.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Голям проблем

Здравейте.Бих желал да ви питам нормално ли е момче на 16 години, да не е имало гадже, да не се е целувало по устата, да не е правил секс и etc. ?

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Защо да не е нормално..

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Не е нормално...отивай на психиатър веднага

Re: Голям проблем

kakvo 4aka6 ?? Deistvai

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)

Re: Голям проблем

Цитирай Първоначално написано от MnmnSad
    Здравейте.Бих желал да ви питам нормално ли е момче на 16 години, да не е имало гадже, да не се е целувало по устата, да не е правил секс и etc. ?
    Ti orosqvash li se be chovek ?! I sega ako mi kajesh,che i zatova si MnmnSad i che tova ti e Golqm problem i te priznavam,naistina!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Еми не знам.Харесвам 1 момиче, срам ме е да и го кажа в очите, не излизам много често на вън... Просто не знам какво да правя.Супер сдухан съм (

Град
    Razgrad Cartel
    Еми не знам.Харесвам 1 момиче, срам ме е да и го кажа в очите, не излизам много често на вън... Просто не знам какво да правя.Супер сдухан съм

Похвално =D>

Некфо ми е притеснено като съм в компанията на момичета, да не се изложа нещо и некфи такива просто нз какво да правя .Please help.
    MixX похвално че съм сдухан ли

Град
    Razgrad Cartel
    а по темата...нормално е да не си правил секс,но за всичко си има време,така че не се притеснявай

Некфо ми е притеснено като съм в компанията на момичета, да не се изложа нещо и некфи такива просто нз какво да правя .Please help.
    MixX похвално че съм сдухан ли

Град
    Захарен памук
    Еми не знам.Харесвам 1 момиче, срам ме е да и го кажа в очите, не излизам много често на вън... Просто не знам какво да правя.Супер сдухан съм (
    Вместо да се оплакваш и да се самосъжаляваш, седни и помисли как да оправиш положението. Един проблем никога не може да бъде решен със същия начин на мислене, който го е породил. И когато зацепиш к'во трябва да направиш - действай, не се ослушвай.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Русе
    Действай какво чакаш..........Трябва да се опита от всичко в живота Излизай....забавлявай се....Тези години са най-хубавите ......Изживей ги подобаваща......

Град
    In your dreams ;)
    Heeeei,stiga gluposte Vseki e minal prez tozi period.Az si mislq,ch e normalno na 16 da ne si pravil sex :P A otnosno drugite raboti kato celuvkite,che si si nqmal gadje i t.n.-ami chestno kazano bez da mi se syrdish,mislq,che ne e syvsem normalno,ama pri vseki neshtata sa mnogo individualni i taka Mislq si,che e vreme da se postegnesh malko.Kato nachalo da se postaraesh da dobiesh nqkakvo samochuvstvie(ako ne haresvash vynshniq si vid,zashtoto si po-pylnichyk trygni na fitnes ili nqkakva dieta,ako si po-dreben,hvani se s nqkakyv sport-voleibol,basket i taka),da zapochnesh da se haresvash,razbira se da izlizash po-chesto,zashtoto stoeiki si vkyshti nqma da se zapoznaesh s Neq... :P
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

Град
    In your dreams ;)
    Heeeei,stiga gluposte Vseki e minal prez tozi period.Az si mislq,ch e normalno na 16 da ne si pravil sex :P A otnosno drugite raboti kato celuvkite,che si si nqmal gadje i t.n.-ami chestno kazano bez da mi se syrdish,mislq,che ne e syvsem normalno,ama pri vseki neshtata sa mnogo individualni i taka Mislq si,che e vreme da se postegnesh malko.Kato nachalo da se postaraesh da dobiesh nqkakvo samochuvstvie(ako ne haresvash vynshniq si vid,zashtoto si po-pylnichyk trygni na fitnes ili nqkakva dieta,ako si po-dreben,hvani se s nqkakyv sport-voleibol,basket i taka),da zapochnesh da se haresvash,razbira se da izlizash po-chesto,zashtoto stoeiki si vkyshti nqma da se zapoznaesh s Neq... :P

