.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

забранено!

има ли нещо което приятелят ви ви забранява да правите/да му правите по време на секс или обратното...или се отдавате на удоволствието и в секса за вас всичко е позволено и готино...?
    ще дам примерче и ще отговоря първа на темата...
    аз съм казала от самото начало на приятеля мию(бившия де) че неискам 3 неща (той ми е първия и сметнах че за тях ми е рано понеже едва сега започнах да водя полов живот)
    та първото:е че неискам да си давам дупето
    второто:че няма да правим групов секс
    трето : че за сега неискам да правя свирки...колкото и тъпо да ви се струва ...от два месеца правя секс и неискам да пробвам тези неща все още...та..той ми каза че той фантазирал и в секса всичко било хубаво...както и да е..а вие какво ще кажете имате ли забранени територии?
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Нямам право да показвам неуважение.
    Нямам право да докосвам задните му части.
    Нямам право да го целувам след като съм му духала, освен ако не съм си измила устата
    И по принцип нямам право да не изпълнявам желанията му, въпреки че понякога си позволявам своеволия и си понасям последствията.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Не...няма такива.Всичко си е позволено

Дедо Кольо забранява на приятелката си да пр*цка докато се лющят оти дедо Кольо ке повърне върху нея!

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Нямам право да показвам неуважение.
    Нямам право да докосвам задните му части.
    Нямам право да го целувам след като съм му духала, освен ако не съм си измила устата
    И по принцип нямам право да не изпълнявам желанията му, въпреки че понякога си позволявам своеволия и си понасям последствията.
    Vyv vashata vryzka rabotite stoqt mnogo hard :P

Amiii,za nego nqma zabraneni neshta,az sym dobrichka :P
    A na men mi e zabraneno da se zaigravam po dupeto mu,moga da go machkam,ama samo do tam :P
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Забранено? - тази дума не съществува
    Не за вражда, за обич съм създадена!

ам тои кат ти.....след това целува ли те веднага?!

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от ReFlEcTiOn
    ам тои кат ти.....след това целува ли те веднага?!
    Да. Защо?

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

ми...незнам не е ли едно и също както тои може да го правиш така и ти...това ми беше мисълта...че е мъничко несправедлив...

Град
    ПрИ Теб
    vsi4ko e pozvoleno,osven da si dam dupeto-strogo zabraneno!!!!!!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Град
    Захарен памук
    ми...незнам не е ли едно и също както тои може да го правиш така и ти...това ми беше мисълта...че е мъничко несправедлив...
    Не е несправедлив според мен. Аз съм готова на всичко (почти де, изключвам 1-2 неща) за да направя мъжа ми щастлив. В замяна и той ме прави щастлива. За мен това е справедливост

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Dam,i az taka mislq.

Az btw tochno zatova go bqh pitala moq vednyj,ima li nqkakyv problem kato go celuvam neposredstveno sled kato sym mu duhala i toi kaza,che nqma absoliutno nikakyv i che tova po nikakyv nachin ne go pritesnqva i si mislq i che taka e normalno
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Нямам право да го целувам след като съм му духала, освен ако не съм си измила устата .
    Не ме разбирай погрешно,но на мен това ми се струва малко глупаво....като че ли си правила нещо мръсно,а и това все пак си е неговият х*й...ама nevermind

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Mariella
    Нямам право да го целувам след като съм му духала, освен ако не съм си измила устата .
    Не ме разбирай погрешно,но на мен това ми се струва малко глупаво....като че ли си правила нещо мръсно,а и това все пак си е неговият х*й...ама nevermind
    Не ме интересува по каква причина е решил това. Ако ще да ми каже, че всеки път като му духам трябва да подскачам на един крак - ще го направя. Мотивите му не ме касаят пряко. За мен е важно да зная, че задоволявам мъжа си във всякакви аспекти и съм най-добрата за него

Супер фен Аватара на Barbie
    Аз не съм му забранявала нищо. Въпреки че не желая групови изпълнения...всичко друго е позволено (естествено, това не значи, че някои неща не са ми по-приятни от други...)

Той...нищо не ми е забранявал изрично. Вярвам, че има неща, на които не би реагирал добре, следователно аз не ги и правя.

Град
    in ur dreams
    Забранява ми да хапя, но... (да кажем, че това ми е страст, а и обичам да ме наказва )

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Mariella
    Не ме интересува по каква причина е решил това. Ако ще да ми каже, че всеки път като му духам трябва да подскачам на един крак - ще го направя. Мотивите му не ме касаят пряко. За мен е важно да зная, че задоволявам мъжа си във всякакви аспекти и съм най-добрата за него
    ето за такава жена си мечтае секи мъж а не разни дрисли... дай ми го в устата че ме е гнус да го барам... мама каза че там е акано... и тем подобни. Евала ти правя явно много държиш на партньора си =D>

Супер фен
    ами май единствената изтична забрана в нашата връзка е да не се ходи по чуждо (и за двамата важи)
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Град
    LuNaTa
    забранени неща?може би както другите да не го пипам много в областа на дупето и преди и при мен беше така.като му правя свирка после не иска да ме целуне а той като ме лиже и се целуваме .говорихме за тва и ве4е нямаме тоя проблем
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Град
    #mainatown
    При нас забрани няма Всичко е позволено
    Обичам само един човек и това съм аз.

ami mai zabranite sa samo ot moq strana
    Ne si davam dupeto a pyk i grupovite izpylneniq ne me vle4at
    Vsqka Jena Trqbva Da Obicha Neshto... V Kraen Sluchai Tova Moje I Da E Myj

che nego da ne go e gnus ut samiq sebe si ??? stranno ?!

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Няма такива неща, които да сме си "забранили". Само съм му казала, че не искам в дупето, на тоя етап
    >>> House Music <<<

Забранено е да не го лапа

Град
    *in a pink dream*
    moq syshto go celuvam sled kato sym mu duhala i si e syvsem v reda na neshtata .ne se gnusi ot sobstvenoto si tqlo .kakto toi kato me lije az go celuvam
    a zabraneno nie ne sme si zabranqvali nishto.kogato kaja , che nqkoi negovo deistvie mi e nepriqtno spira i tova e pyk hodeneeto po chujdo ne sme go izkazvali kato zabrana , to si e po neglasno vzaino syglasie :P
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си