- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво представлява военната комисия?
abe znam che ne mu e tuka mqstoto, ama da pitam ako ima nqkoi deto e hodil na voenna komisiq kvo predstavlqva, sq sum 11 klas i me vikat za purvi put
т.1 и т.7
krem4et0
pff tuka samo nekvi 12-13 godishni li ima che nikoi ne pishe be bahti....
Нема страшно споко. Ако те викат за първи път, то е за да попълниш един формуляр, нищо повече.
kak taka ne sa zadylvitelni?Първоначално написано от find_m3
Толкова са незадължителни че един познат който не отиде на нито една направо си му звъннаха и казаха че или отива да попълни бланките или да дава 1000лв глоба за неявяване!!!
А иначе комисиите са си купон..особено голата..там пада як майтап със сестрите!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
e da trqa se plati globa za neqvqvane i pla6ta6 globi dokato se qvi6...Първоначално написано от Initial_D
![]()
ili ne e taka?!
Ами, май трябва да отидеш на първата задължително. Вече не е задължителна казармата, тъй че не виждам смисъл следващите също да са задължителни, но не съм сиг... с нашата патетична законодателна система, е най-добре да питаш на място.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Хаха пропуснах и първата и втората, обаче за голата не пропуснаха да ме извикат... Мислех си че ще мина тънко, понеже си викам че като отида и им кажа, че на практика това ми е първа комисия няма да им се занимава с мене и ще си отида като пич. Ама не баш...Първоначално написано от ^Sam90^
Иначе е пълен ташак, още повече ако си с разни квартални олигрофрени, както беше в моя случайСестрата пита един приятел "пушиш ли?" и той й разправя "да, що? да почерпиш ли искаш?"
(така не звучи забавно, но там сме се сцепили от смях)
Аз все си мислех че вече няма такива неща понеже отмениха казармата а то какво било