- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли зарязали гадже...
Az puk bih prekratila vruzkata ako sexa e zle(i toi ne iska da napravi ne6to po vuprosa).![]()
Може проблемът да не е в неговия телевизор.Първоначално написано от slun4ice
Не, не бих го направила.Да, секса е важен - затова ще се опитаме да оправим нещата, ако не върви.
бе зависи ако е мн зле бих.. в смисъл системно секса да е зле а не 1-2-3 пъти
Tva mi haresaПървоначално написано от krem4et0
![]()
Imah predvid 4e ako sme obsujdali temata,toi znae 4e az ne sum dovolna i vupreki tova ne priema predlojeniata mi da opitame tova koeto az iskam i si kara po staromy togava...![]()
То ако не прави добри свирки за какво би ти била?Първоначално написано от Ани
Да, но просто може да не си паснете. Той да се старае максимално, да прави това, което искаш, но пак да не можеш да изпиташ пълното удоволствие. И не защото той е некадърен, не защото ти не си в ред, а просто защото не си пасвете сексуално.........Първоначално написано от slun4ice
аз ако обичам човека до мен наистина мн ясно че няма да го зарежа заради секса...просто ще му покажа какво харесвам
We have wonderful and strange relationship...I'm wonderful and u are...strange!
ne razbira se
ako vryzkata se krepi na sex-a kva vryzka e tva.sigurno ne moga da si namerq nqkoi koito prosto da me 4uka....no ne e tva smisyla.vajna e lubovta
Секса е част от връзката,важен е,но не до толкова че да зарежа човека в когото съм влюбена.
Да.
И не е въпроса в това дали връзката се крепи на секса или не. Естествено, че връзката не е само секс.
Но секса е доста съществена част от отношенията ви. Рано или късно нуждата от него се появява и тогава той се реализира.
И ако реализацията не е достатъчно добра...![]()
Просто... Важно е. Да, нормално е да си дадете няколко месеца, докато се опознаете на сексуално ниво, да изчистите евентуалните проблеми, но ако нещата все още са зле... Може би няма да му кажа, че го зарязвам заради секса. Може би няма да го зарежа точно заради секса. Но рано или късно ще се намери нещо друго, което е с несексуален характер и което да стане причина за нашата раздяла. За мен обаче ще е пределно ясно къде се корени проблема...
When I love, I love.
Абсолютно ДА...то ако не ми доставя кеф от секса 100% ще си фана друга да факам...и кфо за кфо ми е тая връзка дай следващата направо...
Що за тъп въпрос?!![]()
Мъжо даже беше девствен.. научих го. мяу![]()
Собственост на Canis_Dirus
Къдли колко вярно го е казал Марк...хубаво е че съм такъф щастливецИ това с твоя мъжО ме изкефи повечето момичета не биха се занимаали...
Първоначално написано от GregoryHouse
щото са тъпи![]()
Собственост на Canis_Dirus
Ако съм с него само заради секса и нищо друго не ме задържа - да! Но ако имам чувства към момчето, естествено, че няма да го зарежа, секса е важен, но не е най-важното в 1 връзка![]()
И можете да си ходите и да не се ебете...ай сиктир и аз искам така...тва го няма никъде бе...
Нем ще работим да го подобрим
Мисля,че не
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
Ami My_Dear mai kaza vsi4ko koeto imah da kazvam...Първоначално написано от krem4et0
![]()
Seksa prosto e mn vajna 4ast ot vruzkata i ako ne si pasvame zna4i niama da sme dulgo vreme zaedno...![]()
Не мисля.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Че какво по хубаво приятелката ти да не е много опитна и да си я обучиш както ти си знаеш![]()