- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Защо не ви харесват,емотата?
Мани, че сега като й обясниха, че имотата си режат вените може и да иде да пробваПървоначално написано от style_hip_hop
![]()
![]()
![]()
Иначе аз не харесвам имотата защото всички, които познавам са адските позьорчета и комплексарчета. Имо-манията напоследък се явява начина да бъдеш забелязан когато водата в лейката е малко(надявам се специално авторката да е разбрала метафората, защото като гледам постовете й до тук май нейната вода е мноооооого малко и е на изпаряване вече). Само че, проблема е там, че много хора решиха да се парвят на различни и в един момент се превърнаха в стадо от еднакви. Най-уникалното е начина им на обличане-само при този стил можеш да видиш 15 човека, независимо от какъв пол са(те и без това не се разграничават по този признак) облечени в напълно еднакви дрехи, но с различен цвят на райетата, които имат самочувствието на уникални хорица
![]()
Цялото това нещо обаче не е толкова повърхностно. Комерсиялното имо, което е модерно напоследък, съсипва до някъде цяло едно поколение. Аз лично не познавам имо, което да може да пише нормално на кирилица, да знае кога се използва "А" и кога "Ъ", кога е "О" и кога е "У". Но така е модерно... Дори "имотата" в моя клас си разменят бележки в час, написани на ЛАТИНИЦА с всичките му 4-ки, 6-ци, 7-ци и т.н.! Не познавам имо, което да не си слага досадното "ууууу" след името(пример lor4e7yyyy, stefi7yyyyy, pepi7yyyyy). Това е цяло едно поколение от деца, търсещи себе си, а в търсенето... загубени тотално. Днес решават че искат да бъдат имо. Купуват си съответните дрънкулки и дрешки и започват да пишат неграмотно на латиница... Докато забравят родния си език. И това, драги съфорумци, е младото поколение на България! Това, драги съфорумци, издрържали да четат писанията ми до тук, са бъдещите политици, лекари, учени! Това са хората, които един ден ще понесат отговорностите на зрял човек(ако не са се избесили до тогава), това ще бъдат порастналите деца, които ще трябва да гледат СВОИ деца!
От своя страна китайските компании за евтина конфекция доволно потриват ръце, защото пред тях се отваря един огромен пазар от дезориентираните дечица на цял един народ на които да пробутват стоката си. Компания им правят и турските босове на фирми за пластмасови топчета, явячащи се мъниста в броениците, които всяко уважаващо себе си имо трябва да притежава!
Извинявам се за дългите писания, които на моменти добиваха вида на политически изказвания, но просто сега ми е дадена възможността да изразя по мирен и културен начин неприязънта си към този все по-разширяващ се кръг хора. За последно бих казала, че понякога се е случвало някоя госпожица да ми се качи на главата и въпреки това да се размине без бой, но ако някое имо дори само се блъсне в мен в дискотеката ще отнесе якия тупаник!
Можех да систематизирам отговора на въпроса "Защо не харесвате имота?" в едно изречение и то е "Защото не са себе си!", но все пак написах всичко това за да може някои хора да се позамислят...
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.