- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му откажа без да го нараня?
Здравейте ! Аз съм момиче. Снощи едно момче ми каза по скайп ,че ме харесва , но аз не знам дали го харесвам. Утре ще ходим на кино и той очаква да му кажа какво съм решила т.е. дали го харесвам и дали ще ходим.Истината е ,че испитвам мн малка симпатизация към него , но в момента не ми се занимава с момчета , имам едни мн сериозни изпити да готвя. Въпросът ми е дали някой може да ми даде съвет как да му обясна всичко това и да му откажа без да го нараня![]()
Prosto suvsem spokoino mu obqsni,4e ne izpitva6 ni6to kum nego.Taka ili ina4e ako toi mnogo te haresa 6te go narani6,no vse pak 6tom nqma6 jelanie da bude6 s nego prosto go kaji,no razbira se ostanete priqteli.V tova nqma ni6to lo6o.Uspeh..\
/
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
както и да отхварлиш някой пак го нараняваш.дали ще му го кажеш по такти4но или направо'не ми се занимава с тебе"се тая.кажи му тва което написа,4е имаш много изпити тря да у4иш и не искаш да се обвързваш..
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Pomisli si dali iska6 da narani6 nego kato mu kaje6 4e ne izpitva6 ni6to ili da narani6 sebe si,kato go izlaje6.Ima i sredno polojenie.Ako toi naistina darji na teb 6te te razbere ako mu obqsni6 tova koeto napisa i na nas![]()
Кажи му истината, че нямаш време за него
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
Кажи му,че имаш симпатии към него,но сега нямаш нужда(желание)да се обвързваш с когото и да било.
dam , kaji mu go , no vnimatelno bez grubosti i rqzyk ton . no i vnimavai , da ne si pomisli , che "koketstvash " i se pravish na nedostypna , a vsyshtnost iskash da te svalq oshte . uspeh![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Не можеш да му откажеш без да го нараниш.
Но можеш да му откажеш така, че да си останете приятели.
Просто му кажи че не желаеш/не можеш/нямаш време за това /макар че последното ще го обиди!/, но го искаш за приятел.
Ако е достатъчно умен ще го схване.
saglasna samПървоначално написано от Elegance'
![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,
Бъди честна \/ щом нямаш чувства към него си му го кажи иначе ше се получи тъпа ситуация
![]()
Kaji mu "PICH SORRY MA AZ SYM LESBIIKA " i nqma ta tyrsive4e
![]()
![]()
![]()
По-добре в началото, отколкото, ако след време му го кажеш, а през това време ходите.Да, определено ще му стане гадно, но това е неизбежно, защото той те харесва най-малкото.
Здравейте ! Благодаря на всички ви , за съветите . Ами аз му обясних и приложих някои ваши съвети , но той не разбра ,изхили се и дори приятели не иска да сме . Неговата логика била: Ами като не сме гаджета , не сме и приятели! В момента ми е кофти ,но..няма как . Е , мн мн ви благодаря![]()
обаче ако има дума "симпатизация" както си се изразила си режем главата![]()