Ам.. и аз съм с брекети вече.. 4ти месец може би.. (но за сега и в в продължение на следващия месец съм с брекети само на горната челюст по обясними причини-горните резци ще пречат на долните брекети..понеже моя проблем е дълбока захапка и някои и друго криво зъбче ) и тъй.. аз съм с DAMON 3 (това е може би .. не може би ами най-доброто с което може да си!! така че не се притеснявай.. лечението с тях е доста лесно както за теб така и за зъболекарката ти, защото при тази система брекети се използват дъги с памет, който сами знаят на къде да "ходят" и използват максимално малко триене между брекета и събите, т.е времето за връщане на зъбите в нормалното им положение се съкращава на половина и повече в сравенение с обикновенните ситеми - "Александър" и някви други подобни.. + това са и много по-добре изглеждащи и незабележими (чак толкова..) Моите се водят дори и прозрачни само капачето е леко сиво.. толкоз за вида им..
Начи мене ми ги сложиха както казах преди 3-4 месеца само на горната челюст и резултата е меко, мноого меко казано - "WOOOOWW !!! ще смениш 3 "умни" дъги .. аз съм само на 2рата.. а зъбите ми са наредени сега следващия месец ще си подготвям зъбите за долните бректи (понеже вече има място за тях..) а когато ти поставят брекети зъбитети трябва да са изрядно здрави, чисти и амбицирани за работа та.. тя докторката ще ти ги почисти на място не се стряскай..
Заключенито от опита който натрупах (4 месеца ) е брекетите са най-доброто, което можеш да причиниш на зъбите ти, след 2 седмици забравяш че въобще ги носиш.. единствено като си миеш зъбите (което е единственото най-важно нещо което се изисква от тебе - но виждам че имаш желание, ще се справиш.. - трябва луда хигиена за да не прецакаш готините си зъби!! [-o<
В началото когато ти ги сложат ще те боли, и мен ме болеше това е нормално .. болката е докато се нагласят бузите между брекетите.. т.е ще се разкъсат малко.. да не ти пука те после се възстановяват тей че късай на воля после ще забравиш че ги носиш + това при дамон системата е по лек тоя период на "внедряване" на брекетите
Отначало малко фъфлех ама се свиква и преставаш да плюеш
друго кво да ти споделя... за отношението на другите към тебе..
Ам чесно казано аз веднага се похвалих на моите хора
пък и не ми пукаша как ще реагират чак толкоз...
но те реагирах великодушно и ме подкрепиха е имаше и 1 2ма дет ме бъзикнаха ама ко ти пука аз го прая за себе си и не съжелявам, не се притеснявай и ти!
Абе общо взето само позитиви моа да редя и съм супер доволен че съм с тях