Това е че нямам опит с момичетата и не знам как да се държа, просто е толко красива че като ме заговори се зачервявам :S

Град
    ПрИ Теб
    Za vsi4ko si ima vreme ne se pritesnqvai.Prosto trqbva da se otpusne6 i da probva6 ot vsi4ko.... =D>
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Lorelei ходя на фитнес от 8 месеца преди това съм тренирал плуване и бокс. Проблема не е в това че не се харесвам

Град
    In your dreams ;)
    Това е че нямам опит с момичетата и не знам как да се държа, просто е толко красива че като ме заговори се зачервявам :S
    Normalno.Nikoi ne se rajda nauchen i vseki se pritesnqva taka pred neshto predstoqshto Prosto ne vijdam kakvo ima tolkova da se pritesnqvash! Dokato podhojdash sys skepticizym,tipichen za bylgraina,nishto nqma da se poluchi.Trqbva da si pobqrvash,da si po-uveren v deistviqta si A tova,che si leko sramejliv,ima super mnogo sramejlivi momcheta,v moq klas ima edin takyv,mn e stesnitelen i kat go nalazim 4-5 momicheta i sme mu obeshtali,che na bala shte go seftosame xixi i e mn zabavnichko :P Taka che vyobshte da ne te ebe.A i tova,che e krasiva-krasivi momciheta bol,taka che da ne se vyzgordqva! :P

Град
    Захарен памук
    Lorelei ходя на фитнес от 8 месеца преди това съм тренирал плуване и бокс. Проблема не е в това че не се харесвам
    Сладур

Град
    In your dreams ;)
    Ami shtom ne ti e problema vynshniq vid,to ... ? Ne si pesti dumite,obqsni ni.

Супер фен
    Град
    Панацея
    Ела във Варна лятото да ти покажа какво е жив0та Малк0 г0лдън сандс ПР клуб и Масаи и ще те оправим набързо :P Пък ак0 знаеш с какви момичета ходя по принцип Сп0к0 за сичко си има време- аз на 16 ги напрайх сички тея неща и сичко си ми е фред, само дето 0т т0гава не мога да се позная как съм се променил, но.. нищо не остава едно и също в живота И 0ще нещо- това "имай търпение" не означава стой пред компа и чакай да ти падне от небето! Уговаряй си срещи с момичета постоянно- 0тначало ще си притеснен, но после ще свикнеш и ще ти изчезнат всички притеснения накрая. Давай и успех
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

amiii za6to da ne e normalno az imam priqtelki koito sa na 17-18 i vse o6te ne sa si imali priqtel i tova puk ni nai malko gi pritesnqva 6tom se 4yvstvat dobre , za6to ne taka4e spokoino ako misalat ati be6e 4e si GEI 6tom ne si imal hadje ili puk celuval nee ako po tova moje da sudi 4ovek ne si .. jivei spokoino i ne gledai kak da napravi6 taka 4e liubovta da dodie pri teb ...ima vreme za vsi4ko ti ne misli tq vse nqkoga 6te doide edinstvenoto koeto trqbva da pravi6 e da 4aak6 ...
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Мерси за подкрепата Ще се постарая да се вслушам във съветите ви Май е време наистина да спра да вися по цял ден пред PC-то на CS и да искам да съм общителен като останалите

Град
    In your dreams ;)
    Мерси за подкрепата Ще се постарая да се вслушам във съветите ви Май е време наистина да спра да вися по цял ден пред PC-то на CS и да искам да съм общителен като останалите
    Imenno.Zatova govorim Sq ne e neobhodimo i da zapochvash da se dyrjish vulgarno s momichetata,za da izlizash gotin,no dryj se estestveno,nqma nishto po-sladko ot edno neprinudeno stesnitelno momche Pone za men..

Град
    In The Sky
    izlizai poveche! ako tolkova haresvash tva momiche q pokani na sreshta, kafe ili razhodka. otnosno tva che se pritesnqvash e normalno no kogato si s neq se dryj estestveno. no ne bydi priprqn dori i nishto da ne stane pyrviq pyt opitai pak ako i togava se saglasi znachi vse pak si i simpatichen. no pri vseki sluchei trqbva da opitash!
    Over The Hills And Far Away...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си