- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Защо не ви харесват,емотата?
Не съм чела ник'ви постове и далеч не изключвам възможността, че това, което ще напиша е вече написано ---> The real EMO is the DEAD EMO!...
А всички "емовци", които кръстосват улиците и предизвикват повече или по-малко съмнения относно пола им, едва виждащи къде стъпват заради "ииимоу" бретончетата им ,които са в цветовете на дъгата не са нищо повече от тълпа деца, носещи се по вълните на модните тенденции. Тъпо, тъпо...![]()
много добре казаноПървоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
![]()
offline forever!
Защото повечето така наречени "емота" си слушат хаус и чалга, нищо лично към тебе...
Защото не знаете каква е идеологията на стила...
Защото си мислите че е много интересно да се правиш на човек, който никой не го обича...
Защото не обичам да общувам със хора, които се имат за ненужни...
Защото не намирам нищо "готино" в това да си депресиран...
Ето защо!
Аз знам! Аз знам! емоционално малтретиран олигофренПървоначално написано от alice sw
познах ли!? познах ли!?
![]()
1-во .. режат си вените защото се депресират,тъй като са ЕМОционални (поне не позьорите) и 2-ро Кой каза ,че Токио Хотел са ЕМО ??Първоначално написано от nejno
Първо мислех да не гледам темата,после да не пиша в нея за да не се дразна,но ето че не издържах и реших да драсна 2 реда... Искам да ви кажа че сте тъпи заблудени идиоти...Не можете да мразите някой за това че начина му на обличане и прическата е му е друга(щото отвън разликава е само тази)... Просто всеки ще се облича както иска.. Това как се чувстват емотата душевно е отделен въпрос,който вас не ви касае,който не можете да разберете и никога няма да разберете!Визуално те са различни само по облеклото и прическата от вас... Нищо повече..Какво ви пречи?Какво ви бърка че се режат,че момчетата са педераси?Тфа си е техен избор,педерасите не сте вие нали?Ходете си по жени и си ебавайте майката..Нямате право да ограничавате хората така..Дори да ги пребиете и да им одрежете бретоните,искам да ви кажа че те психически ще си останат емота,такаче нищо не постигате.Не можете да се насилвате така на хората.Не мраза нито скиновете,нито металите,нито чалгарите.Всички ги уважавам и хората като мен са малко.Вие сте ограничени лайна! А да кажа само на тъпите пози.. Не се мислете за емо,щото по якето ви с пухчета и тъпите ботушки на висок ток си личи какви сте.. Независимо от психиката ви,това ви прави пози..а то ви даже незнаете какво е психика,толкова сте изпротели щото сте чалгари и фешъни.. Но няма да коментирам повече,щото казах уважавам стила на всеки.Но мраза да се правите на такива каквито не сте.Щом не ви е писано да сте емота-НЯМА ДА СТЕ!!!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
оф,оставете ги ве
мина модата вече
Само до 5та страница успях да я докарам с четенето... Това момиче приемам, че е емо. Нямам нищо против емотата, всеки си има право на избор и собствен живот. Но не харесвам погледа им на живота - не целият свят е срещу тях, както си мислят. Проблемите им не са чак толкова уникални и ИМА хора, които биха могли да ги разберат, въпроса е дали ще ги допуснат до себе си. ОК, живейте като единаци, но човек не е устроен да живее сам.Първоначално написано от EmO_KiD_;(
А тези, които само се правят на интересни.. пфф, позьори! Само погледнете това http://plameto.dir.bg/_wm/pbasic/?df=347018&dflid=3 и познайте тези, които се водят "емота" колко знаят за емотата всъщност.
Не знам какво толкова им харесва да се правят на слаби, ощетени и на жертви... Били сладки - много е сладко 18-19 годишно момче да се разреве, защото е получило като бонус някое шамарче... Сладко е 2 момчета да си теглят езици, само защото готините момичета не им объщат внимание (или са педали)... Сладко е майка ти да ти се скара и да клекенш в някой тъмен ъгъл и да ревеш като п*тка... Сладко е гаджето ти (в най-добрия случай с 2 белега от прерязани вени) те зареже, защото не си "емоционален"... Сладко е да се плексаш с грим при положение, че имаш пенис... Сладко е другите да те отбягват, не защото си различен, а защото никой не обича мекотели (май само "Емо"-тата се обичат един с друг...)... Сладки са.....ама на черно-бяла снимка...![]()