- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мама или тати?
Баща ми много ясно.Лошото е, че живее в Испания и се виждаме рядко (на половин-една година).Ама след 2 дни заминавам при него![]()
Мама!Аз с тате много,много не си общувам![]()
и аз такаПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Ми с мама се разбирам и мога да й споделя,но и на ба6та ми мога да споделя без притесненияяяя
s mama ne se razbirame ama vyob6te...a s tati sme ot edin otbor :P s nego se razbirame, govorim si...namirame obsht ezik...na nego moga da mu kaja 4e si imam gadje i dori moga da go zapoznaq s nego...no s mama v nikakyv slu4ai 6te mi otreje glavata ako 4ue za mom4e...s tati...postoqnno pytuvame, gledame filmi, hodim na plaj, dori ponqkoga i pazaruvame zaednoObi4am i dvamata si roditeli no sym po privyrzana kym tati
![]()
Мама ме разбира повече. Винаги ме защитава. Абе каквото и да стане насреща е моята мила мама![]()
![]()
Кой ме разбира?-Тати
С кого споделям?-Мама
Кой повече ме защитава?-Тати
Кого обичам повече и мога ли да ги деля?-И двамата?
Мама или тати?-И двамата!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Винаги е била майка, но напоследък усещам инициатива в баща ми, иска да му споделям повече, и ако имам някакви проблеми или затруднения да питам за помощта му.
Имам страхотни родители, пожелавам на всеки да има като моите.
и двамата се разбирам но като че ли с майка се разбирам повече,баша ми е много нервен и аз като не му обясня нещо както трябва и почва да се нерви...споделям повече с една фр която е извън страната,защото ако няще знаят кво става няма да ме пуснат да излеза от нас![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
мама,на нея мога да и споделя почти всичко![]()
![]()
С мама споделям повече,но тати винаги е на моя страна![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
zavisi... nqkoi put spodelqm s ba6tata drug put s maikata.. pak nqkoi pat izobp6to ne spodelqm sam se opraqm..ina4e ba6tata pove4e ma za6titava
Obicham gi po ravno .. no s nikoi ottqh ne spodelqm.. na tati ne vurvi da mu spodelqm ,puk mama kato si e tuk i nqkak si nemoga da svikna che e pri men i kato trugne puk ne moga da svikna che q nqma i... se poburkvam....maika mi ne e bila dostatuchno vreme pri men,za da moga da izbera edin ot dvamata (rabotai v chujbina ,ne sa razdeleni s bashta mi,da ne pomislite taka)
~Remember,remember...25th of November~
1+Първоначално написано от sasha_90
зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!
мама повече ме разбира от тати ,но ги обичам по-равно.![]()
о_0 мама мноу ясно...с тате хич хич хич ама хииииич не се разбираме...
![]()
![]()
![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Майка, защото тя ме е отгледала и ми е дала всичко!
Кой ме разбира? - никой
С кого споделям? - с никой
Кой повече ме защитава? - тати
Кого обичам повече и мога ли да ги деля? - ТАТИ
Мама или тати? - Тати
Като се има предвид,че нямам нищо общо с баща ми,логично е,че нямам др избор освен майка ми.Въпреки че дори да живеех и с двамата..почти съм сигурна,че пак бих избрала майка (все пак съм момиче). Това обаче не значи,че се разбирам идеално с нея и винаги вс е перфектно.Напротив...даже обратното,но според мен е нормално понякога да се караме.Въпреки вс мнооого я обичам!
+1Първоначално написано от mon4eto
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
и аз такаПървоначално написано от SlAdKoTy zLo
![]()
![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
Живея само с майка,и мисля,че няма нужда от повече приказки.![]()
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Кой ме разбира?-никой
С кого споделям?-с никой
Кой повече ме защитава?- зависи от ситуацията....и единия и другия
Кого обичам повече и мога ли да ги деля?-не мога да деля
Мама или тати?-сестра ми![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..