.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

дайте ми някакъв съвет

Темата може да ви се стори банална,но имам нужда от вашата помощ,защото съм много объркана
    Ситуацията е следната:Имам приятел от известно време,не мога да кажа,че не го обичам,но имам усещането,че той не е за мен.От известно време се чудим какво да си кажем,само се караме и се сдобряваме,защото някак сме си свикнали един с друг,а честно да си призная секса е движещ фактор.Преди не беше така .
    Мислех,че всичко е идеално,но като гледам как приятелите ми са намерили точния човек за себе си,се замислям.
    Срещнах момче,което отговаря точно на представите ми на човека за мен,но не искам и да се замислям за нещо с него .
    Проблема идва може би от там,че приятелят ми е една година по-малък и някак не намирам перспектива във връзката ни.
    Моля Ви,дайте ми някакъв съвет без значение какъув... [-o<

Мега фен Аватара на koalka
    Трябва да си отговориш на въпроса какво ти искаш.Дали искаш да бъдеш с него, дали можете да оправите нещата и най-вече да проведете един разговор, за да ти станат ясни някои неща.Аз първо бих се опитала да оправя нещата и после да правя, каквото и да било.

на колко години си ти и на колко е приятелят ти ? отколко време сте заедно ? по принцип мисля че имат значение тези неща

Според мен няма значение от това че тои е по малък от теб важни са самите ви взаимотношения но по това което си написала изглежда се едно не си наясно със себе си и връзката ви

Град
    ПрИ Теб
    Ti na kolko si?Emi 6tom misli6,4e tva mom4e ne e za teb mu go kaji.Az bqh vav sa6tata situaciq,karanici-sdobrqvane i nai-nakraq mu kazah,4e iskam da skasame 6toto nemojem da prodaljavame taka.Po-dobre mu go kaji,za da ne go laje6!!!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Мега фен Аватара на sasha_90
    Важно е какво искаш ти.Добре помисли над това дали искаш да останеш с приятеля си или не.В случай,че си сигурна и не искаш да си с него го остави.

Град
    в нас
    nai dobre pogovorete i se razberete dali se iskate o67e.
    NO COMMENT

той е на 17,а аз на 18.Сложно е,защото аз тази година завършвам,а той има още да учи.Ако остана с него малко или много му давам надежда за нещо сериозно.Аз съм първата му сериозна връзка и си мисли,че ще съм последната.Там е работата,че не можем да седнем да поговорим...разговорите отдавна не вървят и завършват еднакво..с караници.Но ако го оставя не знам какво може да направи...

Звучиш едва ли не "не мога да бъда повече с него,но ако го оставя нз какво може да си причини..".
    Караниците са напълно нормално явление в една връзка,но ако те са ежедневие-няма смисъл да си късате нервите и двамата..
    А няма значение,че си година по-голяма от него-тва не е никаква разлика за мене.
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си