- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ако мн го обичаш
не естественота ако се изчукаме без да ходим, тва ше е просто неангажиращ секс за него и в крайна сметка той ше спи спокойно а аз ше рева и ше се чуда как е могъл да ми разбие сърцето
![]()
love hurts, but it's worth it =)
![]()
![]()
![]()
Ако се познаваме от една година и искам да го направя с него - най-вероятно ще го, но ако имам някакви по-сериозни чувства и не ми е за единия секс-не, защото ще знам, че после ще ми е гадно.А от къде да съм сигурна, че след като го направим, той ще тръгне с мен?
Zavisi ot situaciata. V tvoia slu4ai li4no az bih pomislila predi da deistvam. Ako se 4ustva6 gotova...davai. No vse pak pomisli 6to za 4ovek e, ako spored nego ot sexa zavisiat otno6eniata vi.
Ako se re6i6 na tazi smela stypka...uspeh![]()
I kNoW tHat EVeRytHinG ChanGeS, AlL tHE CitIeS anD FaCEs, buT I knOW How I FeEl AboUt U. TheRe'S A mOunTaiN b/N uS, But tHerE's oNe ThInG i'M suRe oF, ThaT I KNow How I feEl AbouT u...
http://www.inthenews.co.uk/photo/photo-x-$7006116$180.jpg
Точно това ми се е случвало. Много харесвах едно момче и имах ужасна нужда да съм до него, но неговото условие беше първо да преспим... Познавах го от доста време и той правеше всичко само за да ме впечатли и да се съглася, но...такава съм си, играя винаги на сигурно. Понеже имаше славата на женкар не се съгласих. И до днес не съжалявам, може и да не се получи, но поне се разминах леко. Не ми се иска да мисля какво щеше да стане ако се бях сългасила и на другата сутрин той ми беше казал, че приключваме
НЕ!Първоначално написано от lofff1991.f
moje no ako ne si devstvena!!!ako o6te ne si go pravila 6te strada6 mnogo i 6te se 4uvstva6 izpolzvana.ina4e predpolagam 4e nqma da ti puka osobeno![]()