- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да правя ??? ..... любовВвВ
СЪжалявам че ви занимавам но вече незнам какво да правя.. нещата са на пръв поглед много прости но не са .... от 1 година съм безумно влюбена в най-добрия си приятел , аа тои незнае ... опитвах се по севъзможни начини да го забрава но нестава ..... плсссс даите савет кфо да праатои си споделя с мен сичко иска ми дори мнениее за гаджетата му
Модерирано по т.1 от Правилника!
коалка
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=140854
Та... Темата май не е за тук..![]()
Според мен това е невъзможна любов.Направи така, че да го забравиш.Защото ако тръгнете ще развалите отношенията си като приятели....
Остави нещата такива,каквито са,ако му споделиш чувствата си ще загубиш най-добрият си приятел.Ако мислиш,че си заслужава да рискуваш приятелството си с него му кажи.Ти решаваш
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Решението..."приятелски секс" хем ще имаш предлог да си интимна после с него хем той нема да ти откажа...тъй че всички доволни![]()
Но пък после нищо няма да е както преди.И аз съм на мнението да не губи приятеля си ......заради някакво увлечение по него...
Ми ситуацията едоста сложнаако му кажеш за чувствата си можеш и да загубиш обаче може и да спечелиш... то го познаваш тфой фр е така че прецени какфо може да стане ако му признаеш любовта си
![]()
Ще ти дам един съвет който не отдавна един мой фр. ми даде-Първо не бързай,из4акай го да скъса с гаджето му(рано или късно това ще стане)тогава на него ще му е кофти и ще потърси утеха при тебе.В такива моменти мом4етата са най-слаби и той ще вижда в тебе един прекрасен 4овек.Тогава ще е твоят шанс-ще му пускаш намеци от време на време,но недей и да прекаляваш,защото както казах,тогава мом4етата са най-слаби.Е,това е от мен-остава само търпениетоУспех!!!
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Естествено, че няма да го забравиш, ако постоянно се виждате и си подхранваш чувствата.![]()
Същото чувство съм го изпитал, ама при мене повече от година...вече я чувствам само като приятелка, обичам си я, ама кат приятелка...![]()