.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 126

Град
    Усмивката :Р
    И двамата, стига да не са заедно, защото ми се нахвърлят и двамата да ми изнасят поучителни лекции в един тон
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

Abe pri koito po-izgodno

Град
    Малката Виена т.е Русе
    Мн си обичкам мамааааааааа

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Зависи от ситуацията.
    +1

Цитирай Първоначално написано от SuZi ™
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Зависи от ситуацията.
    +1
    +1 но в пове4ето слу4аи тате ме защтитава ..ии по4ти винаги е по-добър от мама ..ама ко да се прави

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Мама
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

s mamito0 mi po0veche se razbiram....s bashta mi vyo0sbhte ne si g0w0rq...i ne se wijdam s neg0o (nishto che jiweem v edin apartament)

Ами.. тати не живее с нас отдавна, такаче .. мама

Майка ми за мен е всичко.Не че не обичам баща ми,но той никога не се е отнасял с мен с няква особена обич или отговорност.
    Поисках дъжд и заваля.
    Не ме гледай с укор в очите!
    Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    С баща ми не се виждаме и не си говорим.

Избирам майка ми, макар с нея в момента да не живеем заедно и да не поддържаме кой знае какви отношения.

Град
    Сф
    ако си женско - мама , ако си мъжко - тате обаче обикновенно мама е по -загрижена
    Racing Heart

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LofYou
    Мама ме разбира по добре , също така с нея споделям много повече ... Но татко ме защитава повече се пак аз съм неговото единствено момиченце .. Но ме мога да ги деля те са мои родители и ме обичат еднакво ..
    + 1

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    nikoi ne me rabira vsi4ki obi4at sestra mi a az sym po malkata ,no moje bi kato se zamislq maika mi ,ba6ta mi nikoga ne me e obi4al taje o6te ot malka mi e kazval po dobre da ne sym se rajdala

Супер фен Аватара на j_adore2
    Емм..мама.. Веднъж сме сами цял ден с баща ми в нас,но аз си стоях пред Пи Си - то и не съм слизала цял ден и вечерта слязох да вечерям и баща ми:"Ти чак сега ли се прибираш?"и аз:"Не съм излизала цял ден" и той:"Айде бее и аз си бях цял ден тука,пък не съм те видял ".. Колко е загрижен човека за менее Тежко е много ..
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Повече от фен
    Мама

Те са невероятни родители и много ги обичам. С всеки един от тях мога да споделям и знам, че винаги ще получа разбиране.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    гр.Пловдив
    Зависи от ситуацията,но и с двамата мога да сподем и знам,че винаги ще ме разберат и подкрепят ..

PeopLз st0p Fighting..AngзLs arз cRying..We can be better..Lovз is thз answзr[!]

mmi kato napravq nqkoq prostutiq tatko ne mi se kara...nekazva me i se prikluchva...puk maika mi pochva da mi obqsnqva...puk inache spodelqm poveche na mama... noo i dvamata si gi obicham

Re: Мама или тати?

На различните въпроси - различни отговори.

Кой ме разбира? - и двамата, но и двамата ме разбират в различни неща, различни хора са все пак.
    С кого споделям? - Най-често с майка си, защото най-често сме заедно, свикнала съм с нея, супер човек си е, а и ме разбира (с условието от предния отговор).
    Кой повече ме защитава? - Ммм, не мога да отговоря, малко ситуации за "защитаване" съм имала.
    Кого обичам повече и мога ли да ги деля? - Ами мога да ги деля... Незнам обстоятелствата ли са такива или какво, но обичам майка си повече (за което се чувствам виновна...).
    Мама или тати? - Мама.

П.П.Предпочитам да ги наричам майка и татко (иначе ги викам с "мамо и тате" де ).

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here

Re: Мама или тати?

Цитирай Първоначално написано от svm1987
    Кой ме разбира?С кого споделям?Кой повече ме защитава?Кого обичам повече и мога ли да ги деля?Мама или тати?
    Има случеи когато и двамата ме разбират или пък само единият, или пък изобщо( което е най гадното).
    Споделям и с двамата без значение за какво става въпрос-даже и цикъл с баща ми( хаха )<<<3
    ОООО Тате ме защитава повече от майка! Доказано е!
    Не мога да преценя кой обичам повече. Може би и двамата.
    ♥ ♥ ♥

С мама споделям повече, иначе и двамата си ги обичам равно.

Не мога така да ги сравнявам...различни са..мама е по компетентна по повечето въпроси и с нея мога да си споделям всичко и е по взискателна...ноо баща м пък е голям пич авее обичам ги по равно :}

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Ами мама по ме разбира, може би, защото съм момиче или и аз не знам. По принцип съм се метнала на баща ми и много му се глезя, драчим се понякога... Имам чувството, че не може да ми откаже нищо, когато му се подмазвам, така че и двамата еднакво си ги обичам.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Град
    Е как къдЕ?Еми у нас бЕ ;)
    Споделям повече с майка ми,тя повече ме защитава,по точно не смее пред баща ми когато той вика щото е доста луд Той много често ме дразни щото крещи за ПЪЛНИ простотий.. Винаги аз съм прав(макар сега да седя ) но когато е добър си ги обичам по равно Само да не вика и е супер Вчера например в 1 часа ми крещи що не си лягам и че неска не моа да стана щото тряаше да излизам по рано..Викам мой си проблем на теб като ти се спи лягай и той се разкара Винаги заплашва че ше ме събуди като тръгва за работа в 8 часа с чаша студена вода ама никога не го прави
    http://impulse.bg
    н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
    Skype--> teh_pro_3
    Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си