- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- офффф класа ми е супер тъп
Здравейте.. значи от тази година съм в ново даскало в друг град нали кандидатствах приеха ме и така.. и всички сме нови нали.. но някак си се делим на групички и ние нали стачкуваме още, но тая седмица взеха да ни викат за по един час само.. .. и нз обаче с никой нищо не мога да си кажа всеки мълчи и нищо не казва пък аз съм много приказлива и много се ядосвам като малчат....![]()
![]()
![]()
![]()
таа..въпроса ми е като бяхте в нов клас нали не само вие ми всички и при вас ли беше тъка.. всеки сеедно се притеснява да каже нещо... всеки мълчи и т.н. и кога се оправи това.. станахте ли приятели след това и прочие и прочие.. сори за леко тъпата тема... но просто не издържах..
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
радвай се докато можеш ,че после като си отворят устите ще ти се иска да умреш![]()
Напълно нормално е в началото да сме по-мълчаливи.Все пак,имай предвид това,че не се познавате и ви трябва време,докато привикнете към новата среда.
Не насилвай нещата,сигурна съм,че по нататъка ще се поутпуснете.Ако хората свестни,може и приятелство да създадете.Имате доволно много време да се опознаете,а и нали знаеш,че хубавите неща,стават бавно.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ами ние много бързо свикнахме заедно
за 3-7 дена и стана така все едно се познаваме от 5 години!
![]()
Да, отначало всички мълчаха като пукали. Повечето, де, новите. Защото половината ми клас се оказа, че преди са били заедно пакС времето това ще стане. Избери си една групичка и иди да си бърбори с тях. Ще се свенят малко, ще се стискат, но все ще разчупиш леда :Р Аз обичам бъбриви хора примерно
![]()
Memento moriendum esse!
Така е в началото, по-нататък ще се сближите.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Ние пък не си мълчахте- запознавахме се бурно...хаха, иначе по- късно осъзнах, че за нищо не ми става класа.
Не съм имала такива пробли.Може би 'щото бях с най-добрата ми приятелка.А ако бях сама,едва ли щеше да бъде така..хах..
ъм..като мълчат-питай ги за нещо..къде са учили,ала-бала.. (:
Аз също съм в ново училище тази година и при мен в началото беше така ,но с течение на времето се отпуснахме и сега като се опознахме си изкарваме много добре. Не се притеснявай и при теб ще стане така
при нас беше същата работа до няква степен все още е щото някой ги е шубе да си отворят устата и тей ама споко се ще се намери някое дрънкало дето да разчупи леда![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Спокойно, при всички е така. И аз като бях осми клас .. езикова паралелка супер странно се чувствах все някфи зубърчета около мен и почти с никой не говорех. Сега вече сме десети клас, да речем опознали сме се, но класа ни е на групички все още. Събрали сме с още няколко момичета и си се водим постоянно дори и извън даскало, но все пак аз не мога да понасям класа сиИ при теб ще се оправят нещата
Нищо не става от веднъж
![]()
>>> House Music <<<
Първия ден само аз и едно момиче говорехме и не спирахме, а останалите си мълчаха и ни слушаха, ама все ми е тая.В края на първата седмица разговорите тръгнаха, като да не повярвате...
Еми в началото винаги е така. И при мен беше така....всички мълчат, не се познават ама и аз съм една голяма дърдорана и ги почнах още в началотоАбе щом те не знаят за к'во да приказват, приказвай ти бе, много е лесно
Ама виж и ние в началото бяхме мълчаливи и се делихме на групички (не че и сега не се делим) ама всички се разбираме и то доста добре. Няма от кво да се притесняваш...кофтито при теб е най-вече заради стачката и нямате достатъчно време да се опознаете, но и на това ще му дойде времето.
i v moq klas ima 1 grupi4ka koito se mislqt za nai velikite i draznqt vsi4ki drugi am po golemi priqteli sa mi kazvali 4e kym 12 klas predi za zavyr6at klasa im se e splutil
В моя калс беше така, нямаше много контактни хора, но аз много напористо си спечелих доверени хора.Естествено има и хора които не мога да понасям, но се успокоявам, че можеше да е по зле.Спокойно с времето като се опознаете нещата ще се оправят.Дай им малко време, като станете 9 клас ще сте по задружни.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Спокс де,няма да е по смотан от моя клас...Имам чувството че моя клас е подбран от най-малоумните от цялото даскало...
Обичам само един човек и това съм аз.
Еми нормално е.В началото винаги е така.Но като тръгнете на училеще с редовни часове бърэо ще свикнете един с друг и няма да се усетите кога сте си станали партиъка!
И аэ си спомням как пъвите дни в осми клас само псувах класа ми и обяснявах какви са смотльовци,но мина малко време и се окаэа ,че доооста съм грешала.
Абе споко,ще се оправите.
[size=7][b][u]fosse cos
Пфхаха..и аз много говоря и бях подплашила народа от началото..
споки,не се притеснявай-временно еАз както много говоря съм
и много контактна..просто говори си с тях,не ги отбягвай..с времето
всичко ще се оправи![]()
Walk go home boy...
При мен не беше така. Верно,че в началото бяхме на групички, но пак си говореха всички... Може би затова доспринесе и госпожата по английски, която е мн печена и ни забавляваше, изобщо направи, така че всички да се запознаем, и не само да си научим имената, а и по нещо за другите...![]()
Това че са срамежливи не ги прави тъпи , но мисля че след време ще се сближите
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
Ами в моя клас момичетата са скоби, аз за това се движа с момчетата.
Иначе е простотия от където и да го погледнеш, но сега се живее !?