- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мама или тати?
И двамата, стига да не са заедно, защото ми се нахвърлят и двамата да ми изнасят поучителни лекции в един тон![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Abe pri koito po-izgodno![]()
![]()
+1Първоначално написано от sasha_90
![]()
+1 но в пове4ето слу4аи тате ме защтитава ..ии по4ти винаги е по-добър от мама ..ама ко да се правиПървоначално написано от SuZi ™
![]()
Мама![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
s mamito0 mi po0veche se razbiram....s bashta mi vyo0sbhte ne si g0w0rq...i ne se wijdam s neg0o (nishto che jiweem v edin apartament)![]()
![]()
![]()
![]()
Ами.. тати не живее с нас отдавна, такаче .. мама![]()
Майка ми за мен е всичко.Не че не обичам баща ми,но той никога не се е отнасял с мен с няква особена обич или отговорност.
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
С баща ми не се виждаме и не си говорим.
Избирам майка ми, макар с нея в момента да не живеем заедно и да не поддържаме кой знае какви отношения.
ако си женско - мама , ако си мъжко - тате обаче обикновенно мама е по -загрижена
Racing Heart
nikoi ne me rabira vsi4ki obi4at sestra mi a az sym po malkata,no moje bi kato se zamislq maika mi ,ba6ta mi nikoga ne me e obi4al taje o6te ot malka mi e kazval po dobre da ne sym se rajdala
Емм..мама.. Веднъж сме сами цял ден с баща ми в нас,но аз си стоях пред Пи Си - то и не съм слизала цял ден и вечерта слязох да вечерям и баща ми:"Ти чак сега ли се прибираш?"и аз:"Не съм излизала цял ден" и той:"Айде бее и аз си бях цял ден тука,пък не съм те видял ".. Колко е загрижен човека за менееТежко е много ..
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Мама![]()
Те са невероятни родители и много ги обичам. С всеки един от тях мога да споделям и знам, че винаги ще получа разбиране.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Зависи от ситуацията,но и с двамата мога да сподем и знам,че винаги ще ме разберат и подкрепят ..![]()
![]()
![]()
PeopLз st0p Fighting..AngзLs arз cRying..We can be better..Lovз is thз answзr[!]![]()
mmi kato napravq nqkoq prostutiq tatko ne mi se kara...nekazva me i se prikluchva...puk maika mi pochva da mi obqsnqva...puk inache spodelqm poveche na mama...noo i dvamata si gi obicham
![]()
На различните въпроси - различни отговори.
Кой ме разбира? - и двамата, но и двамата ме разбират в различни неща, различни хора са все пак.
С кого споделям? - Най-често с майка си, защото най-често сме заедно, свикнала съм с нея, супер човек си е, а и ме разбира (с условието от предния отговор).
Кой повече ме защитава? - Ммм, не мога да отговоря, малко ситуации за "защитаване" съм имала.
Кого обичам повече и мога ли да ги деля? - Ами мога да ги деля... Незнам обстоятелствата ли са такива или какво, но обичам майка си повече (за което се чувствам виновна...).
Мама или тати? - Мама.
П.П.Предпочитам да ги наричам майка и татко (иначе ги викам с "мамо и тате" де).
Има случеи когато и двамата ме разбират или пък само единият, или пък изобщо( което е най гадното).Първоначално написано от svm1987
![]()
Споделям и с двамата без значение за какво става въпрос-даже и цикъл с баща ми( хаха)<<<3
ОООО Тате ме защитава повече от майка! Доказано е!![]()
Не мога да преценя кой обичам повече. Може би и двамата.
♥ ♥ ♥
Не мога така да ги сравнявам...различни са..мама е по компетентна по повечето въпроси и с нея мога да си споделям всичко и е по взискателна...ноо баща м пък е голям пичавее обичам ги по равно :}
Ами мама по ме разбира, може би, защото съм момиче или и аз не знам. По принцип съм се метнала на баща ми и много му се глезя, драчим се понякога... Имам чувството, че не може да ми откаже нищо, когато му се подмазвам, така че и двамата еднакво си ги обичам.![]()
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Споделям повече с майка ми,тя повече ме защитава,по точно не смее пред баща ми когато той вика щото е доста лудТой много често ме дразни щото крещи за ПЪЛНИ простотий.. Винаги аз съм прав(макар сега да седя
) но когато е добър си ги обичам по равно
Само да не вика и е супер
Вчера например в 1 часа ми крещи що не си лягам и че неска не моа да стана щото тряаше да излизам по рано..Викам мой си проблем на теб като ти се спи лягай и той се разкара
Винаги заплашва че ше ме събуди като тръгва за работа в 8 часа с чаша студена вода ама никога не го прави
![]()
![]()
http://impulse.bg
н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
Skype--> teh_pro_3
Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]