.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 188
    Пффф мразя емотата.Ако кажа какво мисля за тях ще ме баннат за нецензурни думички
    И без това в българия средната възраст на емотата е 12 години.
    Тва емо културата е супер смешно.

Преди няколко седмици отивам на даскало и от ъгъла изкача едно емо момиче в буквален смисъл ме хвана шубето за 1 секунда че чак леко подскочих...Имах чувството че видях смъртта
    Е ко да му харесвам на това?

Град
    Тапая, Кирибати
    На емотата не им аресвам тва, че само ми се бъркат из краката. Пък на сичкото отгоре влизат във всевъзможни форуми и все се оплакват че са онеправдани.
    А и ако можеха щяха да ходят по улиците с надпис "Аз съм емо"... seriously, what's up with that? Всеки може да се самоопределя както си иска, ама нужно ли е да занимават целия свят с това че са недоволни от живота пъпчасали тийнейджъри с не много сигурна сексуална ориентация.

PROUD MEMBER OF THE PACK

А трябва ли да ми харесват?
    we give it all.

Град
    голямо
    хаха тя таз дето е писала темата не знае що е емо и хубаво че си няма напредстава какво представлява
    пък иначе се радвай, че не си истинско емо

тру емотата вече са мъртви ...
    we give it all.

Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    тру емотата вече са мъртви ...
    +1
    А така как не ви е срам!Бъдете тру!Умрете! =D>

Град
    Blondeland
    Стига сте се самосъжалявали де. Разбрахме че не ви харесват прическата , обличането , грима и тн....

Превърнахте си псведоманията си в глобален проблем.
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Охххххххххххх...знаеш ли защо пове4ето хора ги мразят!?!?!?!?
    Защото са банални със съжалението си.Искат вси4ки да ги мислят за "Ооо,колко жалко...не знам си кво си...
    Емо било живот,емо било стил дрън дрън...А тогава,защо се оплакват???
    Я ми кажете... Как 4овек може да се изгради,като 4овек,когато пла4е и се съжалява в ъгъла на някоя стая?!Как може да се вземе в ръце и да осъзнае,4е живота е наистина суров и това,което си мислят,4е преживяват със своето съжаление е КРЪГЛА НУЛА?!
    Разберете...емота такива...Вие си го правите такъж живота.Никой не ви е карал да се правите на жертви.
    Писна ми само за емота да се говори... !!!
    Заблудени пикли и пиклювци,ето това сте вие!

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде

Re: Защо не ви харесват,емотата?

Цитирай Първоначално написано от emo_girl_92
    mnoo mi e interesno za6to ne ni haresvate emotata(a i drygite koito se ybli4at razli4no naprimer rapar4etata metalite hip hop i dr.)za6toto sme po razli4ni i interesni ot vas i privli4ame pove4e vnimanie ili za6toto ne mojete da ponasqte takiva hora??ili ako ne e nqkoe ot teq dvete za6to??

Редактирано от:ЦвЕтИт0-7-ма т.и заглавието на темата,трябва да бъде написано на кирилица.
    щото сте малки изнежени олигофренчета дет не знаят нищо друго освен да седят и да се депресират за наи малкото нещо... лично сам виждал момче по голямо от мене даже при което кат му казах педераст са разплака на място

П.П който не му харесва - ножа, банята, вените
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Мани, че сега като й обясниха, че имотата си режат вените може и да иде да пробва

Иначе аз не харесвам имотата защото всички, които познавам са адските позьорчета и комплексарчета. Имо-манията напоследък се явява начина да бъдеш забелязан когато водата в лейката е малко(надявам се специално авторката да е разбрала метафората, защото като гледам постовете й до тук май нейната вода е мноооооого малко и е на изпаряване вече ). Само че, проблема е там, че много хора решиха да се парвят на различни и в един момент се превърнаха в стадо от еднакви. Най-уникалното е начина им на обличане-само при този стил можеш да видиш 15 човека, независимо от какъв пол са(те и без това не се разграничават по този признак) облечени в напълно еднакви дрехи, но с различен цвят на райетата, които имат самочувствието на уникални хорица

