.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv

А вие как мислите?

Аз нямам проблем Просто искам да споделя лични размисли,провокирани от изказване на един мой приятел.Той сега навършва 16,а приятелката му е на 14 и вече кроят планове как като станат на по 18 ще живеят заедно/да уточня от различни градове са/.Той твърди,че това е голямата му любов и т.н.

На мен това ми звучи просто безумно,да смята че е открил истинската любов на 16 години.За един човек можеш да кажеш,че ти е голямата любов примерно на 50 когато се обърнеш на зад и видиш,че имате цял един живот заедно,много спомени и много преживяно заедно.

Вашето мнение какво е?Съгласни ли сте с мен?

П.С.Виждали са се само 2 и комуникират по скайп и по гсм

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Ima edna pogovorka NQMA NISHTO NAVUZMOJNO.Chestno kazano za men takava lubov e nevuzmojna,no JIVOTA e NEPREDSKAZUEM
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Ооо чувала съм доста подобни изказвания .. и съм съгласна с теб .. много е рано да казва че е истинската лубов .. колкото и да се харесват и обичаат ... има тоще доста годинки.. пък и те са се виждали само 2 пъти .. одста странно .. връзките от разстояние са възможни .. но трудни .. Тфа е моето мнение
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

За мене такива приказки са необмислени.. а и се пак според мене на 16 тфа все още си е детска любов но както някой преди мен каза всичко е възможно например братовчедка ми тръгна с неиния приятел когато беше на 14 и постояно говореха как ще живеят заедно и ше се обичат вечно и действително ходят от 5 години и преди време заживяха заедно

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Много е увлечен от нея.. Едва ли ще стане така както са го намислили въпреки, че кой знае..

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Razgrad Cartel
    да мрът !

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Естествено, че плановете им са нереалистични... и какво от това? Това да чакаш щастието само по себе си е щастие.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на sasha_90
    За мен такава любов не съществува.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    est 4e dokato ne vbi se slu4i...za vas nqma da sa6testvuva... vapros na gledna to4ka i principi. spored men e mn po dobre da obmislqt bade6tiq si jivot, vmesto da idat da se eebat ( bez izvinienie) s vseki 2 ri... i posle 5 aborta i 3 vveneri4eski bolesti???? ko 6e kajete a??? kolkoto i da sa zabludeni ( moje bi) tova e po dobri q varqnt za men .
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

От живота съм научила много неща....но едно от тях най много ми харесва а то е: Никога не си прави планове за напред!!! И е много вярно!!!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Да твърдиш, че си намерил истинската любов на 16 ... Малко не ми се вярва, точно това момиче да му е истинската любов. Може просто мн да я обича и така да си мисли, но едва ли тя му е истинската любов

Мега фен Аватара на koalka
    Как така са се виждали само два пъти, а тя вече е голямата му любов?Това са глупости, според мен.Може би сега и двамата са в еуфория, но не се знае след време какво ще стане.Може нещата наистина да се развият така, но тя все пак е само на 14, има доста още да се променя и да иска от живота, както всички тийнейджъри.Кажи му да не прибързва толкова със плановете, защото още нищо не е сигурно, то никога не е, де.

Град
    не там където ми се иска..
    всичко е сстрого индивидуално за всеки.. кога се влюбваш, влюбваш ли се въобще, колко може да трае любовта ти... затова няма да изказвам мнение по въпроса ''възможна ли е доживотната любов в ранна възраст'' НО за случая на твоя приятел... Връзките от разстояние, още повече през скайп на некви пикли и пикльовци са нереални и ... абе ... поредната глупава измислица, дошла с ашето поколение.. А ти съвети не му давай, защото няма да се вслуша, най-много да ти се разсърди... А пък и кой знае, може наистина да заживеят заедно Друг е въпроса колко ше издържат така
    love hurts, but it's worth it =)

Град
    Plovdiv
    Аз със съветите вече спрях,защото опитах,но той вообще не ме слуша и на мен ми омръзна

Любов започнала на 15-16-17 или общо казано преди да си фанеш хляба в ръцете...е малко вероятно да просъществува до такава степен че да станат въпросната двойка семейство...процента на такива връзки е под 1%

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

WOW...vijdali sa se samo dva pyti i tia ve4e e goliamata mu lubov? Mai se pridyrjam kym tvoeto mnenie, 4e tova ne e istinska lubov. Vyrpeki tova...vsi4ko e vyzmojno. Vse pak, moje da se vlubi6 i na 16. Niama opredelena vyzrast za tova koga 6te se vlubi6. Ne e nujno da si na 50... Vypreki tova...samo sled dve sre6ti i komunikacii po skype i GSM...tova ne e istinska lubov, a moje bi po-skoro mn silno uvle4enie
    I kNoW tHat EVeRytHinG ChanGeS, AlL tHE CitIeS anD FaCEs, buT I knOW How I FeEl AboUt U. TheRe'S A mOunTaiN b/N uS, But tHerE's oNe ThInG i'M suRe oF, ThaT I KNow How I feEl AbouT u...
    http://www.inthenews.co.uk/photo/photo-x-$7006116$180.jpg

Re: А вие как мислите?

П.С.Виждали са се само 2 и комуникират по скайп и по гсм[/i][/b]
    е щом са се виждали само 2 пъти се съмнявам...
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    i az sym na tfoeto mnenie ...mn e typo da si vodqt skype lubov i da razpraat che tfa e lubovta na jivota im

0biChkam SlyNcEt0 :}

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    На 16 години? А тя на 14? И са се виждали само 2 пъти? И кроят планове как ще живеят заедно?
    ...Нямам какво повече да кажа!

Мега фен Аватара на babity
    Гарантирам, че щом правят такива големи планове със сигурност нещо ще се прецака...

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Няма да просъществува много дълго тази връзка!Вярвай!

Град
    в нас
    az p1k vqrvam v takava liubov.ve4e hodq 9 meseca s moeto momi4e i si pravim takiva planove. no vse pak nie postoqnno sme zaedno.
    NO COMMENT

Град
    Plovdiv
    Аз очаквах повече отговори

А сега да видиш и отговора на този за който си писала:
    Има такава любов и ние вече не сме е виждали само 2 пъти а повече и догодина ще сме постояно заедно (имам предвид учебна година) ние неможем да се виждаме често заради моя гаден баща и нейната гадна маика . btw summer flower Пише тази тема защото я е яд че я зарезах заради както тя вика "една селянка" но тази "Селянка" е много свесно момиче... и верно и аз очаквах повече отговори

Град
    Plovdiv
    Ти мен или аз теб?Я си опресни малко нещата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си