- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- нова година
Има сууупер много време до тогава..пфхах..
че да му мисля![]()
Мисля да съм на някое мноого шумно място,със страшно
много хора..алкохолец,музика,танц и,забавление и суупер
много сладкиУхх,тва е перфектно.
Обаче адски много искам и да дойде Коледа..
този празник ми е любим и много личен..и дори и да не вярвате
ще го прекарам със семейството ми![]()
Walk go home boy...
С приятели,мн мн мноОООООООООООООго екстри,бруталните тупалки и мисля да пообиколя мн места тая година,щото миналата бях само на 2 изтрещяли купона...е,маи се компенсира с afterNewYear-a,които продължи почти 1 работна седмица........
![]()
Имахме си го великия план.....Аз, Демона, Фрийман, Хайл, Дракула, Майски.... Много Айрън Мейдън, много кока-кола и една голяма водка Финландия...Дъ хел, дори измислихме кой ще я купи.....И нищо от това няма да стане, защото нашите явно са изпуснали десет години от живота ми и трябва да ходя с тях в Трявна...
Б*хм***у.....
Мразя Трявна....
Мразя да съм с нашите......
Мразя да съм с приятелите на нашите...И с децата им.....
Мразя музиката на нашите (бууу, чалгариии).....
Мразя мнението им, че съм про-алкохоличка......
........
![]()
![]()
Приятно изкарване.....
Mistress of pain!
Diva satanica!
Master of temptation!
Идея си нямам, все пак има доста време до тогава.. Ако баба ми ще идва, аз се изселвам от нас..![]()
You are broken, I can fix you...
Да, вярно - цели 2 месеца има до Нова година... Но предполагам, че ще съм някъде с приятели и ще си изкараме супер весело.Със семейството ще съм на следващия ден....ако успея да изляза от реанимацията
![]()
И аааааз обичам!Мен пък Коледа, елхичките, играчките, подаръците, снега и суматохата аааадски много ме кефят!
Обожавам Коледа!
Смисъл, аз пак си се държа като задник, и на Коледа, просто много обичам коледният дух... Магията на Коледа...
И съм силно притеснена,че на тази Коледа може да няма сняг... Баси... Няма да бъде истинско...
Искам сняг, Дядо Коледовци, еленчета и шарени кутийки с подаръци Razz Обичаам!Спомням си как като малка всяка година пишех писма на Дядо Коледа
, не свалях очи от телевизора, чакайки да започне поредното тематично детско и още куууууп работи....
Само че в последните 2-3 години, както си няма сняг...сякаш нещо липсва, не ми е истински празникаОтсега мрънкам на мойто момче, че за Коледа искам сняг
![]()
ооо ами с приятели за сега както е планувано ако стане ще бъде мега лудницата![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Всички ли с техните празнуват?Всеки 2-ри тва пише.Аз ако мога някъде другаде- не бих се замислял.
Още не е сигурно къде ще сме, но да се надяваме всичко да мине и да не ни се провалят плановете. За разлика от миналата година, тази няма да сме в България.
Ами и аз ще съм с приятели в една вила и ще си изкараме много добре![]()
Рискувам да те имам и те искам разбери го,
не искам да те губя, това запомни го,
имам хиляди причини да остана с теб,
да се върнем назад, за да отидем напред.
Във Варна.
Най-перфектното място,не за друго...защото носи толкова мн спомени.Ако всичко е точно ще съм с любими същества на мястото ,където винаги се чувствам най-свободната.И също толкова щастлива...
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
и аз искам на морето и пробвах да си прекарам идеята, но не мина, баси![]()
ще съм някъде...където ме замъкнат/поканят...поне това са ми плановете за сега...винаги с тая Нова година всичко се организира и решава на 30-31.12
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
аз или с фр или с сестра ми (то пак ше е с фр само че и сестра ми )![]()
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!
С нашите.
Така е най-добре.
Коледа и Нова година са семейни празници (за мен).
Знам само, че ще съм с приятеля ми, пък накъде ще ме замъкне ще видим.Надявам се да се съберем готина компания и да с изкараме яко
![]()
с една две приятелки смисъл ще сме си заедно и други ще има ама все още не знаем на кой ще се натресем![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
*mai ne sam pisala tuka*Първоначално написано от tami
ta posledno mai mai 6te sa napiwame w edin saseden na moq gradqka kompaniq,ni6to 4e myjkata 4ast dosta 6te preobladawa
![]()
ОсВеН чЕ ЗавИждаШ нИщО дРугО нЕ вИжДаМ...НарИчАш Ме КуЧкА,нО аЗ нЕ сЕ оБижДаМ...НенАвИждАм ЗабРанИ - пРи МеН нИщО нЕ вАжИ...КогАтО мЕ гЛедАш Не оТкАчАш Ли КажИ...?!
има толкооооова много време до тогава че...аз дори нз утре какво ще правя а камоли след месец и горница
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Все още не зная на 100%............Но ще измислим нещо!
на морето :P с наще![]()
исках да съм в Асеновград,ма те или на село или с нас...ако съм на село ше пукна не от скука ами напрво и аз не знам от кво...
![]()