrivlekat vnimanieto.
    A vsu6tnost dori gi e strah da si rejat venite (pove4eto imota s marker si risuvat belezi po kitkite) Za emo boys da ne govora - PEDALI SA!

izvinqvam se za latinicata!

Цитирай Първоначално написано от SlAdKy_KoTi
    mnoo mi e interesno za6to ne ni haresvate emotata - za6toto sme po razli4ni i interesni ot vas i privli4ame pove4e vnimanie

Мацкаааа , цепиш мрака !
    Не харесвам е/имтота по няколко причини.СПОРЕД МЕН това е тъпо да се прайш на е/имо.Повечето от "вас" са егати тъпите неориентирани чалгари,ама де ли сте тръгнали да ми се прайте на разбирачи ! Смяташ се за интересна ли ? Че кое ви е интересното ?!??! Вие сте смешни ! Особено някои как се обличат ... мъка,мъка ... СЕЛСКА мъка ! А пък това за рязането на вените вече няма да го коментирам. Да,вярно,привличате внимание,но дали позитивно или негативно е отделен въпрос !
    Ще те посъветвам едно - обличай се нормално,слушай нормална музика и живей нормален живот !
    Ае със здраве !
    da i az ako moga da pitam sig normalnoto obli4ane e da e kat vas - tupite fa6ani ili 4algari
    are zemete se skriite i kato ne znaete kfo 4ustva edin 4ovek nedeite da go obijdate 6toto ste super jalki!!!!!

Оооооо,не,а емотата не са жалки?!? Апфхахахахахахх
    Кво обиждаш Мими?!От къде знаеш,че е чалгарка...пфффф...я по-добре ти се скрий!!!
    П.П-А най са ми смешни емота,дет пишат ЕтУ тЪка

Емотата са хора като всички останали. И те си заслучават уважение

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    Емотата са хора като всички останали. И те си заслучават уважение
    Човек, който се води само по модните тенденции(каквито несъмнено са имотата) не заслужава грам уважение! Ти лично как би се почувствал/а, ако твой познат имо е приклещен от групичка твои познати, които се готвят да го бият. Ти отиваш, защото ти става жал за имото и им обясняваш "Вижте момчета, оставете го това момче, защото така и така, аз много го уважавам(като това за уважението го казваш, само за да си по-сигурен/сигурна, че ще го оставят на мира)!" и те те питат "Добре де, защо го уважаваш толкова?" и ти казваш "За това и това.". Хората го оставят да се развива благодарение на теб, но след 1 месец качеството, което си изтъкнала, като мотив за уважение излиза от мода и е заменено от друго. Как ще се почувстваш, когато отново видиш тези хора? Няма ли да се почувстваш тъпо, защото и те като теб виждат промяната в модните тенденции и съответно в човека и ти излизаш шматката?
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Цитирай Първоначално написано от SlAdKy_KoTi

Мацкаааа , цепиш мрака !
    Ае със здраве !
    Почти нищо не разбрах,защото това твоето не е български,а някакъв измислен език...
    Не ме познаваш така,че не ме обиждай,че съм фешънка или чалгарка ! (Да,за мен това е обида !)
    За мен нормално обличане е някакви дънки и тениска - нещо удобно и тиинейджърско.За мен това да се облечеш цялата в различни цветове и да ми претендираш,че си имо е много смешно - повечето приличате на дечица, туко що излезнали от селския панаир ...
    Да,не знам "kfo" чувства един "човек" като теб,но си представям ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    OUT OF SPACE
    АМИ АЗ НЯМАМ НИщО ПРОТИВ ТЯХ ДАЖЕ ИМ СЕ КЕФЯ

Защо не ми харесват ли ?!?! Защото почти всички са wannabe stupid posers
    А относно рапЪрите и метЪлите нищо против няям те rlz

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    Кое ви прави по-интересни от останалите? Вие сте хора като другите. Начина ви на обличане е по-особен, но това не ви прави по-специални или по-важни.
    Дрехите ви наистина привличат внимание, но само временно.
    Освен това облеклото ти не те прави истинско имо, метъл, рапърче и пр. В смисъл може да си изправиш косата, да се облечеш в черно и да си сложиш черен молив, но това не те прави имо или метъл.
    Заключение: Повечето хора не ви харесвт не заради облеклото, а заради това на което се преструвате, за да сте атрактивни.
    Разбира се, има и истински имота, те са наистина специални заради личността си, а не заради облеклото или прическата.
    1-vo emotata sa samo van6en vid spored men ni6to pove4e.
    2-ro ot kade znae6 koi se prestryva i koi ne??
    a nenenennee ti me razbi kak moje da kaje6,4e emotata sa samo vun6en vid???????????????????????????????????????
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Ми не, не ги мразя.Мразя позьорите, които се правят на иймота.А ако не си виждала иймовски позьор иди се огледай в огледалото.

