- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- интимен гел
Добре бе, ти не можеш ли да разбереш, че нищо ти няма! Няма да умреш от това, че ти е пропуснал месец - два, при положение, че го имаш едва от няколко месеца! Незнам за кой път вече го повтарям, но на мене ми е пропускало 4 месецааа!
Ами оки аз вече наистина спрях да се притеснявам . Ами ще чакам до 1 януари и ако и до тогава не ми е дошло ще да на лекар с мамаСпоко вече няма да пиша в всяка тема свързана за цикъла, че ми закъснява
![]()
Добре, ама само не мога да разбера защо винаги си поставяш някакви граници (определена дата или не знам колко дни)? И като си казала, че ако не ти дойде до първи и на втори отиваш, така ли???Абе каквото искаш прави! Ние ти даваме съвети и пак продължаваш... дразнещо е
![]()
Еми добре де да не хода на лекар ли?Първоначално написано от `PePiTa`
![]()
Не съм казала да не ходиш, просто не е нужно да повтаряш едно и също през два дни и всички да ти казват едно и също и ти пак да продължаваш...
Оки спирам!Първоначално написано от `PePiTa`
Ами ти и да искаш не можеш да го чуешПървоначално написано от devil_girls_
![]()
ем браво на тяхПървоначално написано от devil_girls_
Дано и още много пъти да го чуват от мен
![]()
na LAKTACYT intimnia gel e mn hubav,polzvala sum i intimnite kurpi4ki ot tazi seria i sum dovolna
PEPITO SLADKATA ти си толко зле, че незнам дали може да има някой по-зле от тебе.![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
що ако не е тайна?Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
![]()
oки ще спра ОБЕЩЕВАМПървоначално написано от Kisses{P}
![]()
на почти 15 съм-ама за кво да пия противоза4атъ4ни?Първоначално написано от e_l_i_z_a
+1Първоначално написано от ~bloody^romance~
Аз на 2 пъти имах такова, но нямам цикъл. Смисъл никога не ми е идвал.Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
![]()
mi to imenno 5,5 e neytralnoto PH :d ti s tva 3,8 nai mnogo da si dokara6 nqkoigubi4ki.vzemi se obrazovai malko i sled tva preporu4vaiПървоначално написано от 08mdam__
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
?????????????Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
![]()
Преди време използвах интимния гел на Oriflame, но сега съм на Simply Delicate на Аvon. И от двата съм много доволна![]()
И аз съм виновна от този на Ейвън!Не щипе,защото преди бях попаднала на един дето щипеше много гадно.Първоначално написано от Vampirella
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en