- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Закъснява ми .. ?
Сега първо само ще ви помоля без никакви прости изказвания , защото аз ако знаех нямаше да питам...мерси..
Ок ,значи имам си приятел от 6 месеца и той ми беше първи ,та от 3 месеца го правя... Сега септември месец ми дойде на 25 и свърши на 30.. Тоя месец ми закъснява бая? Винаги ползваме презервативи, и никога не се е късал доколкото знам. ( разпитвала съм го ) .. Само единствения начин е да се е изхлузил, или пък нещо да се е пипнал и мен после да ме е пипнал, но доколкото знам сперма като е на стайна температура не доживява...
Сега казаха ми че може да ми закъснява, защотото тепърва съм започнала полов живот и е промяна за хормоните.. или пък, ако съм качила тегло.. аз съм качила сигурно 3 кила , но това преди не ми е влияело... а бтв от 3 години ми идва.. на 15 съм.
Та...?![]()
![]()
още един фактор е и промяната на времето ...
или ако си се разболявала...ако си пила антибиотик... други варианти не се сещам...![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Не бързай да изпадаш в паника. Може да е от стреса, че си започнала да водиш полов живот. Да, ти не се чувстваш стресирана...но това е една голяма промяна. Влияе. Както каза момичето преди мен - времето. За да се поуспокоиш по-добре си направи тест.
Еми както казаха преди мен много неща влияят-лекарства,стрес,време и т.н.За да се успокоиш си направи тести успех дано ти няма нищо(в което съм почти сигурна)
Нищо ти няма. Не си бременна.
Още си малка, затова не очаквай да ти идва като по часовник, защото е абсурдно, цикълът ти все още не се е регулирал.
Има много фактори, оказващи въдействие върху цикъла - стрес, време, хормони, болести (настинки примерно), антибиотици и т.н.
Колкото повече се притесняваш, толкова по-голяма е вероятността да закъснява още и още.
И един съвет - ограмоти се. Жена си, тези неща трябва да ги знаеш.
Собственост на Canis_Dirus