.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 188 от общо 188
    Град
    В сърцето му!
    Оффф...тъпа работа

brat ti pak barka6 fe6anite s emotata-a i otnostno tova dali moite frendove sa spreli s rqzaneto-spreli sa 6toto vse pat gi proverqvam-ne bih im posegnala no tova e na4ove6ki tapo da se rejat
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    щото са позьори

Град
    У нас Си (=
    Не съм чела ник'ви постове и далеч не изключвам възможността, че това, което ще напиша е вече написано ---> The real EMO is the DEAD EMO!...

А всички "емовци", които кръстосват улиците и предизвикват повече или по-малко съмнения относно пола им, едва виждащи къде стъпват заради "ииимоу" бретончетата им ,които са в цветовете на дъгата не са нищо повече от тълпа деца, носещи се по вълните на модните тенденции. Тъпо, тъпо...

Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Не съм чела ник'ви постове и далеч не изключвам възможността, че това, което ще напиша е вече написано ---> The real EMO is the DEAD EMO!...

А всички "емовци", които кръстосват улиците и предизвикват повече или по-малко съмнения относно пола им, едва виждащи къде стъпват заради "ииимоу" бретончетата им ,които са в цветовете на дъгата не са нищо повече от тълпа деца, носещи се по вълните на модните тенденции. Тъпо, тъпо...
    много добре казано
    offline forever!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Не че не ги харесвам ... просто ме е страх от тях ... честно ..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Защото повечето така наречени "емота" си слушат хаус и чалга, нищо лично към тебе...
    Защото не знаете каква е идеологията на стила...
    Защото си мислите че е много интересно да се правиш на човек, който никой не го обича...
    Защото не обичам да общувам със хора, които се имат за ненужни...
    Защото не намирам нищо "готино" в това да си депресиран...
    Ето защо!

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    'щот сте зле, а мацката в подписа ти не е емо...щот дори не знаеш на какво е съкращение емо и откъде идва
    Аз знам! Аз знам! емоционално малтретиран олигофрен познах ли!? познах ли!?

Цитирай Първоначално написано от nejno
    Защо мразя Емо-тата?
    Защото не са истински емота.
    В смисъл чисти позьори. Виж какво значение има как се обличаш? Дрехите не променят човека. Тоест вие си правите бритони, купувате си Емо дрешки..и какво печелите от това??? Режете си вените? Браво похвално е???
    Слушайте си музиката, но защо трябва да се обличате така, да си правите косите и да си режете вените? Защо трябва да се самоубивате и да изпадате в депресии...в смисъл за мене това не е нормално човешко поведение.
    И не знам кое му е модерното да си Емо...
    Но в крайна сметка уникатите остават малко...вие се дублирайте кой повече ще си разреже вените....както решите...но си пропилявате адски глупаво живота.
    И аз слушам Токио Хотел..в смисъл кефят ме 3-4 песнички...но кво да почна да се самоубивам ли????
    1-во .. режат си вените защото се депресират,тъй като са ЕМОционални (поне не позьорите) и 2-ро Кой каза ,че Токио Хотел са ЕМО ??

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Първо мислех да не гледам темата,после да не пиша в нея за да не се дразна,но ето че не издържах и реших да драсна 2 реда... Искам да ви кажа че сте тъпи заблудени идиоти...Не можете да мразите някой за това че начина му на обличане и прическата е му е друга(щото отвън разликава е само тази)... Просто всеки ще се облича както иска.. Това как се чувстват емотата душевно е отделен въпрос,който вас не ви касае,който не можете да разберете и никога няма да разберете!Визуално те са различни само по облеклото и прическата от вас... Нищо повече..Какво ви пречи?Какво ви бърка че се режат,че момчетата са педераси?Тфа си е техен избор,педерасите не сте вие нали?Ходете си по жени и си ебавайте майката..Нямате право да ограничавате хората така..Дори да ги пребиете и да им одрежете бретоните,искам да ви кажа че те психически ще си останат емота,такаче нищо не постигате.Не можете да се насилвате така на хората.Не мраза нито скиновете,нито металите,нито чалгарите.Всички ги уважавам и хората като мен са малко.Вие сте ограничени лайна! А да кажа само на тъпите пози.. Не се мислете за емо,щото по якето ви с пухчета и тъпите ботушки на висок ток си личи какви сте.. Независимо от психиката ви,това ви прави пози..а то ви даже незнаете какво е психика,толкова сте изпротели щото сте чалгари и фешъни.. Но няма да коментирам повече,щото казах уважавам стила на всеки.Но мраза да се правите на такива каквито не сте.Щом не ви е писано да сте емота-НЯМА ДА СТЕ!!!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

оф,оставете ги ве
    мина модата вече

Цитирай Първоначално написано от EmO_KiD_;(
    Aз попринцип съм мн чувствително дете и може да ме разплаче всяко второ нещо,а и не съм преживяла мн хубави неща в живота,но не искам да говоря за това,защото не са мн хубави.Мога да кажа,че съм ЕМО,но аз мисля,че позиорите са смешни,защото например има една в моя клас,която е СЕЛЯНКА (ФЕШЪНКА) и са тая година се праи на мене и си мисли че е ЕМО.И аз от ония дни и казах да спре,защото според нея ЕМО е ЕМОЦИОНАЛНО МАЛТРЕТИРАН ОЛИГОФРЕН и по тоя начин иска да ме обиди,ама тя си мисли,че като носи кецове и всякъв на цвят дрехи ще е ЕМО.Да да!!Тя се дЪржи като К.... пък ми била ЕМО ОМГ
    Аз примерно съм адски отвратилтелен характер.Гадна съм и винаги правя гадни и тъпи работи.Нямам мн приятели,е имам,ама не мисля,4е са ми истински и съм си самичко и винаги съм било,защото като съм по-различна явно ги засенчвам и..съм отритната
    Само до 5та страница успях да я докарам с четенето... Това момиче приемам, че е емо. Нямам нищо против емотата, всеки си има право на избор и собствен живот. Но не харесвам погледа им на живота - не целият свят е срещу тях, както си мислят. Проблемите им не са чак толкова уникални и ИМА хора, които биха могли да ги разберат, въпроса е дали ще ги допуснат до себе си. ОК, живейте като единаци, но човек не е устроен да живее сам.
    А тези, които само се правят на интересни.. пфф, позьори! Само погледнете това http://plameto.dir.bg/_wm/pbasic/?df=347018&dflid=3 и познайте тези, които се водят "емота" колко знаят за емотата всъщност.

Не знам какво толкова им харесва да се правят на слаби, ощетени и на жертви... Били сладки - много е сладко 18-19 годишно момче да се разреве, защото е получило като бонус някое шамарче... Сладко е 2 момчета да си теглят езици, само защото готините момичета не им объщат внимание (или са педали)... Сладко е майка ти да ти се скара и да клекенш в някой тъмен ъгъл и да ревеш като п*тка... Сладко е гаджето ти (в най-добрия случай с 2 белега от прерязани вени) те зареже, защото не си "емоционален"... Сладко е да се плексаш с грим при положение, че имаш пенис... Сладко е другите да те отбягват, не защото си различен, а защото никой не обича мекотели (май само "Емо"-тата се обичат един с друг...)... Сладки са.....ама на черно-бяла снимка...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си