.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

офффф класа ми е супер тъп

Здравейте.. значи от тази година съм в ново даскало в друг град нали кандидатствах приеха ме и така.. и всички сме нови нали.. но някак си се делим на групички и ние нали стачкуваме още, но тая седмица взеха да ни викат за по един час само.. .. и нз обаче с никой нищо не мога да си кажа всеки мълчи и нищо не казва пък аз съм много приказлива и много се ядосвам като малчат.... таа..въпроса ми е като бяхте в нов клас нали не само вие ми всички и при вас ли беше тъка.. всеки сеедно се притеснява да каже нещо... всеки мълчи и т.н. и кога се оправи това.. станахте ли приятели след това и прочие и прочие.. сори за леко тъпата тема... но просто не издържах..
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

Град
    София
    радвай се докато можеш ,че после като си отворят устите ще ти се иска да умреш

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Напълно нормално е в началото да сме по-мълчаливи.Все пак,имай предвид това,че не се познавате и ви трябва време,докато привикнете към новата среда.
    Не насилвай нещата,сигурна съм,че по нататъка ще се поутпуснете.Ако хората свестни,може и приятелство да създадете.Имате доволно много време да се опознаете,а и нали знаеш,че хубавите неща,стават бавно.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Повече от фен
    Ами ние много бързо свикнахме заедно за 3-7 дена и стана така все едно се познаваме от 5 години!

Да, отначало всички мълчаха като пукали. Повечето, де, новите. Защото половината ми клас се оказа, че преди са били заедно пак С времето това ще стане. Избери си една групичка и иди да си бърбори с тях. Ще се свенят малко, ще се стискат, но все ще разчупиш леда :Р Аз обичам бъбриви хора примерно
    Memento moriendum esse!

Така е в началото, по-нататък ще се сближите.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Мега фен
    Град
    София
    Ние пък не си мълчахте- запознавахме се бурно...хаха, иначе по- късно осъзнах, че за нищо не ми става класа.

Не съм имала такива пробли.Може би 'щото бях с най-добрата ми приятелка.А ако бях сама,едва ли щеше да бъде така..хах..
    ъм..като мълчат-питай ги за нещо..къде са учили,ала-бала.. (:

Аз също съм в ново училище тази година и при мен в началото беше така ,но с течение на времето се отпуснахме и сега като се опознахме си изкарваме много добре . Не се притеснявай и при теб ще стане така

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    при нас беше същата работа до няква степен все още е щото някой ги е шубе да си отворят устата и тей ама споко се ще се намери някое дрънкало дето да разчупи леда
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Спокойно, при всички е така. И аз като бях осми клас .. езикова паралелка супер странно се чувствах все някфи зубърчета около мен и почти с никой не говорех. Сега вече сме десети клас, да речем опознали сме се, но класа ни е на групички все още. Събрали сме с още няколко момичета и си се водим постоянно дори и извън даскало, но все пак аз не мога да понасям класа си И при теб ще се оправят нещата Нищо не става от веднъж
    >>> House Music <<<

Първия ден само аз и едно момиче говорехме и не спирахме, а останалите си мълчаха и ни слушаха, ама все ми е тая.В края на първата седмица разговорите тръгнаха, като да не повярвате...

Еми в началото винаги е така. И при мен беше така....всички мълчат, не се познават ама и аз съм една голяма дърдорана и ги почнах още в началото Абе щом те не знаят за к'во да приказват, приказвай ти бе, много е лесно Ама виж и ние в началото бяхме мълчаливи и се делихме на групички (не че и сега не се делим) ама всички се разбираме и то доста добре. Няма от кво да се притесняваш...кофтито при теб е най-вече заради стачката и нямате достатъчно време да се опознаете, но и на това ще му дойде времето.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Споко и моя клас е шибан [/quote]

Град
    Слънчевата система
    i v moq klas ima 1 grupi4ka koito se mislqt za nai velikite i draznqt vsi4ki drugi am po golemi priqteli sa mi kazvali 4e kym 12 klas predi za zavyr6at klasa im se e splutil

Повече от фен
    В моя калс беше така, нямаше много контактни хора, но аз много напористо си спечелих доверени хора.Естествено има и хора които не мога да понасям, но се успокоявам, че можеше да е по зле.Спокойно с времето като се опознаете нещата ще се оправят.Дай им малко време, като станете 9 клас ще сте по задружни.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Град
    #mainatown
    Спокс де,няма да е по смотан от моя клас...Имам чувството че моя клас е подбран от най-малоумните от цялото даскало...
    Обичам само един човек и това съм аз.

Мега фен
    Град
    София
    Еми нормално е.В началото винаги е така.Но като тръгнете на училеще с редовни часове бърэо ще свикнете един с друг и няма да се усетите кога сте си станали партиъка !
    И аэ си спомням как пъвите дни в осми клас само псувах класа ми и обяснявах какви са смотльовци,но мина малко време и се окаэа ,че доооста съм грешала.
    Абе споко,ще се оправите.
    [size=7][b][u]fosse cos

Пфхаха..и аз много говоря и бях подплашила народа от началото..
    споки,не се притеснявай-временно е Аз както много говоря съм
    и много контактна..просто говори си с тях,не ги отбягвай..с времето
    всичко ще се оправи

Walk go home boy...

Не се оплаквай и моя не е цвете за мирисане ..

Цитирай Първоначално написано от find_m3
    радвай се докато можеш ,че после като си отворят устите ще ти се иска да умреш
    indeed

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    При мен не беше така. Верно,че в началото бяхме на групички, но пак си говореха всички... Може би затова доспринесе и госпожата по английски, която е мн печена и ни забавляваше, изобщо направи, така че всички да се запознаем, и не само да си научим имената, а и по нещо за другите...

хммм при мен не беше така е много ясно, че отначало не се скасвахме да говорим помежду си, но се пак си разменяхме по една две реплики като мине малко време ще се поотпуснат и всичко ще бъде ок според мен :P

Това че са срамежливи не ги прави тъпи , но мисля че след време ще се сближите
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Ами в моя клас момичетата са скоби, аз за това се движа с момчетата.
    Иначе е простотия от където и да го погледнеш, но сега се живее !?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си