- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзката ви в бъдещето
Как си представяте вашата връзка за напред? Имате ли сериозни планове или не ви пука особено? Споделете
Ако темата се повтаря - close![]()
>>> House Music <<<
Когато мисля за бъдещето, естествено, има и хубави моменти, но в повечето случаи се насочвам към това, че няма нищо вечно, всичко е преходно, и макар с човека, с когото съм, да имаме наистина сериозни и силни чувства един към друг, неизбежно стигам до размисли, че всичко ще свърши, и то по ужасен начин, а както съм дяволски привързана, аз сигурно ще се превърна в постоянно плачещ и не виждащ нищо хубаво в живота емоционален парцалТова неизбежно ме сдухва
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
eh brao be mila, ot mn vreme nasam.... 1 vata super interesna tema koqto se nadqvam da se razvie. a taka po temata: da govorim za bude6teto ni.... pravim si planove,i to baq seriozni za pi6lemeta kato nas.... 16...18.... ( karame) [-o< ta zna4i govorili sme 4e toi kato zavur6i sled 1g i 1/2 i zamine da u4i,nqma da prekusvame kontaktite si. 6e namirame na4in da se vijdame. sled tva i az kato zavur6..otivam pri nego.... i taka ve4e kakto doidat ne6tata..... ne se znae ni6to. jivot i zdrave moje dori da se ojenime![]()
znam 4e zvu4i otka4eno no.... nie mislim ne za tva ZA KVO Da se skarame i razdelime.... ami... prosto za bude6teto ni.... imam mn dokazatelstva za tva ,no nqma da komentiram. prekaleno otka4eno zvu4i si4ko no e istina ( pone za nas)
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Предстваям си я изключително хубава както досега, че и повече
Имам и ще има още сериозни планове
Пука ми над достатъчното
А бе демек всичко е 6+![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Но много ясно, че имам сериозни планове, както и той с мен, макар че едва ли някой е тръгнал още да се жени за другия![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
еми ся нямам момиче, няма как да ти кажа, сори![]()
Първоначално написано от Say It Right
Не искам да си правя планове.............повечето винаги се провалят. Каквото стане.....бъдещето ще покаже![]()
Нищо конкретно. Просто искам да сме заедно - останалите неща ще дойдат сами. Като за начало, след година и половина ще завърша в Италия и ще се върна при него в България. После ако той тръгне нанякъде за работа или магистратура най-вероятно ще тръгна с него. Втора такава...пространствена раздяла...не желая да преживявам.![]()
Първоначално написано от comics
ми то и аз си нямам![]()
ъ-ъ момче де![]()
Попринцип планове не си правя, защото накрая всичко се скапва. Но ще кажа какво се очаква да стане.Значи много скоро ще живея с него и двамата ще се местим в друг град и ще работим там.Нямам търпение, най-после далеч от родители далеч от тоя смотан град и от всичко тукаСамо аз и той
Надявам се всичко това да се осъществи в най-близко време.
![]()
Аз се надявам след време вразката ми да продължава като сега.все толкова много да се оби4аме с приятеля ми и да сме щастливи заедно![]()
![]()
![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Бе то по принцип плановете ми са сериозни, но не зависи само от мен. Представям си се като щастливо омъжена, да , да ....
Всъщност не мисля...не обичам да планирам и да си мисля за бъдещето аз живея за момента и обичам импровизацийте но най вероятно ще е такава както в момента...
imame planove dosta golemi i dvamata roditelite ni su6ty odobrqvat tova i nqma nikakva pri4ina poradi koqto da sa nevuzmojni.samo deto nqma da komentiram kakvo vklu4va vsi4ko no se znae 4e 6e sme zaedno![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
palnove gledam na ne si pravq, no imam mnogo mechti za nas dvamata ... seld 2 godini da zavyrshim , da ni priemat v edin grad i nai -nakraq da imame vyzmojnostta da sme "zaedno" , a ne na 300 shibani kilometra . i si mechtaq nehstata da se razviqt , da se obichame i da imame shas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Държа мн на момчето си и ще се радвам,ако си запазиме отношенията такива каквито са сега, колкото се може по-дълго.
Ако не ме лъже(защото това го мразя наи-мн от всичко) съм на 100%,че ще сме бая дълго заедно(да не кажа голяма дума).
А за планове..ще ми се да учиме някъде заедно като завърша..да се ориентираме нанякъде и двамата..ма знае ли се
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Мразя плановете, защото винаги отиват на вятъра... Знам само, че искам да момчето до мен да запази чуствата си и да продължаваме заедно, а какво всъщност ще стане...времето ще покаже...
мммм... чак планове не сме правили по точно сме обсъждали какво бихме искали да стане в бъдеще може да се каже че вече работим по вапроса деискаме да си купим един апартамент но да си е наш не на родителите или нещо подобно ...... и разбирасе да си живеем заедно и такам ... а пък за женитба не сме говорили само споменахме но се разбрахме взаимно че ни е рано още
![]()
Чесно казано,нямам особени планове за бъдещто ,въпреки че държа на връзката си![]()
каквото дойде такова ще бъде когато си правя планове често се объркват![]()
![]()
Как да ме е страх да не ме наранят,
когато до мене е ангел,който с усмивка
ми дава кураж въпреки моите грешки
без страх напред да вървя.
Имам едни приятели, дето официално се сгодиха (на по 19 са и 2мата)...
др 2ма НЕофициално са запланували същото...
трети - и те натам вървят..., а др двойка вече си търсиха апартамент 'за съвместното им бъдеще'... (всички са на 19-20!)
пък мен... мен не ме чака нищо розово в този аспект сякаш![]()
нито даже нещо с розов нюанс![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Чак планове не, но много много силно се надявам да сме си заедно, а те по-сериозните неща ще си дойдат с времето