- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как реагираха вашите?
Хаха спомням си само, че намеквах на баба ми, че го правим с приятеля ми, ама тя съвсем се убеди, че не се шегувам след като ми намери презервативите и ни чу един път като минаваше покрай стаята ми...![]()
Нищо не каза прие си го напълно нормално, аз я подготвях от доста време с намеци и разговори.
Майка ми като й казах първо реши, че не говоря сериозно и много яко я гавря. Ама като разбра, че аз най-сериозно й говоря... еми не й беше много приятно, ама нормално го прие. Сега даже си пускаме лафове по темата.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Много лесно ви се е разминало, браво, радвам се!![]()
Ами с майка ми доста сме говорили на тема секс.. тя все да съветва, да дава акъл, "че да не стане белята"Но още не съм й казала, че водя полов живот (въпреки, че знае, че с момчето ми сме заедно повече от година), а и не мисля да й казвам. Тя сигурно подозира, защото доста пъти като излизам ми е погмятала неща от сорта на "И умната като сте двамата" или "Да се пазите да не направите някоя глупост", но по официални сведения нищо не знае. Баща ми 100%... той може да ми подари някое Барби за РД-то
![]()
Ми нормално реагираха (майка ми де)баща ми незнае уж или се прави,че незнае,но както и да еПопринцип според мен е нещо нормално на 16 год. да се води полов живот,а и при положение,че имам сериозен фр.
Единственото,което са ми казвали и моите и неговите родители е било да внимаваме (:
f@nt@zi@
Ми те си знаят вече защото от почти година ходя с приятеля ми ама не сме засягали темата.Само майка ми от време на време ми казва "И умната" Или "И да внимавате!"
мойте родители още не знаят и се надявам да не разберат а пък ако ме питат аз ще отпичам до край
Не сме говорили по тази тема, но всеки път ми казва "И да внимаваш какво правиш" , " Мисли с главата си" и т.н.
Досеща се жената.![]()
Доста сме говорили с майка ми по темата... Когато и казах (а това стана седмица, след като го направих за първи път), реагира според очакванията, т.е. добре. Няколко дни ме гледаше странно...И сега, преди да изляза, все ми повтаря "И умната, внимавайте какво правите", дори понякога пита дали имам презервативи
Майка ми е ПИЧ! :P
Баща миииии.... не знам...макар че с него почти не сме засягали темата, сигурно се досеща, имайки предвид, че с приятеля ми го запознах месец, след като тръгнахме![]()
Абе те си мислят, че още не съм имала гадже![]()
С нашите попринцип не си говоря на тая тема, щото са си доста странни и не знам как ще реагират. Тъй че най-добре да си мълча и тва е![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
ами още не съм имала контакт, но до колкото гипознавам наще.. майка ми първо така ще ми се развика, че съм направила грешката на живота си, че ще ме разплаче, после и аз ще и се развикам, че от нея трябва да очаквм подкрепа.. на края ще е малко разочарована, но ще седне и ще поговори с мен.. По принцип сме говорили много за секс и всъщност тя май си мисли, че съм го правила, защото имаше няколко скандала.. пък бабата е убедена че съм го правила защото ни свари с един фр в нас, с който просто се боричкахме, но беше на изгасена лампа и смъкнати щори, защото се готвехме да гледаме филм. Та въпросния фр беше върху мене и ме гъделичкаше, а аз пищяхи бабата само влезна и вика "НА ОТВОРЕНА ВРАТА И СВЕТНАТА ЛАМПА!!!" и си излезна без да затвори
А и съседките като мина покрай тях със същия фр се чуват разговори от сорта на "Това е момчето дето ти говорех! Той преди беше много възпитан! Запозна се с нея и се развали! Сега ходят в тях, всалят щорите и се чуват писъци.." и такива ми ти работи
![]()
А за баща ми.. мисля, че няма да ми говори и да ме гледа в очите доста дълго време.. Ще е много разочарован! Другия вариянт е всичко това + 1-2 здрави плесника![]()
Ммм мама реагира нормално като й казах, че вече правя секс, но не одобри момчето, с което го правя...а тати...само ми каза "Брейй мн голяма си станала" (с голяма доза ирония) и тай..сега с мама си обсъждаме такива неща, ама с тати не говорим много по темата![]()
Първоначално написано от Nadelina
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Pff tova ne e ni6to moqta maika 3 meseca ne iskashe da me vijda izob6to 3 meseca ne mi govori a sega kato izlqza primerno i me nqma cql den kazva 4e sum se darjala ne kato momi4e a kato da ne kazvala kakvo ..Първоначално написано от ^Game_Master_F^
![]()
Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva
Ba6tata razbra kat ni sga6ti s priqtelq mi v nas, ne ni vidq no nervni4e6e pred vratata dokat se obleka i mu otvorqmu stana qsno za6to mi trqbva tolko vreme da mu otvorq!
Reagira 6to gode dobre ne mi se e karal prosto mi kaza 4e mu e priteneno da ne stane gaf,i 4e trqbva mn da se pazq...![]()
A mama e o6te "malka" da razbira smisal...moje da podozira no mislq 4e ne znae...tq e po4nala da vodi polov jivot na 15-16 mislq 4e na 16 ili 17 e napravila parviq si abort iii e rodila mn mlada na 18...
zatva ne iskam da i kazvam mn 6te se pritesnqva da ne stane kato pri neq...![]()
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
Още не знаят наще :P
Спомням си как когато бях още 3 клас или 4баща ми даде една книжка колкото библията дебела за всички теми за секса и половият живот!Каза ми да я чета по една страничка на ден! И ако не разбера нещо да го питам и ми даде едно кондомче
аз седа гледам тоз балон в наилон
и си викам тоя ще мре !
Ма се оказа че до сега всичко което е писало в книгата е така и нямам никви проблеми!Наште знаят че водя полов живот щот с тях се виждаме само като се редим за банята да си мием очите и зъбките
През цялото време съм вън с приятели и приятелки!
Приемат го нормално!Мъжете от нашият род са романтици и хора които носят дънките си без колани понеже се губи много време да се стегне .....
![]()
![]()