- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- забранено!
И кви са тия последствия?Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Ти да не си сексуален роб хах...
Забрана има единствено да не правим анален секс и да ме бие с члена си по тялото. И да ме удря по задника докато го правим.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Kara6e mi se samo kato go deriah ili my praveh smy4ki po vrataIna4e az ni6to ne my zabraniavah...Prave6e si kakvoto iska6e
![]()
При нас няма забранени неща....ако нещо не ни харесва си го казваме иначе всичко си е ОК :P
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Не, роб. Робиня. Вика му се БДСМ. Само че ние имаме такава връзка, не че само правим такъв секс.Първоначално написано от Wrathchild
Последствията са бой с кабел, пръчка или ръка по тялото, лишаване от привилегии (например веднъж щеше да ме остави да спя на мръсния, студен под чисто гола), но най-жестокото последствие е неговото разочарование.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
А аз си мислех че аз съм извратенаПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Иначе с бившия нямахме нищо забранено освен да го пипам по дупетоИначе всичко друго бе позволено-кат оказвам всичко-имам предвид всичко
даже малко садо-мазо и т.н.
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
+1Първоначално написано от Radeto_
както той не ми дава да му бъркам в гъзъ, така аз не му давам да пипа там![]()
![]()
love hurts, but it's worth it =)
![]()
![]()
![]()
забранени:
-групов секс с пове4е от 1 мъж (аз)
-да ме псуват
-да ми го хапят
-да ми го режат
-да ми го цапат
-да ми дават лекарства за смаляване на xуя
-да проявяват неподчинение
-да бъда неактивен в компанията на разгонени надарени яки какички.
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^