.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен Аватара на alehole

Пусто разстояние.........

Имам си гадже и имаме ужасни проблеми най-вече гадното разстояние!Как да го преодолея?Отскоро сме заедно ..Досега съм чувала историй различни .. колко било гадно и трудно .. разбира се човек не вярва докато не му дойде на главата .. И така разстоянието не е толко голямо,но достатъчно че да ни създава допълнително главоболие..На 16 съм,той на 17 и мисля че и на двамата ще ни е първата ИсТинСкА любов!!!!!!Той е мил ... добър ... нежен .... Но чесно казано аз съм студена такава съм не ми е за пръв път ... Написах го защото това мисля в момента и съм отегчена и отчаяна ... Моля ако някой може да ми даде малко съвече за разстоянието как се превъзмогва и за това как да съм по нежна Благодаря на всички които дори само са го прочели!ДО скоро
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Град
    ПрИ Теб
    Ami razstoqnieto nqma kak da go prevazmogne6 tva vinagi 6te te tormozi.Apak za tva,4e si "studena" ako ot vatre ne si ti idva da si po-nejna,po-mila,6te go postigne6 s mn trud.Trqbva parvona4alno po nejelanie da gi pravi6 ne6tata,a s vremeto 6te svikne6 i nqma da ti pravi vpe4atlenie.No to4na recepta za tva kak da go postigne6 tva ne6to-NQMA!!!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Razstoianieto ne moje6 da go prevyzmogne6. Vse pak to si ostava takova...No ako vryzkata vi e dostaty4no silna, tia 6te izdyrji na tova razstoianie A ina4e za tova kak da si po-mila. Predstavi si, 4e si s nego v momenta i se zamisli dali bi bila tolkova studena, ako toi be6e to4no do teb
    I kNoW tHat EVeRytHinG ChanGeS, AlL tHE CitIeS anD FaCEs, buT I knOW How I FeEl AboUt U. TheRe'S A mOunTaiN b/N uS, But tHerE's oNe ThInG i'M suRe oF, ThaT I KNow How I feEl AbouT u...
    http://www.inthenews.co.uk/photo/photo-x-$7006116$180.jpg

rastoqnieto e rastoqnie i nemojesh da go premahnesh to vinagi shte pre4i! A za tfa kak da si po nejna ami to trqbva da ti idva ot vatre v smisal....az sashto poprincip haraktera mie mnogo gaden super zaqdliva sam vinagi se karam s horata i t.n. no sreshnah segashniq mi priqtel i naistina mn go obicham i to prosto ot vatre mi doide da se promenq....da zapo4na da mislq predi da govorq i da ne se zaqjdam s horata da sam po mila i nejna...i vsi4ko tova go pravq zashtoto naistina mnogo og obicham! I se pak ti sama trq se probvash da si po nejna

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Разстоянието се преодолява с превозни средства - коли, влакове, автобуси.... колела хах А за това, че си студена. не мога да разбера какво точно искаш да кажеш, като първо спомена, че той ти е "първата исринска любов". Как можеш да обичаш някого и да си студен????
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    nemoje6 da g preudolee6 razstoqnieto osven ako ne se premesti6 pri nego..a kakto razbiram tva e nevyzmojno 6toto si na 16 taka 4e ili govori s nego i mu kaji kak se 4ustva6 ili se razdelete 6ot v edna vruzka trqbva da se izrazqvat 4ustvata \/
    no exit

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Ако това ти е "първата ИсТинСкА любов" (въпреки че според мен човек изпитва най-много с 1 човек истинска любов, все пак това е значението на "истинска"..) няма да се държиш студено към него въпреки разстоянието. Траеш си и това е. С моя сме заедно от 8 месеца, а сме на 120км един от друг. Виждаме се веднъж на 2-3 седмици. Но след 6 месеца се местя да живея при него. Съдба

П.П. Вземете си сим-карти, между които се говори безплатно. На нас много ни помага

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си