- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Топиране на коса
Здравейте,искам да ви попитам как сама да си топирам косата?Досега никога не съм си я топирала,но имам една приятелка,на която косата й винаги е така и днес реших и аз да пробвам.Та ако може,обяснете ми какво по-точно се прави?![]()
Взимаш един кичур коса и гребен за топиране и в корените енергично решиш с движения нагоре и надолу, докато стане заплетено! Слагаш лак и прематаш кичура от другата стана, така с няколко кичура, изчакваш няколко минути да засъхне лака и връщаш кичурите в старата позиция! Хубаво става като имаш и отдолу вафлички от преса, защото ако ти е много мека косата няма как да стане! Дано да си ме разбрала, защото е трудничко да се обясни![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
А ако не те е разбрала да каже на приятелката и да и покажеПървоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
![]()
Mммм...Абе винаги съм се чудила след като се топираш после как се решеш?Че да взема и аз да пробвам.
Сигурно после ще се шашна от ефекта и повече никога няма да пробвам,но като прочетох ме хванаха лудите и мисля и аз да пробвам утре!
![]()
Skate or die
Ride and fly
Fuck you haters
Long life skaters
Риск печели - риск губи !Или ще успееш да я нарешиш после - или не![]()
![]()
![]()
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
tochno taka !Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
прегрътката една ме кара да полетя,ти си всичко за което сум мечтала.имам нужда от теб за да продалжа напред!
Т`ва топиране само прецаква косата,а
на всичкото отгоре е и смешно.![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
+1Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
Не е смешно-зависи дали умееш да го направиш готино-някои се топирват толкова много, че обяма става прекалено много и става смешно, но ако се топираш по-малко и тогава обема става тамън и стои готиноПървоначално написано от Schwarz_Blume_B
Просто трябва да знаеш как
![]()
+1Първоначално написано от fUcK_LoF
трябва да стане толкова заплетено, че кичура да стои вертикално сам... после като топираш колкото искаш почваш отдолу нагоре да я оправяш (гледай да е без гребен да не развалиш топираното) и най отгоре само леко среши да не останат дупки...
научи се да се справяш без преса за вафлички, защото вчера брачедка ми дойде да я постригвам, тя постоянно с тая преса си прави корените и да не ти казвам в кво състояние й беше косата ... а хич не е приятно още от корена да ти е съсипана![]()
Абе не знам, щом казваш, обачеПървоначално написано от PEPITO SLADKATA
познатите ми, които се топират, приличат на
пълни плашила.![]()
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
А може първо да сложиш лак и после да топираш. Аз така правя. После като искаш да развалиш топираното решиш като започваш най-отдолу и постепенно нагоре, а не направо да забиеш гребена в корените и със всичка сила да дърпаш надолу и да си оскубеш цялата коса!
Толкова мразя топирането.
Днес една се топира в час и после не можа да си разплете косата..![]()
London Tipton
"Взимаш един кичур коса и гребен за топиране и в корените енергично решиш с движения нагоре и надолу, докато стане заплетено! Слагаш лак и прематаш кичура от другата стана, така с няколко кичура, изчакваш няколко минути да засъхне лака и връщаш кичурите в старата позиция! Хубаво става като имаш и отдолу вафлички от преса, защото ако ти е много мека косата няма как да стане! Дано да си ме разбрала, защото е трудничко да се обясни "
I ako iska6 da stana dosta obemna kosata ti ne izpolzvai maski za kosa ili balsami za6toto stava mnogo meka i ne moje da pridobie jelaniq vid
I o6te neshto ako slu4aino si se nau4ila i si se zaribima ne zabravqi 4e ot tova dosta se kysa kosata zatoza ne se uvli4ai![]()
Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!
и аз такаПървоначално написано от ^blue_cat
![]()
♫♪ My Smile Is My Style.. ♫♪
http://www.facebook.com/nassie.popova
Къпиш се , иначе много трудно се сресваПървоначално написано от jU$7 f@bUl0u$
![]()
Първоначално написано от Schwarz_Blume_B
+![]()
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
http://vbox7.com/play:39e6c678![]()
ако не искаш да е рошава..просто леко я заглади с гребенааз всеки ден го правя
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Първоначално написано от jU$7 f@bUl0u$
аз се реша иделано после![]()
аз да ви кажа една тайна е може би не е тайна дезначи вместо да си слагам лак аз си правя косата на Фафли да тфа не е мн уригинално но преди да си я правя косата на Фафли аз си топирам косата (както и др обесниха) и слагам пресата на самия кичур който съм топирала и после ефекте е loll
поне при мене де както казах ефекта е loll косата стои бухнала през целия ден в вятър както днеска ама тфа е само мое "устройство"не съм карала никой да не критикъва аз зн че не е мн добре за косата
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
oo боже, че си смотана... ами не се реши ако искашПървоначално написано от jU$7 f@bUl0u$