- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Wosh Mc i bg hip hop kulturata kato cqlo
Takamiskam da znam kakvo vi e mnenieto za moq lubim izpylnitel wosh mc
(naprao sym vlubena v toq 4ovek )
i kato cqlo za bg hip hop kulturata i vyob6te kato stane duma za bg hip hop za6to vinagi se se6tate za 6amara konsa i nz si koi a ne za horata koito praqt naistina ka4estveni i smisleni ne6ta kato - wosh yoko (stick insect) md beddath,Dj Darkstep ,logo 5 ,sensei i taka
o4akvam va6ite komentari
![]()
тоя Уош е пич, имаше една баладка дето направо ми пука тиквата. Иначе мене много ме кефи Смотан МС :P
Dance with the dead in my dreams
Listen to their hallowed screams
The dead have taken my soul
Temptation's lost all control
Първоначално написано от LoViN`You
Ti si Chowek dostoen za uvajenie ;].Apyk sichki tea : Wosh MC,Dj Darkstep,Sensei,DRS,Huh,MD BEddah,MD Manassey,Atila,Sarafa,LOGO5 ne moa da gi izbroq sichki sa ibahti pichovete ako ne sa te az kfa li typa muzika shtqh da slusham ....
wosh mc еее тоя рулирааааааа , много много прекалено много луд , много ме кефи ! sensei , stick insectи другите също са изроди , но много ме кефи уошия емси как реди римичките , луд е тоя човек !
а автора на тема заслужава много уважение !
I am what I am !!!
Еми.. аз да си кажа..
не харесвам Уош и Сенсей!
Преди да ме питате-Да слушала съм техни песни..
Ама нещо..Изкефиха ме де,но една 'приятелка' мнооого ги слуша и от там покрай нея ги намразих ..
![]()
Уошшшшшшшшшшшшшшш![]()
Супел![]()
Мисля,че разбирам какво имаш предвидПървоначално написано от PerfecTion`Kills
По същия начин намразих бейса
Аз пък не харесвам руси мъже.Ама Радина е яка
Бреййй.. не съм очаквал, че има толкова мноо фенове на рапа тук![]()
Лош е откачалка, а т'ва дето си написала... е общо взето вярно.. само поправка: DJ DarkStep не е МС... а DJ и beatmaker (:
Иначе мене ме кефят много хора от България...
WHAT IS BG RAP? (ВИЖ ВИДЕОТО)
Сенсей не е ли рага?
![]()
Ако не е,значи ме кефи той и Raggaone.Никой,ама никой друг не слушам.Смотана музика,като цяло.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Сенсей има и Рага песни.. има и Рап.. в момента има група - ДИС (ДенЙо и Сенсей)... музиката не е смотана. Не си слушал достатъчно, или просто не си я разбрал. Всяка музика е яка, стига да й хванеш смисъла и целтаПървоначално написано от RAWRRR
![]()