Историята е няква банална сигурно.. ама дано да я прочете някой.. Няма да изпадам в много подробности.. става дума за връзка 8 месеца. За 8 месеца имаше всичко... перфектни моменти.. след това скандали, изневери, глупости.. Аз и бях първия. Напоследък много се караме и супер много пъти сме се разбирали, че няма да се повтаря, няма да си изпускаме нервите ала бала обаче винаги след като с еразбереме следва перфектия ден и след това БУМ.. пак същото. Много я обичам, тя твърди, че също мн ме обича.. обаче вчера си говори с приятелките и как ще спи с някой друг нз си кво.. После ми обяснява, че няма значение какво говори на тях, защото иска да е с мене ... много богато я храних вчера за всичките глупости. Честно казано не мога да и вярвам, на мнение съм че хората не се променят лесно.. някои хора никога не се променят.. и правя всичко каквото мопга за да я накарам да стане по - отговорна, но сега като се замисля нямам повече нерви.. за нищо... тя също. И в крайна сметка тя е Мойто момиче вече супер много време.. Обичам си я супер много и ми е мн гадно, че не иска да се промени.. сигурно няма да сме заедно вече.. а аз толкова много го искам... В същото време осъзнавам, че е глупаво да искаш да си с някой, който не може да ти даде сигурност.. и мойта не е лесна, а?
ПП: аз съм на 18, тя на 17

т.7
krem4et0