.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    otnosno brekitite az noseh 4 godini skobi dolu gore skobite pomognah do izvestno polojenie zashto o6te ot malka zybite sa mi bili razvaleni [ cherni ] i po nqkakaf nachin trqbvala da se zapochen ot nqkyde i eto kak az zappochnah pyrvonachalno noseh 2 godini edni skobi svalqh gi smao kogato se hranih i posle si mieh zybite i pak gi slagah sy6to tak beshe i pri 2 vid skobi i zybolekarkata zkaza che zybite 6te mi se opravqt smao ako mi soji brekiti i az m nse panikiusah togava bqh v 6 klas i misleh 4e m nshte boli ne naprotif ne bolese imashe edna leka bolka no beshe syvsem leka slojeha mi gi za okolo 2 chasa trqbvashe da qm opedeleni hrani dokato svikna s tqh i m ibeshe dosta tejko sled okolo 1 2 sedmici vsichko si beshe normalno hraih se bez nikakyv problem i se edno nqma ni6t na zybite pyrvonachalno mi beshe trydno da gi miq zashto gi mih s nqkfa malka chetchica koqto pyhah mejdu smaite brekiti i posle minavah s glqna obiknovena sled okolo polovin godina nosene brekitete pokazaha efekt trqbvashe da m islojat edin aparat koito se nosi samo ve4er s koito ne mn nepriqtno da spish no nz na teb dali shteti go dadat otnosno otlepeneto na brekitete gledai da ne ti se tlepva zashtoto sa vry6ta procedurata s edna daga na zadad az sega ysm s predposlednata daga i chakm dekemvri mesec da m igi mahnah 0tnosno fyflqneto i pliueneto ne sym fyfli leka pliueh dokato svikna no sviknah byrzo otnosno podigrafkite ysm nqmala takiva daje me pitat dali sa za krasota bydi spokoina nqma ni6ty strashno jelaqti uspeh

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Миналата година на 17 септември ми сложуха брекети. Първите два дена болеше .. много хора се плашат и дори се отказват като го чуят това, но няма нищо страшно. Аз си ядох всичко Дори като ме болеше. Спомням си обаче наскоро (преди два месеца някъде) ядох дъвчащ бонбон .. И ми се отлепи най-задният брекет, който е като пръстен. Тогава всички ортодонти в града бяха в отпуска и аз си седях така. Обаче се оказа, че дъгата през цялото време си е стояла забучена във венеца ми. И аз като си мия зъбите и още по навътре съм я вкарвала.. Ама после нищо, махнаха ми я и толкова. Това е единственият ми инцидент за година и половина. А като се отлепи брекет, аз мисля, че той не пада. Просто можеш да си го мърдаш. Все пак е на дъгата.
    Аз си направих моите брекети в България. Днеска ми ги свалиха и след две седмици ще ми слагат нови, защото тука работели с различни материали. Даже не мога да се възприема така. А и има едно чувство на дискомфорт, понеже венците ми са подути, а и.. нещо липсва.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си