Цялото това нещо обаче не е толкова повърхностно. Комерсиялното имо, което е модерно напоследък, съсипва до някъде цяло едно поколение. Аз лично не познавам имо, което да може да пише нормално на кирилица, да знае кога се използва "А" и кога "Ъ", кога е "О" и кога е "У". Но така е модерно... Дори "имотата" в моя клас си разменят бележки в час, написани на ЛАТИНИЦА с всичките му 4-ки, 6-ци, 7-ци и т.н.! Не познавам имо, което да не си слага досадното "ууууу" след името(пример lor4e7yyyy, stefi7yyyyy, pepi7yyyyy). Това е цяло едно поколение от деца, търсещи себе си, а в търсенето... загубени тотално. Днес решават че искат да бъдат имо. Купуват си съответните дрънкулки и дрешки и започват да пишат неграмотно на латиница... Докато забравят родния си език. И това, драги съфорумци, е младото поколение на България! Това, драги съфорумци, издрържали да четат писанията ми до тук, са бъдещите политици, лекари, учени! Това са хората, които един ден ще понесат отговорностите на зрял човек(ако не са се избесили до тогава), това ще бъдат порастналите деца, които ще трябва да гледат СВОИ деца!
    TO4NO TAKA E ..EVALA!!!!!!!!!!! \/

ЕЛЕЛЕЛ БЕГАЙ С ТАЯ СГАН БЕ,СМЪРТ МАЙКА ИМ ДЕЕБЕМ!БОЙ,СМЪРТ ПО ТИЯ БЕ,ЕБАСИ МАЛОУМНАТА СГАН!СМЪЪРТТ!

Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    Кое ви прави по-интересни от останалите? Вие сте хора като другите. Начина ви на обличане е по-особен, но това не ви прави по-специални или по-важни.
    Дрехите ви наистина привличат внимание, но само временно.
    Освен това облеклото ти не те прави истинско имо, метъл, рапърче и пр. В смисъл може да си изправиш косата, да се облечеш в черно и да си сложиш черен молив, но това не те прави имо или метъл.
    Заключение: Повечето хора не ви харесвт не заради облеклото, а заради това на което се преструвате, за да сте атрактивни.
    Разбира се, има и истински имота, те са наистина специални заради личността си, а не заради облеклото или прическата.
    въпреки че много ми харесва този стил,съм съгласна,защото в България не мисля,че има истински "Емота".Всички тук са копирачи....
    offline forever!

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Не ги харесват,защото са различни!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Защото са тъпи...или поне тези дето съм виждала са такива и супер мн се правят....
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

mnoo mi e interesno za6to ne ni haresvate emotata(a i drygite koito se ybli4at razli4no naprimer rapar4etata metalite hip hop i dr.)za6toto sme po razli4ni i interesni ot vas i privli4ame pove4e vnimanie ili za6toto ne mojete da ponasqte takiva hora??ili ako ne e nqkoe ot teq dvete za6to??

Редактирано от:ЦвЕтИт0-7-ма т.и заглавието на темата,трябва да бъде написано на кирилица.

Защото истинските емо-та, рапЕри, метъли не питат защо не ги харесват, и не се пишат EmO_BoY<3, Rap_RLZ, SAMO METAAAL RLZ WE SAMO SLIPKNOT, а в същото време да държиш телефона и да слушаш Лепа Брена - примерно. Заради такива като тебе е изградено такова мнение, боклук!

