- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Споделете
Днес правих с приятеля ми секс за първи път и незнам дали съм девствена понеже на приятеля ми пениса е малък(10-11см).Не тече кръв и незнам дали ме е отворил или не.Моля ви кажете си мнението
Vazmojno e da ne si bila devstvena otpredi.Ima takiva slu4ai.A kolkoto do penisa mu 4e bil malak ti kolko misli6 4e si dalboka???I 7cm ti stigat...
При много момичета не тече кръв при първия път. А 10 сантиметров пенис е напълно достатъчен,за да те дефлорира. И все пак не мога да ти кажа дали физически си девсвена,тъй като психически вече не си. Кажи какво те кара да мислиш,че не те е "отворил"...
Принципно дори и по-малко стигат,понеже ципата е на входа на влагалището.Първоначално написано от Desi_90
![]()
mi nz smisul razmera mu
dobre nz na kolko godinki si no predpolagam 4e si malko 6tom zadava6 tolkova glupav vapros kade si trugnal ada se e**6 kato ni6to neznae6 ako te e bolqlo kolgato ste go pravili zna4i si otvorena i ne pri vsi4ki momi4eta ima kruv purviq put
Никога няма да се предавам,
дори сама да оставам!
С момченца ще се заигравам,
после нагло ще ги заебавам!
Не ми трябват газари или идеали,
те са само за Не'кви П***и заспали.
Трябва ми едно сърце,което да Обичам и във вярност да му се вричам !!!
За да те дефлорира е достатъчен размера ...Първоначално написано от wiwiq
![]()
Какво значение има? Дори и да не е разкъсал ципата сега, по-късно ще го направи - нали това не ти е последният път с него? Не винаги първият път се разкъсва химена - при мен примерно втория път тече кръв, а първия не.
=D>![]()
![]()
Край !! АЗ КАСИРАМ !!! 1000 ЛВ В КАСАТА !!!
Първоначално написано от Say It Right
ako e vlqzal celiq v teb sasa sigurnost ne si devstvena.
И ти к'во си мислиш, че девствеността се определя от това дали хименът ти е цял или не?![]()
Гениално![]()
Щом като е проникнал в теб, значи не си девствена.
И определено ще е добре да почетеш малко писмен материал за това що е туй чудо секса. По-голямата част от момичетата не кървят.
When I love, I love.
na kolko kazva6 4e si .....![]()
Ako pod "otvoril" razbirash dali se e razkysala devstvenata ti cipa... Da razkysala se e.. zashtoto tq se namira na vhoda na vlagalishteto i 10 sm sa ti napylno dostatachni da q dostignat...![]()
Не си девствена.Не ги слушаи тия разбирачи.![]()
![]()
![]()
Девствена и отворена са различни неща.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма как да не е била девствена, ако не е правила секс преди. Сигурна ли си, че знаеш какво е девственост?Първоначално написано от Desi_90
![]()
До авторката: не е задължително да има кръв и болка, това е строгоиндивидуално. Може да е разкъсал химена и пак да е нямало кръв!![]()
Естествено,че те е "отворил".На приятеля ми му е 22см и когато ме "отвори" и аз нямах кръв.Така че...
Обичам само един човек и това съм аз.