- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно Аналния секс
Правох анален секс с приятелката ми и тя каза че няма да ми дава вече защото ще и се отпусне дупето.Това вярно ли е ? Или тя ми вкарва някъв филм?Благодаря предварително.
EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен
Според мен това е оправдание да не и флизаш отзад![]()
Първоначално написано от Say It Right
И няма нищо такова като отпуснато или свлечено дупе ?
EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен
oh i moq s nekuv analen sex se zapalil ama....nemoga
vsi4ki kazvat 4e bolii ima risk ot ......vakuuma
nz kvo da pravq
no exit
Ами знаеш ли ...няма какво друго да направиш освен да се отпуснеш и да се насладиш \/ ,ако ти си се отпуснала напълно всичко ще е ОК
![]()
Play hard,go PRO!
ха де, и аз това разправямПървоначално написано от Boynce
BMW POWER
Първо - задника й да не е от желе, че да се отпусне.Първоначално написано от Mariel
Второ - не се кахъри за единия задник - устата й няма как да се отпусне...![]()
Няма как да се отпусне...Според мен просто не й се прави вече.Еми, не го правете...
+1Първоначално написано от koalka
Няма как да се отпусне от 1-2 пъти.
Но при по-често практикуване има вероятност след време наистина да се случи.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Вкарва те във филм![]()
![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
много ясно то не става на сила,тя кат не иска..........няма кво да я кара6 да го правиПървоначално написано от koalka
![]()
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
\Първоначално написано от Mariel
Opredeleno te filmira,qvno ne i e haresalo.potarsi pri4inata v sebe si i drugiq pat se postarai pove4e nakarai q da svar6i i da treperi ot kef da vidi6 kak 6te zapee druga pesen.
ahmm analen seks sklonna sym.. n0 sam slushala che e kofti..![]()
Never again will I hear you
Never again will I miss you
Never again will I fall to you
never
Never again will I kiss you
Never again will I want to
Never again will I love you
Never!
Ако прави анален секс, може да й се отпусне мускула........и да стават фалове. Анален секс не се прави всеки ден!
Spored men pak ne te mqta,zashtoto rektuma i ne e vagina,koqto e s razteglivi steni i se razshirqva i sviva(ako ne se svivashe,predstavete si samo kakvo pravqt jenite sled kato rodqt...).Pri prodyljitelano i chesto praktikuvane na analen seks,predpolagam,che naistina shte se razshiri,no v nikoi sluchai ne govorim ot vednyj ili ot dva pyti...![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Точно така, но както каза момичето преди ме- това не става от веднъж или двапъти, но все пак нищо не ви пречи да го правите по-рядко, още повече че аналния ще си остане един вид "събитие" което ще ви доставя още по-голямо удоволствие. Кажи и че си се заинтересовал от проблема (но съвсем тактично естественно) и че си съгласен да го правите по-рядко, така предполагам че ням ад има проблемиПървоначално написано от krem4et0
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Щом те тревожи какво ти казва - запуши й устата. така няма как да мрънка...![]()