- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- нова година
hi all znam 4e ima vreme do nova godina no s kogo 6te praznyvate 31.12.![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
Ami do 12 v ka6ti a posle...S priqteli estestveno![]()
С наще...честно казано нищо против нямам![]()
Ох не мога да реша .. миналата година бях с приятелите ми беше яко .. но таз година наще искат да ходят на хижа .. и незнам.. далид а ида с тях защото ще са с едни много яки хора .. ии с приятелите които дори си нямат идея кфо ще правят .. и така до последно ..![]()
Ми има една идея за виличкас моят и с приятелите ще съм естествено
![]()
>>> House Music <<<
Първоначално написано от mladen87
спокс не си единствен/а и аз ще съм с нащте и ми е приятноама ше легна към 1 -2 па не се знае гат ми се приспи
![]()
Ще бъда със семейството си в чужбина.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
az,kakto na poe4eto si novi godini,6te buda s na6te v 4ujbina!ma otdogidna 6e gi karam ve4e da me puskat da praznuvam s priqteli!
![]()
С fr!
еми аз вече 3та година няма да празнувам с наще или някъде на купонче или с фр на хижа ше се реши по натам![]()
i az 6 sam si s na6teama mene ne me barka imam vreme i da zapo4na da praznyvam nova godina s aweri
no za sega sam si s na6te sig 6 sme nqakde na zavedenie
![]()
![]()
![]()
dance bace
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
Нямам абсолютно никаква представа къде ще съм и с кого ще съм. Но се надявам да се спася от участта да я изкарам при наш'те.![]()
ще вземем промишлени количества цигари, бира и по-хард алкохол, ще се домъкнеме 5-6 човека при един пич и ше си изкараме яко...както винаги
изключително много се дразня на цялата суматоха около новогодишните празници и на целия шум, който ги съпътства...
изключително неприятно ми е. То не са купувания на елхи, подаръци, украси...блааа драйфа ми се
също се дразня и на изкуствените и пресилени усмивки по коледа... ии кво като цяла година сме се държали като задници, кво като сме преебали сума ти хора само и само на нас да ни е гот, айде на Коледа ХОП, ставаме ангелчета...е сори бате, няма да се случи точно така..
както и да е..не съм християнка, не празнувам Коледата..
а сега за Новата Година...по същия начин ми стоят нещата около нея..пак същите тъпи подаръци, фалшиви усмивки, изнервяща предпразнична атмосвера..
всички толкова трескаво се приготвят за тая Нова Година, се едно на следващия ден света свършва и живеят за последно...ебаси, кво като утре примерно е 1ви януари!? супер изкуствено ми се вижда това..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Много силно се надявам да съм с приятелите и приятелката.![]()
![]()
![]()
Ами до 00:00 с родителите си както би трябвало да е,а след това с приятели може би.На където ме отвее!![]()
Хей,направо се замечтах.Аз пък искам някоя Коледа да я празнувам в плевня с любим човек.А после да се качим на заснежения покрив и с по чаша вино в ръка да наблюдаваме безоблачното,звездно небе.Първоначално написано от Whisskas
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
mi az s na6te naj veroqtno,na6ta 6e e na rabota(gotva4k e i za tva) i az sas ba6tatko mi i sestra mi.min god beh naselo i be6e mn veselko.az na 1 imam imen den i pa 6e se zanesa na selo sigurno![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
Много имам мерак да карам тази Нова година с гаджето си. Но едва ли ще го пуснат в София.....Той все пак е от Пловдив.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най -вероятно с приятеля ми и още няколко приятели.![]()
Обичам само един човек и това съм аз.