- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- забранено!
има ли нещо което приятелят ви ви забранява да правите/да му правите по време на секс или обратното...или се отдавате на удоволствието и в секса за вас всичко е позволено и готино...?
ще дам примерче и ще отговоря първа на темата...
аз съм казала от самото начало на приятеля мию(бившия де) че неискам 3 неща (той ми е първия и сметнах че за тях ми е рано понеже едва сега започнах да водя полов живот)
та първото:е че неискам да си давам дупето
второто:че няма да правим групов секс
трето : че за сега неискам да правя свирки...колкото и тъпо да ви се струва ...от два месеца правя секс и неискам да пробвам тези неща все още...та..той ми каза че той фантазирал и в секса всичко било хубаво...както и да е..а вие какво ще кажете имате ли забранени територии?![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Нямам право да показвам неуважение.
Нямам право да докосвам задните му части.
Нямам право да го целувам след като съм му духала, освен ако не съм си измила устата
И по принцип нямам право да не изпълнявам желанията му, въпреки че понякога си позволявам своеволия и си понасям последствията.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Не...няма такива.Всичко си е позволено![]()
Дедо Кольо забранява на приятелката си да пр*цка докато се лющят оти дедо Кольо ке повърне върху нея!
Vyv vashata vryzka rabotite stoqt mnogo hard :PПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Amiii,za nego nqma zabraneni neshta,az sym dobrichka :P
A na men mi e zabraneno da se zaigravam po dupeto mu,moga da go machkam,ama samo do tam :P
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Забранено? - тази дума не съществува![]()
Не за вражда, за обич съм създадена!
ам тои кат ти.....след това целува ли те веднага?!Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Да. Защо?Първоначално написано от ReFlEcTiOn
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
ми...незнам не е ли едно и също както тои може да го правиш така и ти...това ми беше мисълта...че е мъничко несправедлив...![]()
vsi4ko e pozvoleno,osven da si dam dupeto-strogo zabraneno!!!!!!
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Не е несправедлив според мен. Аз съм готова на всичко (почти де, изключвам 1-2 неща) за да направя мъжа ми щастлив. В замяна и той ме прави щастлива. За мен това е справедливостПървоначално написано от ReFlEcTiOn
![]()
Dam,i az taka mislq.Първоначално написано от ReFlEcTiOn
Az btw tochno zatova go bqh pitala moq vednyj,ima li nqkakyv problem kato go celuvam neposredstveno sled kato sym mu duhala i toi kaza,che nqma absoliutno nikakyv i che tova po nikakyv nachin ne go pritesnqva i si mislq i che taka e normalno![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Не ме разбирай погрешно,но на мен това ми се струва малко глупаво....като че ли си правила нещо мръсно,а и това все пак си е неговият х*й...ама nevermindПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Не ме интересува по каква причина е решил това. Ако ще да ми каже, че всеки път като му духам трябва да подскачам на един крак - ще го направя. Мотивите му не ме касаят пряко. За мен е важно да зная, че задоволявам мъжа си във всякакви аспекти и съм най-добрата за негоПървоначално написано от Mariella
![]()
Аз не съм му забранявала нищо. Въпреки че не желая групови изпълнения...всичко друго е позволено (естествено, това не значи, че някои неща не са ми по-приятни от други...)
Той...нищо не ми е забранявал изрично. Вярвам, че има неща, на които не би реагирал добре, следователно аз не ги и правя.![]()
Забранява ми да хапя, но...![]()
(да кажем, че това ми е страст, а и обичам да ме наказва
)
ето за такава жена си мечтае секи мъж а не разни дрисли... дай ми го в устата че ме е гнус да го барам... мама каза че там е акано... и тем подобни. Евала ти правя явно много държиш на партньора си =D>Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
ами май единствената изтична забрана в нашата връзка е да не се ходи по чуждо (и за двамата важи)![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
забранени неща?може би както другите да не го пипам много в областа на дупето и преди и при мен беше така.като му правя свирка после не иска да ме целуне а той като ме лиже и се целуваме .говорихме за тва и ве4е нямаме тоя проблем![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
При нас забрани нямаВсичко е позволено
![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
ami mai zabranite sa samo ot moq strana![]()
Ne si davam dupeto a pyk i grupovite izpylneniq ne me vle4at![]()
Vsqka Jena Trqbva Da Obicha Neshto... V Kraen Sluchai Tova Moje I Da E Myj
Нямам право да го целувам след като съм му духала, освен ако не съм си измила устата
che nego da ne go e gnus ut samiq sebe si ??? stranno ?!![]()
Няма такива неща, които да сме си "забранили". Само съм му казала, че не искам в дупето, на тоя етап![]()
>>> House Music <<<
moq syshto go celuvam sled kato sym mu duhala i si e syvsem v reda na neshtata .ne se gnusi ot sobstvenoto si tqlo .kakto toi kato me lije az go celuvam
a zabranenonie ne sme si zabranqvali nishto.kogato kaja , che nqkoi negovo deistvie mi e nepriqtno spira i tova e
pyk hodeneeto po chujdo
ne sme go izkazvali kato zabrana , to si e po neglasno vzaino syglasie :P
![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж