- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мама или тати?
Кой ме разбира?С кого споделям?Кой повече ме защитава?Кого обичам повече и мога ли да ги деля?Мама или тати?
Повече се разбирам с мама . Тя е съвременна жена , а тати е малко по консервативен.
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
И двамата са последите неща във вселената, на които бих споделила нещо.
Memento moriendum esse!
vav vsi4ko izbiram mama![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,
na vsi4ki otgovori moga da otgovorq s pulen glas MAMA 6toto ba6ta mi ve4e e psihi4no bolen(suvsem seriozno govorq) i predi ne be6e stoka ama sega napravo nqmam dymi taka 4e mama e vsi4ko za menПървоначално написано от svm1987
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Май никой.Оправям се самичка от малка.
Обичам само един човек и това съм аз.
ми мама![]()
![]()
The pain is undividable part of the life.
може на някой да прозвучи смешно,но като по-малка споделях с баба си,защото от както бях в 1 клас майка ми не е в страната,а баща ми в такъв случай няма от кой да ме защитава в къщи,но не мога да кажа че баба ми ме разбира!![]()
Бащата естествено! Жалко че не се виждам с нео много много но поне ще излезем някой път за по една бира![]()
амии аз съм на тати принцеската хихиа пък батко е слабост на мама ама и с двамката се разбирам супер и си ги обичкам много
![]()
![]()
с мама споделям тя ме разбира........ кой ме защитава хмм според ситуацията и двамата ама повече мама ........... обичам си ги по равно![]()
Мама.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Poveche spodelqm s maika mi shtotu e i ot syshtiq pol i ma razbira vse pak..:}
хаха..майка ми естествено.
За девиза -харниса курветата,че ако ги няма дупки на стените трябва да отваряме !Първоначално написано от No_Limit
И аз ..и азПървоначално написано от heely
Ама понякога имам нужда от малко подкрепа..
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Разделени са,така че нямам голям избор,но пък и в моя случай не искам и да имам.Живея при майка ми-разбираме се.Има си втори мъж,леко не го понасям,ама какво да се прави..![]()
Ми наще са разведени.Не си споделям и с двамата.От родата споделям само с братовчедка ми и леля ми.Тати си го обичам повече.Но пък ако става въпрос за нещо материално тичкам при майка ми - понеже не се налага да ме издържа през цялото време на 2-3 месеца я охарчвам жестоко.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.