- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ходя с момче, което не харесвам. Какво да правя?
Здравейте това е първата тема която пиша.От много време харесвам едно много готино момче ,просто съм луда по него но когато се запознах с него разбрах че има гадже.момчето е колкото мен и е много симпатичен,дори си пишем доста често в skype
но сме само приятели понеже тои си има гадже.Тогава едно момче което ме харесваше от 2 месеца ми предложи и аз приех макар че съм влюбена в друг и гаджето ми изобщо не ме кефи но тръгнах с него само защото неискам да съм сама
,но имам чувството че само го използваМ защото не го харесвам и не ми е приятно и в същия случай ми е супер гадно когато гледам момчето в което съм влюбена с гаджето си което е едно много мило и хубаво момиче и немога да се опитвам да ги разделям
Незнам какво да правя
затова ви моля за съвет
![]()
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
кажи и момиче и повече не я обиждай... тва може да го направи само едно момиче да тръгне с някой, който изобщо не харесва само да не е сама... по добре му кажи на момчето с което ходиш кви са ти чувствата и повече не го мъчи![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ми според мен не е редно да го лъжеш, на теб би ли ти харесало?Не го прави на глупак, да си мисли, че и ти имаш чувства.Кажи му всичко и прекъсни връзката.Поне според мен щом не си щастлива с него само го залъгваш, а ти се мъчиш.Има ли смисъл от такава връзка която да натоварва и двамата?Мисля, че не.Според мен колкото по-бързо я прекратиш, толкова по-добре и за двамата.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
spored men e po dobre da mu kaje6 istinata otkolkot da go l1je6 6toto posle kat mu kaje6 4e prez cqloto vreme koet ste hodili vsa6tnost ne si go haresvala a si haresvala drug mnogo 6te go narani6
Po-dobre mu izqsni vsi4ko i ne go zalagvai gadno e....ii kasaite!!!!
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Гадно е да лъжеш момчето,най-добре му кажи истината и го остави да бъде щастлив с момиче,което отвръща на чувствата му.А що се отнася до приятеля ти(момчето в което си влюбена) остави го и бъдете само приятели,не го разделяи с гаджето му.Остави го да бъде щастлив макар и с друга.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ми наистина не е правилно да ходиш с момче,което не харесваш,я си представи ,че и приятелката на твоя възлюбен ходи с него само да не остане "сама", по този начин пречи на момичето, което би му дало истинска любов(в случея ТИ).Затова го "пусни". Колкото до другото момче(твоята любов)...търпението ще даде полужителен резултат ,ще видиш
![]()
![]()
Cheat the life before cheating u
Това е отвратително.![]()
ox po- dobre mu kaji istinata za6toto nqma smisal toi da pla6ta za tfoite gre6ki vse pak 6tom mom4eto ima 4uvstva kum teb a ti kum nego ne prosto nqma smisal da go mu4i6 i nego![]()
По добре кажи на мъжа си кфо испитваш към другото момче и не го мъчи![]()
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
Кажи му истината, това положение не може да продължава.На теб не ти харесва да си с него, а и го лъжеш...
milata.....az sum v absoliutno sa6tata situaciq v momenta, hodq s mom4e koeto izob6to ne haresvam, da ne govorim puk za obi4ane...
i tova, koeto mislq da napravq e , sledva6tiq put kato se vidim da si mu kaja si4ko v o4ite (plius 4e e dobre da se duv4i duvka predi da me celuva!!!!![]()
) i sled tva da stana i da si izlezna.....
i taka, uspeh mili4ka, po-dobre go zareji nastoq6tiq ti muj, ne se zalagvai s nego - ne4estno e sprqm o i dvama vi...
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
+1 \Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
/
и аз тва казвам...Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
Ми не само имаш чувството ами направо си го използваш.
Бахти кифлата...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Emi da ti kajaa naistina ima ne6to 4e izpolzva6 tova mom4eNe e hubavo taka da si igrae6 sus 4uvstvata na drugite
Kakuv e bil smisala da trugva6 s tova mom4e sled kato ne izpitva6 ni6to kum nego
![]()
Zamisli se kak bi ti se 4uvstvala ako nqkoi taka postupi s teb da trugne s teb samo za6toto ne iska da e sam-mislq 4e nqma da ti e priqtno![]()
![]()
Taka 4e ako ne izpitva6 ni6to kum tova mom4e po dobre skusai s nego dokato e e stanalo po serizno \/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
1-вото което трябва да направиш е да скъсаш с това момче ...поне от едното уважение..
И много си права като казваш че не е редно да ги разделяш...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
горкото момче...най-добре скъсай с него..ще го нараниш,но колкото по-рано,толкова по-добре
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
охх доста познато.. редовно ми се случва ами опитай се д анаправиш поне за малко щастливо момчето с което си.. ти като не си.. поне той да е..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
най-добре остави момчето с което си сега. Няма мсисъл да го залъгваш...прайш му много мръсно по тоя начин. А относно този който харесваш, еми за сега ще си го гледаш и ще му се любуваш само отстрани. АКо скъса със сегашната си приятелка - действай, но иначе няма смисъл да им разваляш отношенията....а току виж си харесала друго момче![]()
mi kato ne go haresvash....kfo pravish s nego?!?po dobre govri s nego i my kaji realno kfi sa ti chyvstvata kum nego....otkolkoto da go muchish i da go ispolzvash...na teb ne bi ti xaresalo da postupqt taka s teb....togava i ti ne postupvai taka...budi iskrenna s momcheto ne zaslujava da go lujesh...
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
Не е редно да лъжеш така гаджето си.По-добре го зарежи,остави го да бъде щастлив с друга,която поне го уважава.
Зарежи гаджето не се занимавай с другия и си намери друг който да обичаш
Що никой не каза 'Умри тъпа курво !'![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!