Голям фен
    Така...аз понеже съм некомпетентна по темата бихте ли ми казали какво точно означама емо,имо или там квото е И още нещо-ако си си рязъл вените(заради някаква конкретна причина) значи си емо така ли?
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Град
    Русе
    Емотата са тъпи,жалки,неориантирани психически малки дечица,който не знаят какво искат от живота.Мислят си,че като се облекат на раета и си сложят някоя и друга дрънкулка са нещо кой знай какво.Смешни сте!!!!!!Ае като си емо срежи си бените ма не ти стиска. Жалки сте!!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от love_enrique
    Така...аз понеже съм некомпетентна по темата бихте ли ми казали какво точно означама емо,имо или там квото е И още нещо-ако си си рязъл вените(заради някаква конкретна причина) значи си емо така ли?
    Емоционално Малтретиран Обект ( Олигофрен ) - Е.М.О. ( имо от англо-саксонския начин на произнасяне )
    Относно рязането - те го правят често, а конкретната причина е че са в депресия, ако тва е конкретна причина.
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

мацката в подписа ти не е емо
    ti na kvo vika6 emo?
    tq ako ne e nz prosto
    1-во: Емотата са побъркани пубертетчета, които нямат никакви други способности, освен да се правят на ощетени от живота, емоционално съкрушени или дълбоко депресирани. Даже педалите са по-големи мъже от Емо момчетата!!!!!!! Като малки не са имали играчката, която искат, момичето, което са харесвали на 11 не им е вързало или пък са стъпили в локва.... Всякакви такива проблеми, на които нормалните хора не обръщат кой знае какво внимание Емотата ги ползват, за да привлекат внимание и да се правят на интересни. Режете си вените щото крушката гръмна...дреме ми!

2-ро: Емо не е стил на обличане!

3-то: Това, че си видяла пет клипчета във Vbox не те прави Емо!

4-то: Мацката ти от подписа е шарена. Не е Емо!

Лека вечер!

Град
    in your sweet dreams
    Цитирай Първоначално написано от Sevt
    Цитирай Първоначално написано от love_enrique
    Емоционално Малтретиран Обект ( Олигофрен ) - Е.М.О. ( имо от англо-саксонския начин на произнасяне )
    Относно рязането - те го правят често, а конкретната причина е че са в депресия, ако тва е конкретна причина.

или по точно ги е зарязало гаджето / проблеми с родители и т.н.
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Лично аз не харесвам Емотата!!!!Хаусърите и другите ме кефят,ама Емотата-НЕ!!!{Сега някой само да не вземе да се убиди!!!Нищо лично!!!}Защо не харесвам Емотата ли?Защото според мен е много глупаво да се самоунищожаваш,а те точно това правят!!!Вместо да се кефят на слънцето и живота,те при най-малкия проблем цивват и искат да умрат!!!Е чакайте мало бе хора!!!Ако всички разсъждавахме по този начин досега на Земята нямаше да са останали хора!!!

хаха бившия ми е емо хихи сладки са бе не са лоши нямам нищо против тях сякаш...

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Хаусъри и ЕМота - БОЖЕ МОЙ
    Аз вече ме е срам да кажа каква музика слушам. За вас "хаусър" ( брех от къде я измислихте тая дума... ) означава момченце с фешън прическа ( Да бе, фешънн.. друг път ) обици, гейски дрешки, очила като на водолаз и педалска чантичка в която да си носи гримовете. ЗА пред хората слушат ХАУС, ама всяка събота вечер АМОР бате...
    А ЕМО-тата са още по-жалък случай. Групичка черни създания, които също слушат чалга ама се правят на луди. Зализали бритоните и " оу колко съм емоционална " Пак жалки опити за привличане на внимание
    Просто сте такива жалки позьорчета моите връстници, че започвам аз да се чувствам странен
    Jebem te u usta, jebem te u oko

[i]ХаХ...Е не всички могат да са ЕМО,защото не се казват Емил,Емилия и т.н.!!![/i]

k1m avtorkata na temata- macka ti hubavo kazva6 4e si emo no qvno nz kakvi sa v1n6no i kato harakter emotata
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Хмм... ами аз лично си падам по рапърчета и всъщност компанията ми е такава слушам такава музика,но Емо стила не ми допада,защото и до ден днешен не мога да си обесня в какво се изразява.За мен сте нещо между метали и пънкари.. и музиката ви неопределима.Абее едно никакво ми е такова,а иначе не че ви мразя просто не ви разбирам принципите...ако въобще имате такива.И още нещо,което е факт и е тъпо-това е мода,защото от година-две навлезе и изведъж всеки 2ри-"аз съм емо-аз съм емо" а хабер си няма от значението на тая дума.Айде ако Ти не си от тея да кажа 95%,които не знаят какво изразява стила им да ми обясниш.
    ~I l0ve Him,He LoVeS Me--End of StorY~

Голям фен
    Ши мейкс ми краааааааайййййййййййй.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Цитирай Първоначално написано от Kianna
    Ши мейкс ми краааааааайййййййййййй.
    ФЪК ЛОВ ФЪК ЛАЙФ АЙ ХЕЙТ МАЙ ЛАЙФ АЙ КИЛ МАЙСЕЛФ
    Jebem te u usta, jebem te u oko