otnosno brekitite az noseh 4 godini skobi dolu gore skobite pomognah do izvestno polojenie zashto o6te ot malka zybite sa mi bili razvaleni [ cherni ] i po nqkakaf nachin trqbvala da se zapochen ot nqkyde i eto kak az zappochnah pyrvonachalno noseh 2 godini edni skobi svalqh gi smao kogato se hranih i posle si mieh zybite i pak gi slagah sy6to tak beshe i pri 2 vid skobi i zybolekarkata zkaza che zybite 6te mi se opravqt smao ako mi soji brekiti i az m nse panikiusah togava bqh v 6 klas i misleh 4e m nshte boli ne naprotif ne bolese imashe edna leka bolka no beshe syvsem leka slojeha mi gi za okolo 2 chasa trqbvashe da qm opedeleni hrani dokato svikna s tqh i m ibeshe dosta tejko sled okolo 1 2 sedmici vsichko si beshe normalno hraih se bez nikakyv problem i se edno nqma ni6t na zybite pyrvonachalno mi beshe trydno da gi miq zashto gi mih s nqkfa malka chetchica koqto pyhah mejdu smaite brekiti i posle minavah s glqna obiknovena sled okolo polovin godina nosene brekitete pokazaha efekt trqbvashe da m islojat edin aparat koito se nosi samo ve4er s koito ne mn nepriqtno da spish no nz na teb dali shteti go dadat otnosno otlepeneto na brekitete gledai da ne ti se tlepva zashtoto sa vry6ta procedurata s edna daga na zadad az sega ysm s predposlednata daga i chakm dekemvri mesec da m igi mahnah 0tnosno fyflqneto i pliueneto ne sym fyfli leka pliueh dokato svikna no sviknah byrzo otnosno podigrafkite ysm nqmala takiva daje me pitat dali sa za krasota bydi spokoina nqma ni6ty strashno jelaqti uspeh