защото обикновено са 13 годишни лапета, които са видяли някоя картинка в нет-а и са решили, че от утре и те ще са емо. а това че слушат ужасна музика и се обличат още по-ужасно си е техен избор

Град
    СОфия
    Лично аз познавам само 1 истинско емо и милион "копирачи".... хах мислят се за много интересни,но немогат да ми свържат едно цяло изре4ение...Истинското "емо" е емоционално и чуствително, тези хора приемат всичко по-навътре и го изживяват по-тежко..и какво преди 20 години не е ли имало такива хора? естествено 4е ги е имало..но тогава никой не ги е наричал така. Съкращението "емо" идва да покаже какъв тип е индивидуалността на човека,не какъв е неговия стил на обличане и т.н.....и това не само с този стил,ами както и другите са писали - "метъли", "рапъри", "фешъни".... хах че аз съм си истински метъл по душа,но не се обличам така нали? както музиката така и всичко друго трябва да се почуства със сърцето...на мен ми доставя истинско удоволствие да слушам рок,хардрок,метъл...но не се определям като метълка. Но както и да е,сега говорим за ВАС - за "по-специалните"...за вас на които трябва да се отделя особено голямо внимание, че защо? С какво вие сте по-различни от другите...оК нямам против обличайте са както искайте,режете си вените и т.н. но ще станете истински "емо"-та когато спрете да парадирате с това и започнете да го чуствате!

ай тфа е от мен
    Незнам какво искам но знам как да го постигна

Град
    pred kompa,estestveno koito e vuv Varna

Цитирай Първоначално написано от Diggity

Защото истинските емо-та, рапЕри, метъли не питат защо не ги харесват, и не се пишат EmO_BoY<3, Rap_RLZ, SAMO METAAAL RLZ WE SAMO SLIPKNOT, а в същото време да държиш телефона и да слушаш Лепа Брена - примерно. Заради такива като тебе е изградено такова мнение, боклук!
    +1 И нека бъд метъл!

1-Знаеш ли кво е емо,или така си видяла в някой сайт някоя мацка с такава коса?
    2-емо ли си,или сийн емо?

Хахаха,как можа да кажеш,че не ви харесваме,защото сте интересни.Ние не ви харесваме,защото се правите на интересни .Искате да привличьше вниманието и за това се обличате така.Липсва ви внимание и сте решили,че като се правите на Имо,ще привлечете внимание и ще бъдете интересни.Хаха,ставате смешни.Много тъпо да видиш някое подобие на емо-бретончето настрани,черепчета,гети на ръцете и 1 тон 'ерен молив и сенки.Мии,вие въобще тогава не знаете от къде идва думата Имо.Щото да си Имо,не значи само на външен вид да го докараш стила,трябвяат и други неща.И а адски тъпо да видиш някое емо в чалгаджийски клуб. .Щото повечето наши-бг емота са такива.

Повече от фен
    mmmm...mene mn mnogo ma kefi Emoto, no smqtam 4e ne e samo vyn6en vid a i vytre6en. Mn sa qki emotata, no pove4eto momi4eta/mom4eta samo za da sa fukat se pravqt na emo.

Град
    Враца
    е баце а ги хейтвах хейтвах плюх псувах и накрая ебах че тръгнах с емо и открих че съм бил заблуден

Първо ти не си ЕМО ,а **** задръстена фешанка-нямам нищо против емотата ,а имам против фешаните-познавам 1 ЕМО на 15 години,които наскоро го пребиха...до смърт (вероятно сте чули за това)-ЕМОтата се сасипват сами себе си-испадат в дълбока депресия-знаете ли защо често се случва някои да пребива ЕМО -защото се опитва да го предпази от самия него(хората одавна са видели че с добро(думи) не става,затова пробват с лошо(бои).Много мой приятели са се рязали и аз съм ги заплашвала че ще им счупя главите ако го направят отново и що годе спряха да правят подобни глупости.-А и междо другото емотата са само МОМЧЕТА..които са дълбоко емоционално разтроени...чаткаш ли-а тия лигли дето се правят на ЕМО са ФЕШАНИ!!!!
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

Аз много се съмнявам твоите приятелки да са спряли с рязането заради това,че ти ги заплашила.И пребиват Емотата,не защото се притесняват за тях и са загрижени,а затова,че са позиори и са различни!
    offline forever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си