.

Виж резултатите на анкетата: Kak mislite sy6testvuva li takova ne6to kato bg hip hop ?

Гласували
14. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • da

10 71,43%
  • ne

4 28,57%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Wosh Mc i bg hip hop kulturata kato cqlo

Takam iskam da znam kakvo vi e mnenieto za moq lubim izpylnitel wosh mc (naprao sym vlubena v toq 4ovek ) i kato cqlo za bg hip hop kulturata i vyob6te kato stane duma za bg hip hop za6to vinagi se se6tate za 6amara konsa i nz si koi a ne za horata koito praqt naistina ka4estveni i smisleni ne6ta kato - wosh yoko (stick insect) md beddath,Dj Darkstep ,logo 5 ,sensei i taka o4akvam va6ite komentari

Град
    Много често местят кофите в Младост и не мога да кажа точно
    тоя Уош е пич, имаше една баладка дето направо ми пука тиквата. Иначе мене много ме кефи Смотан МС :P

Dance with the dead in my dreams
    Listen to their hallowed screams
    The dead have taken my soul
    Temptation's lost all control

Re: Wosh Mc i bg hip hop kulturata kato cqlo

Цитирай Първоначално написано от LoViN`You
    Takam iskam da znam kakvo vi e mnenieto za moq lubim izpylnitel wosh mc (naprao sym vlubena v toq 4ovek ) i kato cqla za bg hip hop kulturata i vyob6te kato stane duma za bg hip hop za6to vinagi se se6tate za 6amaka konsa i nz si koi a ne za horata koito praqt naistina ka4estveni i smisleni ne6ta kato - wosh yoko (stick insect) md beddath,Dj Darkstep ,logo 5 ,sensei i taka o4akvam va6ite komentari

Ti si Chowek dostoen za uvajenie ;].Apyk sichki tea : Wosh MC,Dj Darkstep,Sensei,DRS,Huh,MD BEddah,MD Manassey,Atila,Sarafa,LOGO5 ne moa da gi izbroq sichki sa ibahti pichovete ako ne sa te az kfa li typa muzika shtqh da slusham ....

Град
    На Баскетболното игрище!
    wosh mc еее тоя рулирааааааа , много много прекалено много луд , много ме кефи ! sensei , stick insectи другите също са изроди , но много ме кефи уошия емси как реди римичките , луд е тоя човек !

а автора на тема заслужава много уважение !
    I am what I am !!!

Еми.. аз да си кажа..
    не харесвам Уош и Сенсей!
    Преди да ме питате-Да слушала съм техни песни..
    Ама нещо.. Изкефиха ме де,но една 'приятелка' мнооого ги слуша и от там покрай нея ги намразих ..

Уошшшшшшшшшшшшшшш
    Супел

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от PerfecTion`Kills
    Ама нещо.. Изкефиха ме де,но една 'приятелка' мнооого ги слуша и от там покрай нея ги намразих ..
    Мисля,че разбирам какво имаш предвидПо същия начин намразих бейса

Аз пък не харесвам руси мъже.Ама Радина е яка

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Не ме радва! По ме радват Над Закона и Кингсайз ест

Бреййй.. не съм очаквал, че има толкова мноо фенове на рапа тук

Лош е откачалка, а т'ва дето си написала... е общо взето вярно.. само поправка: DJ DarkStep не е МС... а DJ и beatmaker (:

Иначе мене ме кефят много хора от България...

WHAT IS BG RAP? (ВИЖ ВИДЕОТО)

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Сенсей не е ли рага?

Ако не е,значи ме кефи той и Raggaone.Никой,ама никой друг не слушам.Смотана музика,като цяло.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Сенсей не е ли рага?

Ако не е,значи ме кефи той и Raggaone.Никой,ама никой друг не слушам.Смотана музика,като цяло.
    Сенсей има и Рага песни.. има и Рап.. в момента има група - ДИС (ДенЙо и Сенсей)... музиката не е смотана. Не си слушал достатъчно, или просто не си я разбрал. Всяка музика е яка, стига да й хванеш смисъла и целта

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си