.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Относно Аналния секс

Правох анален секс с приятелката ми и тя каза че няма да ми дава вече защото ще и се отпусне дупето.Това вярно ли е ? Или тя ми вкарва някъв филм?Благодаря предварително.
    EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен

Супер фен
    Град
    Панацея
    Според мен това е оправдание да не и флизаш отзад
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

И няма нищо такова като отпуснато или свлечено дупе ?
    EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    oh i moq s nekuv analen sex se zapalil ama.... nemoga vsi4ki kazvat 4e bolii ima risk ot ......vakuuma nz kvo da pravq
    no exit

Град
    зад ъгъла
    Ами знаеш ли ...няма какво друго да направиш освен да се отпуснеш и да се насладиш \/ ,ако ти си се отпуснала напълно всичко ще е ОК
    Play hard,go PRO!

Аве много сте зле.При правилни действия няма такова нещо болка и вакуум.Побликувана е е една много добра статия за аналния секс.Всички да я прочетат и да я дадат на гаджетата си ........

Момиче съм!!!

Цитирай Първоначално написано от Boynce
    Аве много сте зле.При правилни действия няма такова нещо болка и вакуум.Побликувана е е една много добра статия за аналния секс.Всички да я прочетат и да я дадат на гаджетата си ........
    ха де, и аз това разправям
    BMW POWER

Re: Относно Аналния секс

Цитирай Първоначално написано от Mariel
    Правох анален секс с приятелката ми и тя каза че няма да ми дава вече защото ще и се отпусне дупето.Това вярно ли е ? Или тя ми вкарва някъв филм?Благодаря предварително.
    Първо - задника й да не е от желе, че да се отпусне.
    Второ - не се кахъри за единия задник - устата й няма как да се отпусне...

Мега фен Аватара на koalka
    Няма как да се отпусне...Според мен просто не й се прави вече.Еми, не го правете...

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Няма как да се отпусне...Според мен просто не й се прави вече.Еми, не го правете...
    +1

Абе страх я е девоичето сигурно.Аиде наздраве.

Няма как да се отпусне от 1-2 пъти.
    Но при по-често практикуване има вероятност след време наистина да се случи.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    #mainatown
    Вкарва те във филм
    Обичам само един човек и това съм аз.

vkarvate v film xaaxa
    Life is just a dream on the way to Death...

Цитирай Първоначално написано от koalka
    много ясно то не става на сила,тя кат не иска..........няма кво да я кара6 да го прави
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

Re: Относно Аналния секс

Цитирай Първоначално написано от Mariel
    \

Opredeleno te filmira,qvno ne i e haresalo.potarsi pri4inata v sebe si i drugiq pat se postarai pove4e nakarai q da svar6i i da treperi ot kef da vidi6 kak 6te zapee druga pesen.

ahmm analen seks sklonna sym.. n0 sam slushala che e kofti..
    Never again will I hear you
    Never again will I miss you
    Never again will I fall to you
    never
    Never again will I kiss you
    Never again will I want to
    Never again will I love you
    Never!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако прави анален секс, може да й се отпусне мускула........и да стават фалове. Анален секс не се прави всеки ден!

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Spored men pak ne te mqta,zashtoto rektuma i ne e vagina,koqto e s razteglivi steni i se razshirqva i sviva(ako ne se svivashe,predstavete si samo kakvo pravqt jenite sled kato rodqt...).Pri prodyljitelano i chesto praktikuvane na analen seks,predpolagam,che naistina shte se razshiri,no v nikoi sluchai ne govorim ot vednyj ili ot dva pyti...
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ако прави анален секс, може да й се отпусне мускула........и да стават фалове. Анален секс не се прави всеки ден!
    Точно така, но както каза момичето преди ме- това не става от веднъж или двапъти, но все пак нищо не ви пречи да го правите по-рядко, още повече че аналния ще си остане един вид "събитие" което ще ви доставя още по-голямо удоволствие. Кажи и че си се заинтересовал от проблема (но съвсем тактично естественно) и че си съгласен да го правите по-рядко, така предполагам че ням ад има проблеми
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Film Film Film nqma nikakva logika tazi gluposti

P.S Tova mi napomnq na typata izcepka na edna priqtelka , che sled kato pravish sex napylnqvash

Щом те тревожи какво ти казва - запуши й устата. така няма как да мрънка...

Град
    В СъниЩаТа тИ ..
    Не вярвам да и се отпусне дупито,май просто не и е приятно.... 0питаи се да бъдеш п0 нежен за да не си търси глупави оправдания

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си