- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мама или тати?
Нито един.Що се отнася до споделяне,не споделям много с нашите,но все пак с майка ми повече..
и дваматае с мама повече споделям
![]()
ThE bEsT aNd ThE mOsT bEaUtIfUl ThInGs In ThE wOrLd CaNnOt Be SeEn oR EvEn ToUcHeD.ThEy MuSt Be FeLt WitH ThE hEaRt ;>
И двамата.Просто не мога да избирам между хората,които обичам най-много на този свят!
едно време си споделях всичко с татко...
ама откакто той умря с никой
а майка ми е пача.Може би щях да я обичам,
ако не беше толкова безразлична към мен...![]()
Много боли,когато майка ти не те обича
И при мен е такаПървоначално написано от mon4eto
![]()
+1Първоначално написано от mon4eto
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Еми мама ме разбира повече с нея споделям С тати се разбирам по-добре и той ме защитава![]()
Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!
Мама ..с нея се разбирам повече. Може би щото и аз съм женско ..Не си споделяме кой знае колко.. ама се пак,ей така си гожорим за женски работи.С баща ми едно време мн оо се разбирах..той беше по-добрия.Даваше ми пари за щяло и нещяло,угаждаше ми,пускаше ме навсякъде.. обаче замина в чужбина за има-няма 2 години и като се върна беше тотално променен.Сега постоянно се заяжда с мене [ е не постоянно ..ама често ] и всеки път,катоми даде за нщо пари,после пита за кво съм ги изхарчила [ щото си мисли че за наркотици ] и като излизам някъде ми казва да се прибирам рано и се се чуди че вече излизам с момчета и седя до късно.. [ искам да му кажа " Татее,вече не съм малкото ти момиченце.. "и така.. ;] но най-често споделям с най-добрата си приятелка!
![]()
I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!
Защо трябва да ме разбира единя защо единя трябва да ми помага.При това важи и за двамата ми родители разбирасе що се отнася до женски тайни с мама но пък тати знае за първото ми гадже смисъл научи пръв.ИИ двамата ми помагат и на двамата споделям.
мама, тя прави всичко
татко -той не прави нищо,дори не се опитва да ме разбере.Той не би ме избрал, защо аз да го избирам ядосана съм му ...
и дфаматамн си ги бичам идосфат ме ма си ги бичам
![]()
Ми с мама повече споделям и тя си ме защитава,щото бащата е мн0у зашеметен :P и общо взето мама си я обичкам повече![]()
същото +1Първоначално написано от BeboP
С татко се разбирам повече. Татко ме защитава. С татко споделям абсолютно всичко. Татко е човека, на който мога да се обадя когато ми е тъжно, когато имам нужда от съвет. Татко е този, който беше до мен когато ми беше трудно, когато бях щастлива и когато съм имала нужда.
Майка ми от доста години не е фактор в живота ми. Не съм видяла нещо добро от нея. От мнооого дълго време не е човек, на който искам да приличам и като който да искам да стана. Вероятно, ако не беше татко и приличието отдавна щяхме да сме престанали да си говорим. Но за пред хората поддържаме прилични отношения. Единствената причина да се виждаме е това, че с татко са заедно...
Затова отговора на въпроса `Кой обичам повече?` мисля, че е ясен - Татко.![]()
na saseda maikata me razbira nai dobre![]()
ТатиииТати повече се бъзика..мога да му споделям повече неща..Мама само писка...ама като че ли да говорим кой повече обичам
нз всеки има нещо, което харесвам у него
![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Кой ме разбира?Тати. С кого споделям?МамаКой повече ме защитава?Хм...зависи от случая ама доло-горе по равно. Кого обичам повече и мога ли да ги деля? Тати. Мама или тати? Знам, че е гадно, ама тати с две ръце.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Тати ме разбира!С никой не споделям!Тати ме защитава!Обичам Тати и да мога да ги деля! ТатИИИИИПървоначално написано от svm1987
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Ами с мама си споделям повече щото съм момиче,логично е тя да ме разбира по-добре от тати...обаче той ми угажда повече щото съм му слабост, а пък братчето ми е слабост на мама.Но да ги деля НЕ МОГА,обичам ги и двамата по-равно и се радвам,че имам такива страхотни родители
![]()
И на двамата не им пука.
Обичам само един човек и това съм аз.
с никой не споделям...иначе тати по си го обичам![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
татиии...пф ако беше въпроса кой да умре ... мама или тати? МАМА ей не мога да го трая туй същество. А за бащата ... да споделям вс с него лошото е че той споделя вс с майка ми![]()
![]()
![]()
![]()
tate,toi za ni6to ne mi se kara,ne 4e mn spodelqm s tqh de,imam si fr za tovaПървоначално написано от radko1991
:P
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Mи по принцип тате ме рабира повече, позволява ми почти всичко /без цигари,наркотици и татуировки/.Иначе моите си неща не ги споделям с никой, щот от малка съм свикнала да се оправям сама.
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..