- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- интимен гел
Знам, че темата не е за тук, но искам да ви попитам какъв интимен гел използвате?
Чесно казано аз имах но свършиа иначе беше на AVON доволна бях! \
/
AVON simply delicate .. Много сам доволна![]()
На СебаМед, 3,8 киселинност (за сравнение на Ейвън е 5,5), хубава и качествена медицинска козметика, но е скъп (моя беше около 17-20лв). Имайте предвид че съм представител на Ейвън и не ви препоръчвам за такива деликатни места да ползвате такъв клас продукти (включвам и Орифлейм, чиито интимни кърпички съм ползвала).
Аз ползвам от 6 год. на Oriflame и също съм много доволна.![]()
Първоначално написано от sladur4e_yo
Какво
Добре ли прочетох
Цели 6 години...е,браво на теб
![]()
![]()
Lactacyd или нещо такова![]()
на AVON - и аз съм доволна
дам.. мн добърПървоначално написано от `PePiTa`
![]()
Nivea, но не съм доволна, след като се измиеш, миризмата е приятна, но след няколко часа, се получава някаква странна. Не е с голяма киселинност, не знам от какво е, но ще го сменям.
NIVEA-и съм доволна от него.
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Значи искам да ви попитам нещо за да не пукам нова тема-значи днес като се бърсах там долу с тоалетна хартия и на тоалетната хартия имаше една такава слуз-прозрачна дълга около 3 см. и широка 3 мм.-това не е ли така наречената цервикална слуз?И тя нещо нормално ли е-аз преди време четах че е нещо нормално, новсе пак питам вас![]()
Ми незнам как се казва, ама това не е ли когато си в овулация?![]()
Красная линия![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Това би трябвало да е нормално... Мисля че е вагинално течение,но просто се е пбразувало като слуз.Аз също имам такова..Абе нормално си е спксПървоначално написано от PEPITO SLADKATA
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
1-Много съм доволна от Лактацид
2-Нормално е това течение,не се шашкай
Рискувам да те имам и те искам разбери го,
не искам да те губя, това запомни го,
имам хиляди причини да остана с теб,
да се върнем назад, за да отидем напред.
аам значи това течение както 1 момиче ми отговори е докато си в овулация-така ли?Питам, защото нещо с месец и 10 дни ми закъснява-значи ще ми идва????????
ехо няма ли кой да ми помогне-чакам вече цял ден
![]()
![]()
Абе успокой се беее! Пуу разбирам, че си загрижена за здравето си, ама бахти паниката! Писна ми във всяка тема да чета с колко дни и часове ти закъснява...![]()
oф-така е-в всяка тема пиша това, но се притеснявам(малко)но знаеш ли дали това течение ще означава, че съм в осулация?Първоначално написано от `PePiTa`
![]()
Ами до колкото разбрах - да! Казваш на другите, че е съвсем нормално да им закъснява, да им пропуска месеци и пак продължаваш...
P.S. ВЪВ всеки***![]()
Ами да-казвам на всеки, че е нормално, но сега като видях какво е гадно разбрах-аз знам и, че рпи мен е нормално, но.......Първоначално написано от `PePiTa`
![]()
Много съм доволна от него и аз го ползвам!Първоначално написано от iams
Много съм доволна от него и аз го ползвам!Първоначално написано от iams