.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 126
    Нито един.Що се отнася до споделяне,не споделям много с нашите,но все пак с майка ми повече..

и двамата е с мама повече споделям
    ThE bEsT aNd ThE mOsT bEaUtIfUl ThInGs In ThE wOrLd CaNnOt Be SeEn oR EvEn ToUcHeD.ThEy MuSt Be FeLt WitH ThE hEaRt ;>

И двамата.Просто не мога да избирам между хората,които обичам най-много на този свят!

едно време си споделях всичко с татко...
    ама откакто той умря с никой
    а майка ми е пача.Може би щях да я обичам,
    ако не беше толкова безразлична към мен...
    Много боли,когато майка ти не те обича

Голям фен Аватара на nadincety
    Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Emi mama me razbira pove4e s neq se razbiram po dobre tq me za6titava pove4e ot tati no gi obi4am po ravno
    И при мен е така
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...922919#8922919

Продавам летни дрешки

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Emi mama me razbira pove4e s neq se razbiram po dobre tq me za6titava pove4e ot tati no gi obi4am po ravno
    +1
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Еми мама ме разбира повече с нея споделям С тати се разбирам по-добре и той ме защитава
    Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!

Фен Аватара на BloniTka
    Град
    Манхатън.
    Мама ..с нея се разбирам повече. Може би щото и аз съм женско ..Не си споделяме кой знае колко.. ама се пак,ей така си гожорим за женски работи.С баща ми едно време мн оо се разбирах..той беше по-добрия.Даваше ми пари за щяло и нещяло,угаждаше ми,пускаше ме навсякъде.. обаче замина в чужбина за има-няма 2 години и като се върна беше тотално променен.Сега постоянно се заяжда с мене [ е не постоянно ..ама често ] и всеки път,катоми даде за нщо пари,после пита за кво съм ги изхарчила [ щото си мисли че за наркотици ] и като излизам някъде ми казва да се прибирам рано и се се чуди че вече излизам с момчета и седя до късно.. [ искам да му кажа " Татее,вече не съм малкото ти момиченце.. " и така.. ;] но най-често споделям с най-добрата си приятелка!
    I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!

Защо трябва да ме разбира единя защо единя трябва да ми помага.При това важи и за двамата ми родители разбирасе що се отнася до женски тайни с мама но пък тати знае за първото ми гадже смисъл научи пръв.ИИ двамата ми помагат и на двамата споделям.

мама, тя прави всичко
    татко -той не прави нищо,дори не се опитва да ме разбере.Той не би ме избрал, защо аз да го избирам ядосана съм му ...

Фен
    Град
    c0фиR
    и дфамата мн си ги бичам идосфат ме ма си ги бичам

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Ми с мама повече споделям и тя си ме защитава,щото бащата е мн0у зашеметен :P и общо взето мама си я обичкам повече

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BeboP
    Майка ми ме разбира повече, с нея и споделям. Баща мииии...опитва се да ме разбере, само че опитите му досега са все неуспешни Логично, всъщност Само че той ме защитава повече, което не разбирам Да ги деля...не, не мога, обичам ги еднакво. Еее, може би баща ми мааалко повече
    същото +1

С татко се разбирам повече. Татко ме защитава. С татко споделям абсолютно всичко. Татко е човека, на който мога да се обадя когато ми е тъжно, когато имам нужда от съвет. Татко е този, който беше до мен когато ми беше трудно, когато бях щастлива и когато съм имала нужда.
    Майка ми от доста години не е фактор в живота ми. Не съм видяла нещо добро от нея. От мнооого дълго време не е човек, на който искам да приличам и като който да искам да стана. Вероятно, ако не беше татко и приличието отдавна щяхме да сме престанали да си говорим. Но за пред хората поддържаме прилични отношения. Единствената причина да се виждаме е това, че с татко са заедно...
    Затова отговора на въпроса `Кой обичам повече?` мисля, че е ясен - Татко.

na saseda maikata me razbira nai dobre

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Татиии Тати повече се бъзика..мога да му споделям повече неща..Мама само писка...ама като че ли да говорим кой повече обичам нз всеки има нещо, което харесвам у него

БебЕтатаа мииии

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Кой ме разбира?Тати. С кого споделям?МамаКой повече ме защитава?Хм...зависи от случая ама доло-горе по равно. Кого обичам повече и мога ли да ги деля? Тати. Мама или тати? Знам, че е гадно, ама тати с две ръце.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...

Re: Мама или тати?

Цитирай Първоначално написано от svm1987
    Кой ме разбира?С кого споделям?Кой повече ме защитава?Кого обичам повече и мога ли да ги деля?Мама или тати?
    Тати ме разбира!С никой не споделям!Тати ме защитава!Обичам Тати и да мога да ги деля! ТатИИИИИ
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Ами с мама си споделям повече щото съм момиче,логично е тя да ме разбира по-добре от тати...обаче той ми угажда повече щото съм му слабост, а пък братчето ми е слабост на мама. Но да ги деля НЕ МОГА,обичам ги и двамата по-равно и се радвам,че имам такива страхотни родители

Град
    #mainatown
    И на двамата не им пука.
    Обичам само един човек и това съм аз.

с никой не споделям...иначе тати по си го обичам
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

татиии...пф ако беше въпроса кой да умре ... мама или тати? МАМА ей не мога да го трая туй същество. А за бащата ... да споделям вс с него лошото е че той споделя вс с майка ми

Цитирай Първоначално написано от radko1991
    татиии...пф ако беше въпроса кой да умре ... мама или тати? МАМА ей не мога да го трая туй същество. А за бащата ... да споделям вс с него лошото е че той споделя вс с майка ми
    tate,toi za ni6to ne mi se kara,ne 4e mn spodelqm s tqh de,imam si fr za tova :P
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Mи по принцип тате ме рабира повече, позволява ми почти всичко /без цигари,наркотици и татуировки/. Иначе моите си неща не ги споделям с никой, щот от малка съм свикнала да се оправям сама.
    Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си