- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А вие как мислите?
Аз нямам проблемПросто искам да споделя лични размисли,провокирани от изказване на един мой приятел.Той сега навършва 16,а приятелката му е на 14 и вече кроят планове как като станат на по 18 ще живеят заедно/да уточня от различни градове са/.Той твърди,че това е голямата му любов и т.н.
На мен това ми звучи просто безумно,да смята че е открил истинската любов на 16 години.За един човек можеш да кажеш,че ти е голямата любов примерно на 50 когато се обърнеш на зад и видиш,че имате цял един живот заедно,много спомени и много преживяно заедно.
Вашето мнение какво е?Съгласни ли сте с мен?
П.С.Виждали са се само 2 и комуникират по скайп и по гсм
Ima edna pogovorka NQMA NISHTO NAVUZMOJNO.Chestno kazano za men takava lubov e nevuzmojna,no JIVOTA e NEPREDSKAZUEM![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Ооо чувала съм доста подобни изказвания .. и съм съгласна с теб .. много е рано да казва че е истинската лубов .. колкото и да се харесват и обичаат ... има тоще доста годинки.. пък и те са се виждали само 2 пъти .. одста странно .. връзките от разстояние са възможни .. но трудни .. Тфа е моето мнение![]()
За мене такива приказки са необмислени.. а и се пак според мене на 16 тфа все още си е детска любов но както някой преди мен каза всичко е възможно например братовчедка ми тръгна с неиния приятел когато беше на 14 и постояно говореха как ще живеят заедно и ше се обичат вечно и действително ходят от 5 години и преди време заживяха заедно![]()
![]()
Много е увлечен от нея.. Едва ли ще стане така както са го намислили въпреки, че кой знае..![]()
Животът е адът описан в Библията!
Естествено, че плановете им са нереалистични... и какво от това? Това да чакаш щастието само по себе си е щастие.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
est 4e dokato ne vbi se slu4i...za vas nqma da sa6testvuva... vapros na gledna to4ka i principi. spored men e mn po dobre da obmislqt bade6tiq si jivot, vmesto da idat da se eebat ( bez izvinienie) s vseki 2 ri... i posle 5 aborta i 3 vveneri4eski bolesti???? ko 6e kajete a??? kolkoto i da sa zabludeni ( moje bi) tova e po dobri q varqnt za men .
Първоначално написано от ™G-Baby™
Да твърдиш, че си намерил истинската любов на 16... Малко не ми се вярва, точно това момиче да му е истинската любов. Може просто мн да я обича и така да си мисли, но едва ли тя му е истинската любов
![]()
Как така са се виждали само два пъти, а тя вече е голямата му любов?Това са глупости, според мен.Може би сега и двамата са в еуфория, но не се знае след време какво ще стане.Може нещата наистина да се развият така, но тя все пак е само на 14, има доста още да се променя и да иска от живота, както всички тийнейджъри.Кажи му да не прибързва толкова със плановете, защото още нищо не е сигурно, то никога не е, де.
всичко е сстрого индивидуално за всеки.. кога се влюбваш, влюбваш ли се въобще, колко може да трае любовта ти... затова няма да изказвам мнение по въпроса ''възможна ли е доживотната любов в ранна възраст''НО за случая на твоя приятел... Връзките от разстояние, още повече през скайп на некви пикли и пикльовци са нереални и ... абе ... поредната глупава измислица, дошла с ашето поколение..
А ти съвети не му давай, защото няма да се вслуша, най-много да ти се разсърди... А пък и кой знае, може наистина да заживеят заедно
Друг е въпроса колко ше издържат така
![]()
love hurts, but it's worth it =)
![]()
![]()
![]()
Аз със съветите вече спрях,защото опитах,но той вообще не ме слуша и на мен ми омръзна![]()
Любов започнала на 15-16-17 или общо казано преди да си фанеш хляба в ръцете...е малко вероятно да просъществува до такава степен че да станат въпросната двойка семейство...процента на такива връзки е под 1%
WOW...vijdali sa se samo dva pyti i tia ve4e e goliamata mu lubov? Mai se pridyrjam kym tvoeto mnenie, 4e tova ne e istinska lubov. Vyrpeki tova...vsi4ko e vyzmojno. Vse pak, moje da se vlubi6 i na 16. Niama opredelena vyzrast za tova koga 6te se vlubi6. Ne e nujno da si na 50...Vypreki tova...samo sled dve sre6ti i komunikacii po skype i GSM...tova ne e istinska lubov, a moje bi po-skoro mn silno uvle4enie
![]()
I kNoW tHat EVeRytHinG ChanGeS, AlL tHE CitIeS anD FaCEs, buT I knOW How I FeEl AboUt U. TheRe'S A mOunTaiN b/N uS, But tHerE's oNe ThInG i'M suRe oF, ThaT I KNow How I feEl AbouT u...
http://www.inthenews.co.uk/photo/photo-x-$7006116$180.jpg
е щом са се виждали само 2 пъти се съмнявам...П.С.Виждали са се само 2 и комуникират по скайп и по гсм[/i][/b]
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
На 16 години?А тя на 14?
И са се виждали само 2 пъти?
И кроят планове как ще живеят заедно?
![]()
...Нямам какво повече да кажа!![]()
Гарантирам, че щом правят такива големи планове със сигурност нещо ще се прецака...
Няма да просъществува много дълго тази връзка!Вярвай!
az p1k vqrvam v takava liubov.ve4e hodq 9 meseca s moeto momi4e i si pravim takiva planove.no vse pak nie postoqnno sme zaedno.
![]()
NO COMMENT
А сега да видиш и отговора на този за който си писала:
Има такава любов и ние вече не сме е виждали само 2 пъти а повече и догодина ще сме постояно заедно (имам предвид учебна година) ние неможем да се виждаме често заради моя гаден баща и нейната гадна маика. btw summer flower Пише тази тема защото я е яд че я зарезах заради както тя вика "една селянка" но тази "Селянка" е много свесно момиче... и верно и аз очаквах повече отговори
Ти мен или аз теб?Я си опресни малко нещата![]()